Halve finale Champions League: Manchester City versus Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 april 2016     0 REACTIES

Grootmachten Manchester City en Real Madrid treffen elkaar dinsdagavond in de halve finale van de Champions League. De heenwedstrijd vindt plaats in Manchester. Volgende week zal de definitieve finalist bekend worden als de return in Madrid wordt afgewerkt. Beide coachen maken hun team klaar voor deze – op voorhand – zeer spectaculaire wedstrijd. Ook de bookies trekken alle registers open met spetterende pre-wedstrijd quoteringen.   

Cristiano Ronaldo uitgerust richting Manchester

Cristiano Ronaldo heeft afgelopen weekeinde verplicht rust gekregen van zijn coach Zinedine Zidane. Ronaldo heeft dit seizoen alle wedstrijden van Real Madrid nog meegespeeld en heeft al 31 goals in de Primera League gemaakt. “Zelfs als we een finale hadden gespeeld, denk ik dat hij niet zou hebben gespeeld”, zegt Zidane. “Het risico is te groot.” Het rustmoment van de vedette had te maken met een eerder opgelopen spierverrekking in zijn rechterdijbeen. Afgelopen woensdag stapte Ronaldo in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Villarreal (3-0) vlak voor tijd aangeslagen naar de kant. Even daarvoor had hij met een van pijn vertrokken gezicht naar de achterkant van zijn rechterbovenbeen gegrepen, maar volgens de coach valt zijn blessure mee. “Ronaldo’s blessure is niet ernstig. Hij heeft een spierverrekking.”

Zinedine Zidane: “Cristiano zal er staan dinsdag”

Het is belangrijk voor Zidane dat Ronaldo wedstrijdfit is als het team vertrekt naar Manchester, maar de trainer maakt zich daar geen zorgen om. “Cristiano is onaantastbaar, dat laten zijn cijfers wel zien”, zegt Zidane. “Hij wil altijd spelen. Voor een trainer is dat geweldig. Opgebrand is hij zeker niet, hij oogt goed. Ronaldo is altijd enthousiast om te spelen, om het team te helpen, om zijn ploeggenoten te helpen, om nog meer te bereiken en nog meer. En hij doet het verdomde goed. Als er veel wedstrijden zijn dan zijn we allemaal vermoeider, maar het gaat prima met Ronaldo. Hij zal er staan dinsdag.”

Marcelo: “Dinsdag zullen we proberen City opzij te zetten”

Voor De Koninklijke is de Champions League niet het enige wat van belang is. Real maakt zelfs nog kans om de Spaanse landtitel te veroveren. Mocht het lukken om kampioen te worden en de ‘cup met de grote oren’ te winnen dan barst er waarschijnlijk een waar volksfeest los in Madrid, maar dan zullen eerst de Cityzens opzij gezet moeten worden. Real Madrid-verdediger Marcelo kijkt vol vertrouwen uit naar het slot van dit voetbalseizoen. “Als je kijkt hoe we het op dit moment doen, dan kun je niet anders stellen dan dat we in vorm zijn. Dinsdag zullen we proberen City opzij te zetten, al is dat geen makkelijke opgave. De wedstrijd zal pittig worden, maar ik heb hoop op een goed resultaat”, aldus de Zuid-Amerikaan in gesprek met de Spaanse media.

Ook Belgen krijgen rust De Bruyne en Kompany in aanloop naar CL

Niet alleen Ronaldo zat afgelopen speelronde op de bank. Manchester City-trainer Manuel Pellegrini gaf ook de Belgen in zijn basis-elf rust. Vincent Kompany moest daardoor wedstrijd tegen Stoke City vanaf de zijlijn bekijken. Kompany heeft zijn eerste wedstrijd na de terugkeer van zijn kuitblessure goed doorstaan, maar de trainer vond het te veel voor De Rode Duivel om vier dagen later de wedstrijd tegen de Potters opnieuw op te stellen. “Het was een risico voor Vincent om twee wedstrijden te spelen in 72 uren. Maar hij traint weer gewoon mee en heeft geen enkel probleem.”

Pellegrini spaarde ook zijn Belgische spits Kevin De Bruyne in de aanloop naar het duel tegen De Koninklijke. De Rode Duivel keerde ijzersterk terug uit blessure en zelfs de Spaanse media waarschuwt voor de capaciteiten van de aanvaller. “Zijn terugkeer, op 2 april in Bournemouth, bezorgde City vier zeges en een gelijkspel”, klinkt het bij de Spaanse bron. “City is op kruissnelheid sinds de terugkeer van De Bruyne. Niet Agüero of Silva zijn de spelers die het verschil maken, maar De Bruyne”, zo wordt er gesproken over de cruciale rol van de ex-speler van KRC Genk.

Yaya Touré onzeker

De oefenmeester van City heeft echter nog wel kopzorgen overgehouden aan het gewonnen duel 4-0 tegen Stoke City. Middenvelder Yaya Touré kan de confrontatie met Real Madrid misschien wel vergeten. Naast Touré kwam ook Fernando niet ongeschonden uit de strijd. “Hij heeft pijn aan zijn knie, maar ik denk dat hij er tegen Real gewoon bij is. Of Yaya dat haalt, moeten we met de artsen gaan bekijken.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische wedkantoren halen, voor deze halve finale van het miljoenenbal, alles uit de kast. Er staan mooie quoteringen voor u klaar. Het enige wat u nog nodig heeft is een beetje voetbalkennis om een goede uitslag te voorspellen. Denkt u dat onze landgenoten bij City gaan winnen? Zet in op winst voor de Cityzens en ontvang x 3.00 uw inleg als Manchester City als winnaar van het veld gaat. Winst van Real Madrid krijgt – ondanks dat ze op verplaatsing spelen – een hoge x 2.50 quotering mee en een gelijkspel levert u x 3.40 uw inleg op.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De halve finale van de Champions League Manchester City – Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 26 april om 20:45 uur in het Etihad Stadium te Manchester. Welk team zet een voorsprong richting de finale? Speel mee op VoetbalGokken.be. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN