Club Brugge wacht loodzware verplaatsing bij PSG in Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 november 2019     4 REACTIES

Voor Club Brugge staat er deze week in de Champions League een loodzware match gepland. De ploeg van trainer Philippe Clement gaat komende woensdag tegen Paris Saint Germain voor de punten strijden in Groep A. Het wordt geen gemakkelijke taak, want PSG verkeert in bloedvorm. Bij de Belgische wedkantoren levert dit zeer straffe pre-wedstrijdquoteringen op. Speel u ook mee via VoetbalGokken.be?

Philippe Clement: “Spelen tegen PSG is enige dat telt”

De Champions League tegenstander van Club Brugge komende woensdag PSG heeft op Jan Breydel laten zien over kwaliteiten te beschikken. Club-trainer Philippe Clement wil die match vergeten en verder kijken nu zijn ploeg naar Parijs gaat voor de vierde match in Groep A. “We kijken niet meer naar het verleden. Maar in functie van het resultaat gaan we nog niet rekenen. Eerst spelen we tegen PSG. Dat is het enige wat momenteel telt”, zegt Clement in GVA.

Paris Saint Germain wint de wedstrijd
1.14
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
8.00
Club Brugge wint de wedstrijd
19.00

“Een puntje tegen PSG zou een stunt zijn”

De coach van de Brugse ploeg heeft vertrouwen in een goed resultaat in Park des Princes. “Een puntje tegen PSG zou een stunt zijn, een zege zelf een mirakel. PSG is nog een stapje hoger. De spelers moeten alles geven en het maximale eruit halen. En dan zien we wel. Gevaren voor deze wedstrijd zijn er in mijn ogen niet voor Club Brugge. Er is niets te verliezen. PSG heeft veel meer kwaliteit, maar op 90 minuten kan je natuurlijk wel iets speciaal doen. Eén mirakel per seizoen is normaliter mooi voor een ploeg, maar wij willen er meer.”

“Voor calculaties is het nog te vroeg”

De ploeg van Clement staat derde in de groep en er moet nog hard aan de weg gewerkt worden wil Club overwinteren in de Champions of zelfs in Europa League. “Elke match in de Champions League is moeilijk en PSG zal zeker problemen veroorzaken. Voor calculaties is het nog te vroeg. Dit is een aartsmoeilijke groep om je te kwalificeren, maar we gaan er wel alles aan doen”, aldus Clement.

Thomas Tuchel: “Club Brugge is een goede ploeg”

Paris Saint Germain-trainer Thomas Tuchel stond versteld van de weerbaarheid van Club Brugge op Jan Breydel. “Club Brugge is een goede ploeg met veel energie. We hadden ons aan die durf en energie verwacht. Het was echt een zware wedstrijd voor ons. We verdedigden te laag, te passief, in de duels kwamen we tekort en op de counter waren we niet goed”, zegt de trainer van PSG in de Gazet van Antwerpen die hem citeerde tijdens een perspraatje.

“Met een goed gevoel naar woensdag”

Desondanks maakt de trainer zich geen zorgen over de komst van Club in het stadion van PSG. “Ons vertrouwen verloren we echter nooit en zetten een belangrijke stap richting de achtste finales. Het is niet makkelijk om in de Champions League te gaan winnen, maar ik heb een goed gevoel voor de match van woensdag”, aldus Tuchel. Ook woensdag rekent de Duitse oefenmeester weer op de kunsten van Kylian Mbappé. “Hij is een speler die altijd beslissend kan zijn”, waarschuwt Tuchel.

Statistieken

PSG gaat aan kop in Groep A van de Champions League. De Franse topploeg heeft met negen punten al een behoorlijk gat gecreëerd met zijn eerste achtervolger. Real Madrid staat tweede en heeft vier uit drie. Dit heeft Los Blancos uiteraard ook te danken aan de draw (2-2) in eigen huis tegen Club Brugge. De ploeg van Clement heeft met twee uit drie de derde plek in handen en Galatasaray sluit met een schamel de puntje de tabellen in Poule A.

Head 2 Head

Meer voorafgaande matches aan die van twee weken geleden zijn er niet te melden tussen PSG en Club Brugge. De 0-5 overwinning van de Franse ploeg gaat als eerste ontmoeting met Club de geschiedenisboeken in. Theoretisch kunnen de Bruggenaren hier woensdag een mooi vervolg aan geven, maar of dat praktisch haalbaar is, is maar zeer de vraag.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge begon deze loodzware week alvast goed. De Bruggenaren wonnen thuis tegen KV Kortrijk met 3-0 in de Jupiler Pro League. In de vaderlandse competitie staat de ploeg van Clement nog altijd fier op de eerste plek en is er nog geen vuiltje aan de lucht te bekennen. In de Champions League heeft de ploeg van Clement nog veel te doen. Tegen Galatasaray werd het met 0-0 een gelijkspel. De knappe prestatie in en tegen Real Madrid (2-2) mogen we niet vergeten en dan de nederlaag op Jan Breydel tegen PSG (5-0).

Huidige vorm Paris Saint Germain

PSG begon de week wat minder rooskleurig. In de Ligue 1 verloor de koploper met 2-1 van Dion dat zestiende staat. Met 27 punten staat de ploeg van Tuchel nog vier bovenaan de ranglijst, want Angers is met twintig punten de eerste achtervolger. Ook in de Champions Leaguepoule heeft Paris Saint Germain een behoorlijke voorsprong weten te realiseren. Achtereenvolgend werd er gewonnen van Real Madrid (3-0), Galatasaray (0-1) en Club Brugge (0-5).

Lappenmand

Bij Paris Saint Germain is de medische staf nog steeds hard aan het werk om Neymar zo snel mogelijk weer inzetbaar te krijgen. De aanvaller heeft sinds midden oktober een spierblessure die de Braziliaan aan de kant houdt. In het middenveld moet Tuchel zijn spelers Thilo Kehrer (voetblessure) en Thomas Meunier (dijblessure) missen als zijn ploeg woensdag tegen Club Brugge aantreedt.

Bij Club Brugge is het afwachten of middenvelder Mata op tijd fit geraakt. De middenvelder kampt met een spierblessure. Ook is het onzeker of Deli mee kan spelen. Daarnaast is Ruud Vormer er wegens zijn (befaamde) schorsing niet bij.

Prognose

Het zou heel mooi zijn als Club er met een overwinning vanaf weten te komen in Park des Princes, maar heel logisch is dat niet. Volgens ons krijgt Club er goed van langs in Parijs. Net als op Jan Breydel verwachten we ook nu weer een 5-0 winst voor de topploeg uit Parijs.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Paris Saint Germain – Club Brugge

De wedstrijd van Club Brugge in Parijs wordt door de bookmakers hoog ingecalculeerd. Weten de Bruggenaren te stunten tegen de ploeg van Tuchel? Dan wordt elke inleg hierop met x 19.00 zeer zwaar beloond.

Voor een gelijkspel staat er met x 8.00 keer het speelbedrag nog een straffe odd in het  1X2 spelsysteem genoteerd. Verwacht u een zege van PSG? Speel dan op winst van de thuisploeg en ontvang uw inleg x 1.14 keer terug als de Franse ploeg zegeviert.

De Champions League-wedstrijd Paris Saint Germain – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 6 november om 21:00 uur in Park des Princes te Parijs. Overleven de Bruggenaren in de hol van de leeuw en kunnen zij zich wapenen tegen het grote PSG? Laat de bookmakers via VoetbalGokken.be weten wat uw voorspelling voor deze match op verplaatsing van Club in de lichtstad is.


Reacties

goktopper
5 november 2019

Erg zware match voor Club. Ik speel op PSG

4 jaar geleden

bluearmy
5 november 2019

Met Clement aan het roer is alles mogelijk. Toen Club naar Real Madrid ging dachten we ook dat er niets te halen viel. Dat kan nu bij PSG ook zo zijn ;)

4 jaar geleden

tooskla...
7 november 2019

Jammer dat er geen doelpunt van Club in zat, maar op dit resultaat mogen we ook trots zijn.

4 jaar geleden

mignole...
7 november 2019

Ook met winst van PSG goed verdiend bij de bookies! ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN