Club Brugge voor Champions League naar Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 september 2019     4 REACTIES

Deze dinsdag trekt Club Brugge naar Spanje voor de topmatch tegen Real Madrid waar Eden Hazard en doelman Thibaut Courtois de sterkhouders zijn. Gaat Hazard zijn Belgische collega’s op een pandoering trakteren of kan Brugge stunten in de Spaanse hoofdstad? VoetbalGokken.be zet de odds op een rij voor deze CL-kraker!

Philippe Clement: “Real is top van de top”

Coach Philippe Clement van Club Brugge is niet bang voor de confrontatie tegen de Spaanse voetbalgrootmacht. Sterker nog: de keuzeheer ziet het als een kans om zich te meten met de wereldtop. Clement: “Real bekijk ik niet als een grote uitdaging. Natuurlijk vind ik het erg leuk om tegen de top van de top te spelen, maar ik kijk niet op naar andere spelers of coaches, ik focus me vooral op mijn groep”, aldus de coach bij Sporza.

Real Madrid wint de wedstrijd
1.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.00
Club Brugge wint de wedstrijd
11.00

“Onze huid duur verkopen”

Clement is niet van plan Real vrij baan te geven voor een galavoorstelling in Madrid. “We gaan onze huid duur verkopen.” Ruud Vormer: “Om tegen Real Madrid te mogen spelen is een droom voor mij.” Ook Hans Vanaken kijkt uit naar de match in Santiago Bernabéu: “Heel erg leuk om het tegen Real op te nemen. We gaan zeker proberen een resultaat te halen”, aldus Vanaken op de clubwebsite. Er spreekt bij alle betrokkenen dus behoorlijk wat zelfvertrouwen uit in eigen kunnen. Natuurlijk speelt de mindere vorm bij de Koninklijke uit Madrid ook een rol, maar The Blue Army steekt zelf ook in supervorm!

Zinedine Zidane: “Ik zie verbeteringen bij ons”

Real Madrid is momenteel geen schijn van de topploeg die het afgelopen jaren steeds was. Toch houdt trainer Zinedine Zidane vertrouwen in zijn ploeg en verwacht ook in de match tegen Club Brugge dat zijn ploeg de winst gaat opstrijken: “Tegen Atletico speelden we eindelijk weer compact en kregen we geen goals tegen”, zei de Fransman na de 0-0 in de Madrileense derby. “We misten een klein beetje aanvallende krachten om de wedstrijd winnend af te sluiten, maar ik zie duidelijk verbetering bij ons.”

“Hazard type speler dat nu opstaat”

En dat geeft hem vertrouwen voor de match tegen Brugge. Een match waarin hij hoopt dat de Eden Hazard van voorbije seizoenen ook weer zal opstaan. Uitgerekend tegen een Belgische tegenstander. “We hopen dat hij dinsdag tegen Brugge gaat scoren, dat zal hem bevrijden. Maar we zijn verder heel tevreden over hem. Hij is het soort speler dat altijd klaar is voor dit type wedstrijd,” verklaart ‘Zizou’ tijdens de persconferentie over de komende CL-match tegen Brugge.

Courtois: “Brugge met respect behandelen”

De andere Belg in de Madrileense rangen is Thibaut Courtois. De Belgische doelman ziet dat Real verre van zijn topvorm zit, maar verwacht wel dat ze Club Brugge kunnen verslaan: “We moeten Club met respect behandelen, maar ik ben ervan overtuigd dat wij meer kwaliteit hebben”, zegt Thibaut Courtois tegen Het Belang van Limburg.

Statistieken

Na één speelronde staat Club Brugge tweede in groep A. Paris Saint Germain voert de tabellen aan na de 3-0 winst op Real. Brugge en Galatasaray speelden 0-0 en deelden de punten. De Turkse ploeg is momenteel derde, Real vierde en laatste.

Head 2 Head

Real Madrid en Club Brugge speelden nimmer tegen elkaar in het internationale voetbal. Het wordt dus een onbeschreven blad waarop voor het eerst een verhaal verschijnt. Het zal – ongeacht het eindresultaat – dan de geschiedenisboeken ingaan als een historisch eerste clash tussen beide clubs.

Huidige vorm Real Madrid

Real speelden voorbije weekend 0-0 gelijk tegen stadsgenoot Atletico. En dat gebeurde op het moment dat de ploeg net de weg omhoog had ingeslagen met zeges op Osasuna (2-0) en 0-1 op verplaatsing bij Sevilla.

Huidige vorm Club Brugge

Brugge pakten aan de vooravond nog even straf uit door bij KV Mechelen met 0-5 te winnen. In de Cup hadden ze ook al met een telraam klaar gezeten, maar tegen Francs Borains bleef het bij 0-3. De 2-1 zege op RSC Anderlecht zal Brugge ook het nodige zelfvertrouwen hebben bezorgd. Brugge verloor dit seizoen nog niet een keer. In totaal zegevierden men deze voetbaljaargang al tienmaal. Vier keer eindigden een match van Club in een draw: 3-3 tegen Dinamo Kiev (Champions League voorronde), 0-0 thuis tegen Eupen in Jupiler Pro League en ook de 1-1 tegen KRC Genk was voor de Belgische competitie. De laatste draw van de vier was de al eerder gememoreerde match tegen Galatasaray in de eerste speelronde van deze CL-groepsfase: 0-0.

Prognose

Real is niet in beste doen, maar Brugge op verplaatsing in Madrid zal diep moeten gaan om de drie punten te pakken. De klasse van onder meer Hazard zal zich voelen. Wij schatten in dat 1-1 mogelijk moet zijn en hebben deze stand ook op het wedformulier ingetekend. Weet u het beter? Check dan de actuele odds bij uw voorspelling!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Real Madrid – Club Brugge

De kansen voor Club Brugge om te winnen bij Real in Madrid wordt door de Belgische wedkantoren niet hoog ingeschat. Mochten de Bruggenaren er toe in staat zijn om te stunten in Santiago Bernabéu dan wordt u als speler hierop ruimschoots beloond. Een overwinning van Clement en zijn mannen staat genoteerd op x 11.00 keer uw inleg.

Een gelijkspel zou al heel erg knap zijn en ook dat krijgt bij de bookies een hoge odd mee voor deze match. Houd Club een punt over aan haar bezoek in Madrid, dan wordt uw inleg x 6.00 keer meer waard. Uiteraard staat de quotering voor thuiswinst van Los Blancos met x 1.25 keer de inleg minder hoog ingecalculeerd, maar ook dat kan met slim inzetten een leuke beloning opleveren.

De Champions League-match Real Madrid – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 1 oktober om 18:55 uur in Santiago Bernabéu stadion te Madrid. Krijgen Clement en zijn ploeg het voor elkaar om een stunt uit te halen in Madrid? Durft u daar op te spelen of gaat u inzetten op save en vult u winst van Real Madrid in bij de Belgische wedkantoren?


Reacties

realmadrid
30 september 2019

Met alle respect voor Club, maar Real is toch echt de betere.

5 jaar geleden

allesof...
30 september 2019

Als Club een goede dag heeft, is alles mogelijk.

5 jaar geleden

hansd
1 oktober 2019

Met Clement aan het roer, heb ik er vertrouwen in dat Club best wat te halen heeft in Madrid. Een gelijkspel is zo gek nog niet.

5 jaar geleden

kampioe...
2 oktober 2019

Echt balen die rode kaart van Vormer. Anders had Club kunnen zegevieren.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN