Halve finale Champions League: AS Monaco – Juventus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 mei 2017     0 REACTIES

In België zijn alle ogen gericht op de Champions Leaguederby in Madrid. Gaat Carrasco de CL-finale halen en als eerste Belg de UEFA Champions League winnen? De tegenstander in die finale moet komen uit het duel tussen AS Monaco en Juventus. Uiteraard blikt VoetbalGokken.be ook op dit prachtige affiche vooruit, want hierop inzetten kan flink opleveren!  

Juve-ster Dybala: “Het gaat niet gemakkelijk worden”

In de spectaculaire kwartfinalewedstrijden tegen FC Barcelona was Paolo Dybala zonder twijfel één van de smaakmakers bij Juventus. Nu zijn ploeg de laatste vier heeft bereikt wil Dybala meer: “Dit kan ons jaar worden. We doen het goed in alle competities en toernooien waaraan we meedoen. Het wordt natuurlijk niet gemakkelijk, maar we gaan er alles aan doen om de Champions League te winnen. Dat is een persoonlijke doelstelling, maar ook van mijn ploeggenoten.” Enkelen daarvan nemen na dit seizoen waarschijnlijk afscheid van het internationale voetbal. Dybala hoopt dan ook zijn ervaren collega’s een waardig afzwaaimoment te geven. En hoe doe je dat mooier dan de Cup met de grote oren omhoog te houden? Dybala: “Het zou een zeer terechte vorm van waardering zijn voor de jongens die hier al lange tijd spelen, zoals Gianluigi Buffon, Claudio Marchisio, Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini. Zij hebben de Champions League nog nooit gewonnen, maar verdienen het in mijn ogen absoluut.
 

Hoge quoteringen voor een overwinning AS Monaco (!) – 3.00 !

AS Monaco: “Juventus heeft de beste verdediging ter wereld”

Bij de Franse thuisploeg kennen ze de historie van Juventus natuurlijk maar al te goed. Toch zal er bij de Monegasken nauwelijks ruimte zijn voor sentimenten. Het elftal van AS Monaco kan zelf geschiedenis schrijven door Juventus uit te schakelen en een ticket te pakken voor de CL-finale in Cardiff. Trainer Leonardo Jardim leidde zijn elftal voor het eerst sinds 2014 naar de laatste vier en mikt nu op het hoogst haalbare: “Juventus heeft de beste verdediging ter wereld, dus het zal niet gemakkelijk worden. Maar Monaco verdient het om hier te staan en respect te krijgen voor onze prestaties. Een 1-0 overwinning in deze eerste wedstrijd zou perfect zijn voor ons.”

Wedstrijdoverzicht

AS Monaco – Juventus kent geen roemrijke historie, maar recent stonden bij teams ook al tegenover elkaar in het miljoenenbal. In het seizoen 2014/2015 speelde de Oude Dame uit Turijn ook tegen de Monegaskische ploeg. Toen betrof het de kwartfinales. Winnaar destijds werd Juventus. De Italianen bereikte de finale dankzij een 1-0 thuiszege in de heenwedstrijd. In Monaco bleven beide ploegen steken op 0-0. Daardoor werd Vidal de overall matchwinnaar, dankzij een benutte penalty schoot hij Juve naar de volgende ronde.

Boschilla (Monaco), Pjaca en Rugani (Juventus) gaan dit in elk geval Vidal niet nadoen. Het drietal is namelijk geblesseerd en zal woensdag niet aan de aftrap verschijnen. Daarnaast heeft Monaco nog enkele twijfelgevallen in de selectie, maar de medische staf verwacht ze allemaal tijdig wedstrijdfit te krijgen.

Juventus Turijn wint duel tegen AS Monaco – 3.00 !

Pre-wedstrijdquoteringen voor AS Monaco – Juventus Turijn

De online bookmakers geven beide elftallen evenveel kans om door te gaan naar de eindstrijd. AS Monaco krijgt als thuisploeg verrassende hoge quoteringen mee: x 3,00. Bij een gelijkspel keren de bookies x 3,40 keer uw inleg uit. Een zege van uitploeg Juve levert het minste op, maar we spreken nog altijd over een zeer nette uitkering: x 2,50 uw inleg.

De meeste spelers hebben tot nu toe hun voorkeur voor Juventus, ook al speelt het op verplaatsing. De populairste uitslagen die worden gespeeld bij de bookies zijn: 0-2 en 1-2. Zoals gezegd beide in het voordeel van de Italianen

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De halve finale Champions Leaguematch AS Monaco – Juventus vindt plaats op woensdag 3 mei om 20:45 uur in Stade Louis de tweede in Monaco. Wie geeft de tegenstander een flinke pandoering en gaat met een straffe uitslag de return in? Speel nu mee via VoetbalGokken.be en profiteer van de beste odds! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN