Gokken op UEFA Champions League halve finale: Real Madrid – Chelsea FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 april 2021     3 REACTIES

Deze week worden de halve finale van de Champions League gespeeld. Dinsdag komen Real Madrid en Chelsea FC in actie in het Alfredo di Stefano Stadion te Madrid. Woensdag is het de beurt aan Paris Saint Germain en Manchester City. Voorspelt u via VoetbalGokken.be de heenmatch van Real Madrid en Chelsea? Ga voor de strafste deals en de hoogste odds naar onze bookmakerspagina.

Zinedine Zidane: “Het wordt niet evident tegen Chelsea ”

Het was even spannend of de Champions League wel werd uitgespeeld door de rondslomp rondom de Super League. Voorbije vrijdag werd bekend dat de halve finales van het miljoenenbal toch worden afgehandeld. Real Madrid-coach Zinedine Zidane begint de tweeluik met een thuismatch tegen Chelsea. “We weten dat Chelsea een heel goed team is. Het wordt niet evident om dit duel te winnen. Wij moeten goed uitgerust aan die wedstrijd beginnen”, zegt Zidane in zijn vooruitblik naar de halve finale tegen Chelsea.

Real Madrid wint de wedstrijd
2.31
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Chelsea FC wint de wedstrijd
3.35

“We hebben nog niets gewonnen”

Real Madrid strijdt met Atletico Madrid en FC Barcelona nog om de titel, maar dat moet dinsdag even vergeten worden. Alle concentratie gaat naar de match tegen de Engelse ploeg. “We zijn actief in beide competities, maar we hebben nog niets gewonnen. We hebben moeilijke momenten gehad tijdens het seizoen, natuurlijk. Maar we leven nog. We moeten gewoon doorgaan op deze manier”, aldus de coach van onze landgenoten Ede Hazard en Thibaut Courtois.

Thomas Tuchel: “Iedereen nodig tegen sterk Real Madrid”

Chelsea begint dinsdag op verplaatsing bij Real Madrid en mag komende week de klus thuis afmaken. Coach Thomas Tuchel hoopt op een goed begin aan deze twee matches om kans te maken op een finaleplek. “We hebben iedereen nodig voor de zware strijd tegen een sterk Real Madrid”, blikt de coach vooruit op de heenmatch.

“Alles is nog mogelijk”

Ook de Chelsea-coach beseft dat de ticket voor de finale tegen het ervaren Real Madrid nog zo niet binnen is. “Real Madrid weet hoe ze deze wedstrijden moeten winnen. Maar het is geweldig om in de halve finale te staan, dat is al een knappe prestatie. We moeten nog twee wedstrijden spelen. Alles is mogelijk”, zo sluit coach Tuchel zijn persconferentie af.

Statistieken

Real Madrid wist de beker met de grote oren voor het laatst in seizoen 2017/2018 te veroveren. In de laatste twee jaren waren Liverpool en Bayern München de winnaars. De Spaanse ploeg is wel recordhouder van het aantal gewonnen Champions Leagues. In totaal won de Koninklijke van Madrid  dertien keer.

De Engelse club Chelsea won een pak minder titels. Enkel in het seizoen 2011 – 2012 won The Blues de finale van de UEFA Champions League.

Head 2 Head

In 1998 bekampte Real Madrid en Chelsea de UEFA Super Cup voor een laatste maal om de knikkers elkaar. Chelsea won toentertijd met 0-1. In 2013 en 2016 speelden de ploegen tegen elkaar tegen in de ICC (Internationale Champions Cup). Real won beide confrontaties tijdens dit voorbereidingstoernooi.

Huidige vorm Real Madrid

De Spaanse voetbalgrootmacht Real Madrid kwam in de kwartfinales van de Champions League tegenover Liverpool te staan. De ploeg van coach Zidane won in eigen stadion met 3-1 van The Reds. In Liverpool bleef het de ganze match 0-0, waardoor Los Blancos doorstootte naar de halve eindstrijd.

In de achtste finales wist Real Madrid ook al het sterke Atalanta Bergamo uit te schakelen. In Bergamo sloeg Real met 0-1 toe en in Madrid werd het 3-1.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea speelde in de kwartfinales van de Champions League tegen het Portugese FC Porto. In het Porto werd het 0-1 voor Chelsea en in Londen wist de ploeg van coach Tuchel de klus te klaren door met 2-0 te zegevieren. Een ronde daarvoor werd de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco, Atletico Madrid al verslagen. In Madrid werd het 0-1 en in Londen 2-0, waardoor Chelsea tot primus werd gekroond.

Lappenmand

Real heeft een pak gekwetsten: Federico Valverde (gezondheidsklachten), Luka Modric (rugproblemen), Ferland Mendy (kuitproblemen), Sergio Ramos (spierblessure) en Lucas Vázquez (gescheurde kruisband) niet tegen Chelsea aantreden.

Chelsea coach Tuchel komt zonder de 24-jarige Charly Musonda Jr. af naar Madrid. De middenvelder van Chelsea hertelt van een knieoperatie.

Prognose

Onze wedtip is 2-0 voor Los Blancos. Verwacht u ook dat Thibaut Courtois zijn doel schoon kan houden tegen Chelsea? In onderstaand odds-overzicht vindt u alvast een indicatie van de gemiddelde pre-odds voor de heenmatch van Real Madrid – Chelsea.

Quoteringen Real Madrid – Chelsea FC

De hoogste odds die de Belgische wedkantoren uitkeren voor de halve finales van de Champions League staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd bij een gelijkspel in Madrid. Gemiddeld ontvangt dan x 3.25 keer uw speelbedrag terug.

Een zege van Chelsea staat met een pre-odd van x 3.35 keer uw speelbedrag voor niet veel minder in de boeken. Wint Real Madrid volgens u? Dan valt u x 2.31 keer het speelbedrag ten deel.

De Champions League wedstrijd Real Madrid – Chelsea FC wordt gespeeld op dinsdag 27 april om 21:00 uur het Alfredo di Stéfano Stadium te Madrid. Voorspel de halve finale van de Champions League via VoetbalGokken.be en wie weet scoort u wel de hoogste odds!


Reacties

ysentje
26 april 2021

Real Madrid is toch net ff ietsje beter.

3 jaar geleden

riesjart
26 april 2021

De hoogste odd is voor winst van Chelsea dus daar ik voor

3 jaar geleden

voetbal...
28 april 2021

Het kan in Londen nog alle kanten op. Dat houdt het wel spannend.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN