Club Brugge treft Lazio in tweede Champions League match

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2020     3 REACTIES

In de UEFA Champions League krijgt Club Brugge deze woensdag de kans om leider te worden in Groep F. Daarvoor moet het de maat nemen van de huidige koploper in de poule: Lazio Roma. Dit tweede groepsduel vindt plaats op Jan Breydel waardoor de Belgische wedkantoren kansen zien kansen voor Blauw-Zwart. Scoort u de hoogste odds?  

Philippe Clement: “Lazio wordt een ferme uitdaging”

De eerste groepsmatch werd gewonnen bij Zenit in Sint-Petersburg en dat gaf Club Brugge vertrouwen voor de komende match tegen Lazio Roma. Coach Philippe Clement: “Deze zege geeft vertrouwen, maar we weten dat de tegenstanders enorme kwaliteiten hebben, dus het worden 5 finales. We gaan nu niet opeens denken dat we beter zijn. Lazio wordt voor ons weer een ferme uitdaging”, zegt de T1 van Brugge.

Club Brugge wint de wedstrijd
2.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.55
Lazio Roma wint de wedstrijd
2.35
WIN € 50 ALS CLUB BRUGGE SCOORT
ACTIE

“Voor hoogst haalbare gaan”

Als Club Brugge wint, is het koploper in de groep en pakt Blauw-Zwart al een grote voorsprong op de overige teams om te kunnen overwinteren in de Champions League. Coach Clement is daar nog niet mee bezig. “We moeten niet te veel rekenen en gaan proberen om zoveel mogelijk punten te pakken. Lazio is een team dat een hoger budget heeft dan Club Brugge. We gaan voor het hoogst haalbare en dat is in de eerste plaats woensdag winnen van Lazio”, haalt Clement straf uit.

Simone Inzaghi: “Club wist in Rusland al te zegevieren”

Lazio Roma won tegen Borussia Dortmund met één doelpunt meer dan Club Brugge tegen Zenit. Hierdoor staat de ploeg van trainer Simone Inzaghi op de eerste plek. De coach van Lazio ziet zijn team niet als de grootste kanshebber in de ploeg. “Het is een heel open groep, Brugge won al in Rusland. Dat zegt heel veel, maar ik blijf erbij dat Borussia Dortmund de favoriet is om de eerste plaats in te nemen”, zo deelt de coach zijn mening.

“Mentaal en Fysiek klaar zijn voor Club Brugge”

Momenteel heeft Borussia nog geen punt binnen en krijgt Lazio net als Club Brugge de kans om een voorsprong van zes punten te boeken. Dan moet er wel gewonnen worden op Jan Breydel en dat gaat volgens de coach niet zomaar. “We hebben voorbije week veel energie verbruikt en wisten dat het een zeer zware test zou worden. We moeten zorgen dat we zowel mentaal als fysiek er klaar voor zijn om tegen Club in Brugge te spelen”, aldus Inzaghi aan het einde van zijn voorbeschouwing op de match van woensdag.

Statistieken

Club Brugge heeft net als Lazio Roma drie punten uit de eerste matchronde weten te boeken. Lazio staat wel eerste in Groep F omdat de Romeinen een doelpunt meer gemaakt hebben dan Club. Zenit Sint-Petersburg en Borussia Dortmund staan met lege handen op de derde en vierde plek.

Head 2 Head

Club Brugge heeft Lazio nog nooit eerder getroffen in een groot Europees voetbaltoernooi. Ook een andere reden om elkaar te ontmoeten is er nooit geweest. Woensdag schrijft Club Brugge dus een nieuw hoofdstuk in haar clubbestaan.

Huidige vorm Club Brugge

Voorbije week wisten de troepen van coach Clement met 1-2 te winnen van Zenit Sint-Petersburg in de eerste groepsmatch van de Champions League. In deze loodzware match op verplaatsing verloren de Bruggenaren veel kracht. Voorbije weekeinde werd er dan ook niet gezegevierd in de Jupiler Pro League. Bij AH Leuven verloren de Bruggenaren met 2-1.

Huidige vorm Lazio Roma

Lazio Roma speelde voorbije week thuis tegen Dortmund Borussia waar onder andere onze landgenoot Axel Witsel speelt. De Duitse ploeg werd met 3-1 verslagen door het team van coach Inzaghi. Ook in de Italiaanse Serie A wist Lazio voorbije zaterdag te zegevieren. Bologna werd met 2-1 uitgeschakeld, maar het team uit Rome staat in de competitie wel pas twaalfde.

Lappenmand

Club Brugge kan woensdag nog altijd niet over Matej Mitrovic beschikken. De verdediger heeft sinds voorbije zomer last van een hielblessure.

In de lappenmand van Lazio verblijven heel wat geblesseerde spelers. Zo zullen Senad Lulic (enkel), Stefan Radu (hamstring), Sergej Milinkovic-Savic (blessure) en Danilo Cataldi (maagproblemen) niet naar Brugge komen. Ook onze landgenoot Silvio Proto blijft achter in Rome. De doelman kampt met een armblessure.

Prognose

De jongste jaren hebben de Belgische clubs het vaak lastig tegen Italiaanse ploegen. Het wordt dan ook geen sinecure voor Brugge, maar wij geloven erin dat coach Clement met zijn team een gelijkspel uit het vuur weet te trekken.

Mocht deze voorspelling uitkomen dan pakt u de hoogste odd bij deze match! Wilt u weten wat uw voorspelling waard kan worden? Check onderstaand odd-overzicht en maak een straffe deal met uw bookmaker!

Quoteringen Club Brugge – Lazio Roma

De quoteringen voor de loodzware thuismatch van Club Brugge tegen Lazio staan straf ingedeeld bij de bookmakers. De hoogste odd kunt u verwachten bij een gelijkspel. Er wordt gemiddeld x 3.35 keer uw inleg uitbetaald als de punten worden gedeeld op Jan Breydel.

In het 1X2 spelsysteem staan de odds voor winst van Lazio op x 2.35 keer uw inleg genoteerd. Denkt u dat Blauw-Zwart een kans maakt tegen de Italiaanse ploeg? Zet dan in op winst van Club Brugge en ontvang maar liefst x 2.80 keer uw inleg terug als de Bruggenaren zegevieren.

De Champions League match Club Brugge – Lazio Roma wordt gespeeld op woensdag 28 oktober om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Wint Blauw-Zwart van deze Italiaanse topploeg en pakt het team van trainer Clement zes punten in Groep F? Wat uw voorspelling ook mag zijn, vul het in bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en trakteer uzelf op een beloning.


Reacties

tooskla...
28 oktober 2020

Thuis tegen Lazio is Club Brugge de sterkste ;)

3 jaar geleden

kampioe...
28 oktober 2020

Mooie actie van Ladbrokes!!! Hier ga ik zeker va profiteren!

3 jaar geleden

progokker
29 oktober 2020

Als we Hans niet hadden ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN