Gokken op Champions League return: Manchester City – Paris St. Germain

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 mei 2021     3 REACTIES

Deze dinsdag worden de eerste kaarten geschud voor de finale van de UEFA Champions League van dit seizoen. Manchester City boekte voorbije week met 1-2 een kleine voorsprong op Paris Saint Germain in Parijs. De ploeg van Rode Duivel Kevin De Bruyne krijgt dinsdag de kans om de klus af te maken in het Etihad Stadion te Manchester. Gaan The Cityzens in de finale geraken of heeft PSG nog een troef achter de hand? Speel mee via VoetbalGokken.be!

Josep Guardiola: “Twee doelpunten in uitmatch zijn belangrijk”

Manchester City kreeg in de eerste helft van de match in Parijs al een goal om de oren, maar in de tweede helft wist de ploeg van coach Josep Guardiola dat op te lossen met twee treffers die dinsdag van belang kunnen zijn. “De tweede helft deden we het op alle gebieden uitstekend. Twee doelpunten in een uitmatch zijn erg belangrijk, maar het wordt dinsdag als PSG bij ons thuis komt spelen nog moeilijk genoeg”, blikt de coach van manchester vooruit op de tweede ontmoeting met de Franse ploeg.

Manchester City wint de wedstrijd
1.67
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
Paris Saint Germain wint de wedstrijd
4.25

Kevin De Bruyne: “We weten hoe goed PSG is”

Onze landgenoot Kevin De Bruyne die ook aanvoerder van City is, weet dat PSG het nog niet heeft opgegeven. “We weten hoe goed ze zijn, je moet je zinnen zetten op het feit dat je hard gaat werken voor het team en dat gaat ook in de tweede match gebeuren”, zegt De Bruyne die in de 64ste minuut van de heenmatch de belangrijke 1-1 scoorde tegen PSG.

Mauricio Pochettino: “Dinsdag moeten we ervoor vechten”

Het wordt erop of eronder voor Paris Saint Germain dat dinsdag hard moet werken voor een plek in de finale. PSG-trainer Mauricio Pochettino weet dat de uitslag van de heenmatch moeilijk recht te zetten is in het Etihad Stadion van Manchester City. “We weten dat we er dinsdag voor moeten vechten om een geweldig team als Manchester City te verslaan in de Champions League”, zegt Pochettino die aan de bak moet nu zijn team met 1-2 verloren heeft in Parijs.

“Ook wij zijn moeilijk te controleren”

Toch houdt de coach vertrouwen in het kunnen van zijn eigen ploeg. “Ik denk dat Manchester City een van de beste teams ter wereld is, maar het wordt voor beide teams geen makkelijke partij. Ze hebben ongelooflijke spelers die moeilijk te controleren zijn in 90 minuten, maar aan onze kant is het hetzelfde”, bevestigt de coach van PSG aan het slot van zijn relaas.

Statistieken

Manchester City of finalis van voorbije seizoen Paris Saint Germain spelen de finale van de Champions League op 29 mei in het Atatürk Olympic Stadium te Istanbul. Real Madrid of Chelsea is dan de tegenstander van één van beide teams. Real Madrid en Chelsea gaan deze woensdag in Londen uitmaken welke ploeg doorgaat naar de eindstrijd. Voorbije week werd de heenmatch in Madrid 1-1.

Head 2 Head

Paris Saint Germain speelde in 2016 voor het laatst in Manchester tegen The Cityzens. Het ging toentertijd om de terugmatch van de kwartfinales van de Champions League. In Parc des Princes te Parijs werd toen met 2-2 gelijkgespeeld. In Manchester wist City wist met 1-0 te winnen dankzij een treffer van Kevin De Bruyne.

Huidige vorm Manchester City

In de Engelse Premier League kan Manchester City de titel al ruiken. Mocht de ploeg van coach Guardiola kampioen worden van Engeland, dan heeft het dit seizoen al twee prijzen binnengehaald. Voorbije weekeinde werd ook de EFL Cup bekerfinale tegen Tottenham Hotspur gewonnen met 1-0. Twee weken geleden lukte het de ploeg uit Manchester niet om de halve finale van de FA Cup te winnen. Chelsea was met 1-0 net een maatje te groot voor The Cityzens.

Huidige vorm Paris Saint Germain

Paris Saint Germain heeft nog drie speelronden te gaan in de Franse Lique 1 om kampioen te worden van Frankrijk. De ploeg heeft echter geen mijlenverre voorsprong op de concurrenten. Ook Lille OSC en AS Monaco maken nog kans op de landstitel. De ploeg van coach Pochettino speelt midden mei ook nog om de Coupe de France. Ook daar is het de halve eindstrijd.

Lappenmand

Manchester City-coach Josep Guardiola kan voor de return van dinsdag over een geheel fitte selectie beschikken.

Coach Pochettino en zijn team reizen zonder Idrissa Gueye naar Manchester. De middenvelder van PSG kreeg een rode kaart in de heenmatch en moet deze belangrijke match aan zich voorbij laten gaan. De ploeg uit Parijs kan ook niet beschikken over Juan Bernat (gescheurde kruisband) en Alexandre Letellier (hamstringblessure).

Prognose

Onze prognose luidt dat Manchester City wint en dus doorgaat naar de finale. Onze wedtip is 2-1 in het Etihad Stadion. In onderstaand odds-overzicht geven wij u een indicatie van de gemiddelde quoteringen voor deze beslissende terugmatch van de halve finale in de Champions League.

Quoteringen Manchester City – Paris Saint Germain

De hoogste pre-odds in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren, vindt u bij een zege van Paris Saint Germain. Uw inleg wordt x 4.25 keer meer waard als PSG zegeviert.

Wordt het volgens u een gelijkspel? Mocht u gelijk krijgen, dan krijgt u x 4.00 keer uw inleg terug als u dit vooraf hebt voorspeld bij de bookies. De pre-odd voor een zege en dus een ticket voor de finale van Manchester City staat genoteerd x 1.67 keer uw speelbedrag.

De terugmatch van de halve finale Champions League Manchester City – Paris Saint Germain wordt gespeeld op dinsdag 4 mei om 21:00 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Denkt u dat De Bruyne met City zegeviert en de koffer kan gaan inpakken voor de finale in Istanbul? Of gokt u op een overwinning van PSG? Voor de hoogste odds en deals zit u goed bij VoetbalGokken.be!


Reacties

heldenv...
3 mei 2021

Manchester City gaat door naar de finale ;)

3 jaar geleden

tooskla...
4 mei 2021

Ik denk dat PSG zich niet zomaar gewonnen geeft. De Fransen komen terug

3 jaar geleden

martijnj
4 mei 2021

In gezet op een gelijkspel 2-2.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN