Ferme odds bij Real Madrid vs. Liverpool in kwartfinale Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 april 2021     3 REACTIES

Deze week staan er straffe matches gepland in de UEFA Champions League. Dinsdagavond komen Real Madrid en Liverpool tegen elkaar in actie. Een affiche om de vingers bij af te likken. Stadion Alfredo di Stéfano Stadion te Madrid is het decor van dit voetbalspektakel en u kunt op uw favoriete ploeg spelen via VoetbalGokken.be, want wij hebben de strafste quoteringen voor u opgezocht.

Zinedine Zidane: “Liverpool zal een veeleisende wedstrijd zijn”

Dat Real Madrid met Liverpool een zeer sterke tegenstander heeft geloot voor de kwartfinales van de Champions League Madrid beseft ook Real Madrid-coach Zinedine Zidane maar al te goed. “We weten hoe moeilijk die match zal zijn tegen Liverpool”, zegt Zidane erover. “Op dit niveau zijn alle teams moeilijk en we weten dat het een zeer, zeer veeleisende wedstrijd zal zijn. We kennen dit team en we weten hoeveel fysiek ze van je eisen”, legt de coach van onze landgenoten Eden Hazard en Thibaut Courtois uit.

Real Madrid wint de wedstrijd
2.53
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.38
Liverpool wint de wedstrijd
2.58

“Twee jaar terug zware avond gehad”

Zidane herinnert zich nog de Champions League finale van 2018 tegen Liverpool dat met 3-1 wel werd gewonnen door de Spaanse ploeg. “Het is pas iets meer dan twee jaar geleden dat we tegenover ze stonden en het was een zware avond voor ons, dus het is gaaf om de kans te krijgen om ze opnieuw te spelen”, zegt de Franse coach.

Jurgen Klopp: “Bij Real Madrid is iedereen sterk en bezit kwaliteiten”

Liverpool-coach Jurgen Klopp gaat dinsdag met zijn team proberen in Madrid een goed uitgangspositie te creëren voor de thuismatch tegen de Spaanse topper. “Het wordt heel spannend. Het is duidelijk een moeilijke loting, maar ik vind het prima, want als je naar alle andere teams kijkt, denk je: ‘Oh mijn god’ omdat ze allemaal sterk zijn en allemaal kwaliteit hebben. Ik kijk echt uit naar de wedstrijden tegen Real Madrid”, lacht de coach van The Reds.

“Een taaie tegenstander”

Liverpool voorkwam een Engelse affaire nadat Manchester City tegen Borussia Dortmund werd geloot en Chelsea tegen FC Porto, hoewel de winnaars van laatstgenoemde het in de halve finale opnemen tegen The Reds of Madrid. “Ik denk dat we allemaal hetzelfde zijn: Bayern wil bijvoorbeeld niet tegen Dortmund spelen, omdat ze uit hetzelfde land komen en voor ons was het City en Chelsea. Als we ze zolang mogelijk kunnen vermijden, dan doe je dat, maar voor de rest is het duidelijk dat we het opnemen tegen een taaie tegenstander”, aldus Klopp aan het einde van zijn relaas richting deze CL-topmatch.

Statistieken

Real Madrid moest het in de voorbije ronde opnemen tegen Atalanta Bergamo. De ploeg van coach Zidane zegevierde in Madrid met 3-1. In Bergamo was het een pak lastiger voor de Madridlenen: 0-1.

Ook Liverpool wist in de jongste CL-speelronde tweemaal te zegevieren. Tegen het Duitse RB Leipzig werd het tot tweemaal toe 2-0 ten gunste van The Reds.

Head 2 Head

Real Madrid – Liverpool bekampten elkaar in de Champions League finale van 2018 de finale. De Madridlenen wisten dat seizoen de beker met de grote oren te pakken in Stadion NSC Olimpiyskiy te Kiev door met 3-1 Liverpool te verslaan.

In 2014 speelden beide equipes in de groepsfase van datzelfde toernooi tegen elkaar. Ook toen was Real Madrid tweemaal achtereen de sterkste van de twee: 1-0 en 0-3.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid , FC Barcelona en Atletico Madrid leiden in La Liga. Atletico staat eerste en Barça en Real volgen de ploeg op de voet, maar het kampioenschap heeft de ploeg van trainer Zidane niet zelf in de hand. Toch moet de ploeg uit Madrid het van de Spaanse competitie hebben, want er is geen weg meer naar Europees voetbal via de Spaanse beker waar Real al lang in uitgeschakeld is.

Huidige vorm Liverpool

Ook Liverpool kan zich via een Engelse bekertoernooi niet rechtstreeks meer plaatsen voor Europees voetbal. Het moet voor The Reds ook via de competitie gebeuren. Maar Liverpool staat inmiddels wel op de zevende plek van de Premier League. Een ferm resultaat in de CL kan de regerend kampioen van Engeland helpen richting een nieuw verblijf in het miljardenbal.

Lappenmand

Real Madrid moet de match tegen Liverpool zonder onze landgenoot Eden Hazard doen. De Belg heeft een spierblessure. Ook Sergio Ramos is er door een spierblessure niet bij. Federico Valverde heeft spierproblemen en verblijft ook in de lappenmand.

Liverpool komt zonder Virgil van Dijk (gescheurde kruisband), Joe Gomez (patellartendinitis problemen), Joel Matip (enkelblessure) en Roberto Firmino (knieblessure) af naar Madrid.

Prognose

Onze wedtip bij de bookmakers? Een gelijkspel 1-1 in Madrid plaatsen wij als weddenschap bij Betway.be. Voorspelt u dit ook of heeft u een andere verwachting van deze heenmatch? Check onderstaand odd-overzicht en zet in op het voor u meest geschikte moment.

Quoteringen Real Madrid – Liverpool

De gemiddelde pre-odds voor deze match wijken niet ver van elkaar af. Winst van Real Madrid staat in het 1X2 spelsysteem op x 2.53 keer uw inleg ingedeeld. Voorspelt u een zege van Liverpool? Dan staat er met x 2.58 keer uw speelbedrag een straffe odd te wachten om uitgekeerd te worden. In het 1X2 spelsysteem is een gelijkspel x 3.38 keer uw inleg waard.

De kwartfinale van de Champions League heenmatch Real Madrid – Liverpool wordt gespeeld op dinsdag 6 april om 21:00 uur in het Alfredo di Stéfano Stadium te Madrid. Scoort u de hoogste odds bij de bookies op VoetbalGokken.be? Ga snel naar de bookmakerspagina en maak een straffe deal!


Reacties

tooskla...
6 april 2021

Dit zijn de matches waar je wel op moet gokken!

3 jaar geleden

riesjart
6 april 2021

Het wordt een gelijkspel vermoed ik.

3 jaar geleden

goktopper
7 april 2021

De buit is binnen!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN