FC Porto en AS Roma strijden om één CL-ticket in play-offduel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 augustus 2016     7 REACTIES

Twee grote namen uit de voetbalwereld staan komende woensdag tegenover elkaar in de laatste voorronde voor de Champions League. Het Portugese FC Porto neemt het thuis op tegen AS Roma, de nieuwe club van Thomas Vermaelen. Ook Rode Duivel Radja Nainggolan zal van de partij zijn als de Italianen een goede uitgangspositie proberen te verkrijgen voor de return in Rome.

Vermaelen: “Als voetballer leef je voor dit soort wedstrijden”

Vermaelen mag dus direct aan de bak bij zijn nieuwe club, die de Rode Duivel huurt van FC Barcelona. De 31-jarige verdediger heeft alle vertrouwen in een goede uitslag tegen Porto, want AS Roma is volgens hem alleen maar sterker geworden deze zomer: “Er staat altijd veel druk op dergelijke matchen, maar veel ploeggenoten kunnen daarmee omgaan. Als voetballer leef je voor die grote wedstrijden. We zakken met vertrouwen af naar Porto en zullen proberen te winnen. Het is belangrijk voor de club om de Champions League te spelen”, blikte Vermaelen vooruit in Het Laatste Nieuws. De ex-speler van Ajax, Arsenal en Barcelona heeft inmiddels al 31 wedstrijden in het kampioenenbal op zijn teller.

Speelminuten

De afgelopen jaren lag de 31-jarige Antwerpenaar vaker in de ziekenboeg dan hem lief was, waardoor hij zich nooit kon doorzetten bij Barça. “Momenteel heb ik geen problemen. Ik werk hard om beter te worden. Daarvoor heb ik speelminuten nodig. Ik moet in het goede ritme komen”, waarmee Vermaelen aangeeft te hopen op een basisplaats in en tegen Porto.

Laurent Depoitre: “In de kijker spelen bij de Belgische bondscoach”

Bij FC Porto staat er geen landgenoot binnen de lijnen: Laurent Depoitre trok in de transferwindow van AA Gent naar de Portugese topclub, maar is nog niet speelgerechtigd. Alleen als Porto de poulefase bereikt mag Depoitre, die voor vier seizoen tekende bij Porto, opdraven. “Porto is een grote club die ieder jaar Europees speelt. Het zal er makkelijker zijn om me in de kijker te spelen van de bondscoach dan bij een club uit de Engelse tweede klasse, waar er ook contacten waren. Deze transfer is op het juiste moment gekomen. Ik begon wat ongeduldig te worden, maar zonder echt onrustig te worden. Als ik zie wat er uiteindelijk uit de bus is gekomen, kan ik alleen maar heel tevreden zijn“, aldus de 27-jarige spits tegenover Het Nieuwsblad.

Geen Martins Indi bij FC Porto

Bij Porto ontbreekt de Nederlander Martins Indi. De voormalig Feyenoorder werd niet opgenomen in de wedstrijdselectie en staat nadrukkelijk in de belangstelling van Everton, dat getraind wordt door zijn ex-coach bij Feyenoord: Ronald Koeman. Een andere Nederlander: Bjorn Kuipers zal het duel in goede banen moeten leiden. Kuipers is de scheidsrechter van dienst in Santiago do Dragão, het stadion van Porto.

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers liggen al dagen met elkaar overhoop en de bookies hebben hoofdpijn van alle slapeloze nachten, want een favoriet aanwijzen voor deze match is haast onmogelijk. Het is dan ook de eerste keer dat beide ploegen elkaar treffen in Europees verband. Toch is het ze gelukt een aantal mooie pre-wedstrijd quoteringen neer te leggen: wint FC Porto dan keert men x 2,20 maal de inleg uit. Speelt u op een gelijkspel dan ontvangt u x 3,40 als het duel inderdaad onbeslist eindigt. Winst voor AS Roma (en dus ook voor Vermaelen en Nainggolan) levert x 3,20 keer uw inleg op.

De meeste spelers hebben tot nu toe hun geld gezet op de 2-1 winst voor Porto. Ook 1-1 en 1-2 zijn populaire uitslagen bij de wedkantoren.

TV-gids: De CL-wedstrijd FC Porto – AS Roma wordt uitgezonden op Sporza, online via het matchcenter op Sporza.be en via het open kanaal van de Nederlandse TV zender Veronica.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De CL-play-off wedstrijd FC Porto – AS Roma wordt gespeeld op woensdag 17 augustus om 20:45 uur in Estádio de Dragão te Porto. Speel ook mee en kies jouw favoriet. Voorspel de juiste uitslag en win bij voetbalgokken.be: dé plek voor het spelen op Europese voetbalmatches. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

hazarddd
16 augustus 2016

Ik ben benieuwd hoeveel doelpunten Nainggolan tegen Porto gaat maken vanavond. AS Roma wint hoe dan ook :D

8 jaar geleden

extratime
16 augustus 2016

Hopelijk hebben de Belgen in het team van AS Roma een goede dag, want ik heb op winst van de Roma ingezet.

8 jaar geleden

hansd
16 augustus 2016

Ik zet in op een gelijkspel. Thuis maakt AS Roma het wel af.

8 jaar geleden

evandevil
16 augustus 2016

As Roma wint dit wel

8 jaar geleden

sportman
17 augustus 2016

Een mooie wedstrijd om een gokje op te doen. Ook de odds mogen er wezen! :) Ik weet alleen nog niet waar ik op in ga zetten!

8 jaar geleden

thijsb
17 augustus 2016

Een gelijkspel op verplaatsing is netjes. Nu thuis nog afmaken!

8 jaar geleden

belgiumno1
18 augustus 2016

Ik vond Roma top spelen. Helaas bleef het bij een gelijkspel en had ik dus geen bonus :(

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN