Het ‘Belgische’ Real Madrid in CL op weg naar Atalanta Bergamo

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 februari 2021     3 REACTIES

Deze woensdag wordt de Champions League heenmatch Atalanta Bergamo tegen Real Madrid gespeeld. Rode Duivel Eden Hazard zal er door een blessure niet bij zijn, maar onze landgenoot Thibaut Courtois neemt wel plaats onder de deklat. zal de ballen van de Italiaanse ploeg proberen tegen te houdenWint Courtois met Los Blancos in het Gewiss Stadion te Bergamo? Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be en win de strafste beloningen.

Gian Piero Gasperini: “Moreel klaarstomen voor Real Madrid”

Atalanta Bergamo tankte voorbije zondag vertrouwen in de thuismatch tegen Napoli. De ploeg van onze landgenoot Dries Mertens werd met 4-2 verslagen. Atalanta-coach Gian Piero Gasperini: “Het is een fundamenteel resultaat! Het plaatst ons goed in het klassement en zorgt ervoor dat we de wedstrijd tegen Real Madrid in de beste omstandigheden beginnen, althans vanuit moreel oogpunt”, dringt de coach aan.

Atalanta Bergamo wint de wedstrijd
2.34
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Real Madrid wint de wedstrijd
2.70

“Heel veel vertrouwen”

De coach hoopt die lijn door te kunnen trekken naar de match tegen het ‘grote’ Real Madrid. “We moeten er gebruik van maken, misschien geeft het ons adrenaline voor de volgende wedstrijd. Deze overwinning geeft ons heel veel vertrouwen om Real Madrid te ontvangen, zelfs al is dat een heel ander type match”, zegt Gasperini aan het slot van zijn bespiegelingen voorafgaand aan het CL-treffen tegen Los Blancos.

Zinedine Zidane: “Veel respect voor Atalanta”

Deze woensdag wordt voor Real Madrid de eerst ontmoeting met Atalanta Bergamo in de Champions League. Real Madrid-coach Zinedine Zidane heeft zich verdiept in de speelstijl van de Italiaanse ploeg die zich in korte tijd tot een topploeg heeft ontpopt. “We weten wat voor team het is en we hebben veel respect voor Atalanta. Het wordt een mooie kans voor ons” zegt Zidane over de tegenstander.

“Geen risico nemen”

Coach Zidane kan woensdag niet beschikken over onze landgenoot Eden Hazard en ook Karim Benzema moet in Madrid achterblijven door een blessure. De coach spaart de spelers liever voor de terugmatch in Madrid. “We gaan geen risico nemen, want het seizoen is nog lang en er zijn nog veel matches te spelen”, aldus Zidane. “Als het nou de finale van de Champions League of de laatste competitiewedstrijd van het seizoen zou zijn, dan zou het anders geweest zijn”, bevestigt Zidane zijn besluit.

Statistieken

Atalanta Bergamo wist het in Groep D van de Champions League tot de tweede plek te schoppen. De ploeg uit Bergamo kon alleen geen vuist maken tegen Liverpool (0-5), maar wist wel het Nederlandse Ajax en het Deense Midtjylland achter zich te houden.

Real Madrid werd eerste in Groep B. De ploeg van coach Zidane verloor alleen maar van het Oekraïense Shakhtar met 2-0. Real Madrid liet Shakhtar, Mönchengladbach en het Inter van Romelu Lukaku achter zich.

Head 2 Head

Voor zover bekend wordt het voor Real Madrid en Atalanta Bergamo de eerste keer in de clubgeschiedenis dat de teams elkaar treffen in een internationaal voetbaltoernooi van dit kaliber.

Huidige vorm Atalanta Bergamo

In de Serie A versloeg Atalanta voorbije zondag Napoli dat het zonder de geblesseerde Dries Mertens moest doen met 4-2. De ploeg uit Bergamo staat inmiddels op de vierde plek van de Italiaanse competitie. De ploeg van coach Gasperini heeft 43 punten en dat zijn er precies tien minder dan de ploeg van Romelu Lukaku dat met Inter op de eerste plek staat. Atalanta Bergamo is ook bekerfinalist in Italië. Op 19 mei speelt hij het Copa Italia finale tegen Juventus.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid strijdt in Spaanse competitie om de eerste plek met stadsgenoot Atletico Madrid. De ploeg van trainer Zidane staat tweede met 52 punten. Atletico heeft 55 punten. In de Spaanse Copa del Rey zijn de Madridlenen voorbije maand uitgeschakeld door het ‘kleine’ Alcoyano. De ploeg uit de Tercera División wist na extra tijd het Los Blancos met 2-1 uit de Spaanse beker te knikkeren.

Lappenmand

Atalanta Bergamo treedt woensdag zonder Hans Hateboer op tegen Real Madrid. De rechtervleugelverdediger van Atalanta heeft problemen met zijn spronggewricht.

Real Madrid kampt momenteel met een hele waslijst aan geblesseerde spelers. Zo kan coach Zidane niet beschikken over Karim Benzema, Éder Militão (beiden blessure). Ook onze landgenoot Eden Hazard, Daniel Carvajal en Federico Valverde zullen er door spierblessures niet bij zijn. Álvaro Odriozola, Rodrygo (beiden hamstringblessure) en Sergio Ramos (gescheurde meniscus) komen woensdag ook niet in actie voor hun ploeg.

Prognose

Onze wedtip bij Unibet.be is 2-2 in het Gewiss Stadion. In het 1X2 spelsysteem zal deze uitkomst de hoogste odd van deze match betekenen. Check in onderstaand odd-overzicht welke quoteringen geboden door de bookmakers het beste bij uw voorspelling past.

Quoteringen Atalanta Bergamo – Real Madrid

De hoogste odd in het 1×2 spelsysteem worden uitgekeerd bij een gelijkspel. Er wordt gemiddeld x 3.50 keer uw inleg uitbetaald als het woensdagavond een puntendeling wordt in het Gewiss Stadion te Bergamo.

De quoteringen voor een zege van Atalanta of Real Madrid liggen niet ver uit elkaar. De bookmakers keren x 2.34 keer uw inleg uit als Atalanta wint. Voor een zege van Real Madrid ontvangt u met x 2.70 keer het speelbedrag nog net iets meer verse euro’s terug op uw bankaccount.

De Champions League heenwedstrijd Atalanta Bergamo – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 24 februari om 21:00 uur in het Gewiss Stadion te Bergamo. Denkt u vooraf te weten of Real Madrid met Courtois tussen de palen zegeviert in Bergamo? Ga dan snel naar de bookmakers op VoetbalGokken.be! Maak een straffe deal en scoor de hoogste winstbonus!


Reacties

weddendat
23 februari 2021

Real Madrid is veel sterker ;)

3 jaar geleden

kampioe...
23 februari 2021

Ik gok op Atalanta 2-1.

3 jaar geleden

voetbal...
24 februari 2021

Ik gok op een gelijkspel. Straffe odd

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN