Club Brugge wil wat goed maken bij FC Porto

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 oktober 2016     7 REACTIES

Het is woensdag erop of eronder voor Club Brugge. De UEFA-Champions League is tot nu toe geen pretje voor het team van trainer Michel Preud`homme. De ploeg wil met alle geweld de derde plaats zien te bemachtigen om zodoende de Europese campagne voort te zetten in de Europa League. Maar dat zal geen sinecure zijn. Club heeft immers nog geen één punt weten binnen te hengelen. De Belgische wedkantoren prikkelen The Blue Army nog extra door hoge quotering te hanteren mocht het Club lukken om te winnen bij FC Porto.

Michel Preud’homme: “We moeten verder”

Het scheelde niet veel of Club Brugge kon eindelijk een punt pakken op de derde speeldag van de Champions League tegen FC Porto. Club stond lange tijd op een 1-1 gelijkspel, maar in de toegevoegde tijd maakte FC Porto-speler André Silva er 1-2 van. Trainer Michel Preud’homme: “We moeten verder, maar Europees voetbal is na de winterstop quasi voorbij. Laat ons lessen trekken uit deze matige campagne. Het is over voor ons in Europa. We zullen de komende wedstrijden gebruiken om te leren en het beste ervan te maken.”

Ruud Vormer: “Het is voorbij voor ons”

Ook bij Ruud Vormer is de moed in de schoenen gezakt. Ook voor komende woensdag is Vormer op zijn hoede: “Die kleine, vinnige mannetjes van FC Porto kunnen wel wat, daar moeten we realistisch in zijn. De komende drie matchen in de Champions League spelen we nog voor de eer van onszelf, de club en het Belgisch voetbal.” Net als Vormer ziet ook Stefano Denswil geen kansen meer voor Club. “Als we in de vorige match tegen Porto een puntje hadden behaald, hadden we nog vooruit kunnen kijken, nu is het over.”

Schorsing voor Michel Preud’homme en Timmy Simons

De coach van Club Brugge is voor dit Champions Leagueduel geschorst wegens een misverstandje. “Maar wat kan ik daaraan doen? De ref heeft de macht, wij moeten ondergaan. Het zij zo. Ik was gefrustreerd, ik hoop dat de UEFA begrip heeft.” Hoe dan ook de oefenmeester is geschorst en mag zijn team tegen Porto niet vanaf de bank coachen. Ook Timmy Simons is geschorst en mag deze wedstrijd niet meespelen.

Nuno Espirito Santo: “Wij willen onze ambities waarmaken”

De trainer van FC Porto Nuno Espirito Santo is vanzelfsprekend wat positiever over de stand van zaken binnen de poule. “Als we de klassering bekijken staan we gelijk met FC Kopenhagen. Woensdag volgt dus een heel belangrijke match, willen wij onze ambities waarmaken”, vertelt Nuno op de prematch persconferentie. “Ik heb een jonge ploeg onder mijn hoede, maar het zijn allemaal spelers die iets willen bereiken. Wij willen de match met Club Brugge domineren en controleren. Ik heb het volste vertrouwen in mijn team. We groeien steeds meer naar ons beste niveau.”

Ondanks de late overwinning in Brugge wil Nuno nog niet zover gaan om de regerend kampioen van België een ‘hapklare brok’ te noemen. “Ik denk niet dat wij hier een heel gemakkelijke wedstrijd zullen krijgen, ook al zijn de cijfers hard voor onze opponent”, meent Nuno. “In de Champions League zitten nu eenmaal geen kleine of mindere ploegen. In deze competitie is elke match moeilijk. Wij moeten in ons eigen kunnen geloven en vol voor de zege gaan.”

Ivan Marcano: “Ik heb het volste vertrouwen”

Porto-verdediger Ivan Marcano vult de trainer aan. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat we het tot een goed einde gaan brengen, maar dat betekent niet dat ik Club Brugge onderschat. Ik hoop dat we een schitterend resultaat boeken. Zo kunnen we met de concurrentie meedoen.”

Wedstrijdoverzicht

De schorsing van Simons en de overvolle lappenmand bezorgt Preud’homme serieuze kopzorgen. “Jammer genoeg ontbreken er veel spelers. We zijn nu ook Poulain verloren en bovendien ontbreekt tegen Porto ook Simons wegens schorsing. Daardoor wordt het achterin nogal krap”, aldus Preud’homme op de clubwebsite. Ook Bjorn Engels, Jose Izquierdo, Lior Rafaelov en Laurens De Bock liggen nog in de lappenmand. Brandon Mechele is wel weer fit, maar of de coach een beroep op de 23-jarige speler doet is nog afwachten. Een bijkomend nadeel voor Club Brugge is dat FC Porto beschikt over een geheel fitte selectie.

Pre-wedstrijd quoteringen

Het ziet er niet best uit voor Club Brugge en dat beseffen de Belgische bookmakers ook maar al te goed. Mocht het team de moed toch bij elkaar rapen en een overwinning boeken, dan is niet alleen Club Brugge enorm blij. De pre-wedstrijd quotering voor winst van Club Brugge staat namelijk x 10.00. Iedereen die hierop durft te gokken wordt dan een stuk rijker als de Belgen inderdaad de drie punten pakken. Ook met een gelijkspel kan er heel wat op de bankrekening bijgeschreven worden. Een puntenverdeling levert namelijk x 5.50 keer uw inleg op. De pre-wedstrijdquotering voor winst van FC Porto is met x 1.30 uiteraard lager ingeschaald.

Tv-gids: De wedstrijd FC Porto tegen Club Brugge wordt live uitgezonden via Proximus 11+ en Club RTL.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Champions League-wedstrijd FC Porto – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 2 november om 20:45 uur in het Estádio do Dragão te Porto. Heeft u nog vertrouwen in een goede afloop voor Club Brugge of gaat u voor de hoogste quoteringen? Speel mee via VoetbalGokken.be en zit in via onze Belgische wedkantoren. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

gokmaester
31 oktober 2016

Ik hoop voor Club dat er nog een overwinning in zit.

8 jaar geleden

thijsb
1 november 2016

Stel dat Club toch wint en je hebt hierop gegokt. Wauw, dan zijn je kaartjes dik terug verdiend.

8 jaar geleden

bluearmy
2 november 2016

Zolang we mee doen moeten we niet opgeven. Er zijn nog negen punten te halen. Club kan zeker winnen van FC Porto.

8 jaar geleden

extratime
2 november 2016

Ik ga bij Ladbrokes inzetten op winst van FC Porto. Op een zege van Club Brugge gokken is mij te riskant nu ze het hoofd naar beneden hebben hangen.

8 jaar geleden

fcdekam...
2 november 2016

Club Brugge mag wel oppassen dat ze bij Porto niet volledig weggeveegd worden, want winnen gaan ze zeker niet!

8 jaar geleden

hazarddd
3 november 2016

Het zat er niet in voor Club Brugge. :( Jammer! :(

8 jaar geleden

oddchecker
3 november 2016

Club Brugge had net als ik weer eens geen geluk.

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN