Club Brugge start Champions League groepsfase thuis tegen Galatasaray

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 september 2019     5 REACTIES

Deze week start de Champions League met de groepsfase. Club Brugge zit in Groep A met voetbalreuzen Paris Saint Germain en Real Madrid, maar de Bruggenaren beginnen met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray SK. Op papier de ploeg waar Club de beste resultaten tegen zou moeten behalen, maar dat moet komende woensdagavond op Jan Breydel eerst nog maar eens blijken. De Belgische wedkantoren geven Club een grote kans van slagen en dat zorgt voor straffe pre-wedstrijdquoteringen. VoetbalGokken heeft alle actuele odds op een rijtje gezet!

Philippe Clement: “Galatasaray heeft veel ervaring”

Club Brugge-trainer Phillippe Clement vooraf waarschijnlijk niet gehoopt op een loting met daarin zowel Real Madrid als Paris Saint Germain, maar het zijn natuurlijk wel mooie affiches. Daarnaast beseft de coach maar als te goed dat ook het Turkse Galatasaray geen sinecure gaat zijn voor zjin mannen. Clement licht deze uitspraak op de clubwebstek nader toe. “Galatasaray is een ploeg met meer intrinsieke kwaliteiten dan de onze. Ze hebben veel ervaring en met Falcao erbij hebben ze een grote stap vooruit gezet”, blikt Clement vooruit op thuiswedstrijd van woensdagavond.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Galatasaray wint de wedstrijd
4.20
100% FREE BET TOT €200
Actie

“Falcao maakt het verschil”

De Turkse landskampioen reist met vertrouwen af naar Brugge. Galatasaray kent een mindere competitiestart, maar heeft met Radamel Falcao een sterke tegenstander die volgens Clement het verschil kan maken. “Met Falcao heeft Galatasaray een grote meerwaarde bijgehaald”, stelt de Club Brugge-hoofdcoach vast. Galatasaray won de laatste twee matches in de vaderlandse competitie dankzij de Colombiaan die is overgekomen van de Franse subtopper AS Monaco. “Hij heeft meteen het verschil gemaakt, niet alleen met zijn doelpunt, ook met andere kansen die werden afgeblokt en in het samenspel met de anderen. Galatasaray zet een grote stap vooruit met hem”, weet Clement nu al.

“Ik reken heel hard op ons publiek”

De match van woensdagavond op Jan Breydel is volledig uitverkocht en de coach van Club Brugge hoopt dan ook op veel support vanaf de tribunes. “Galatasaray is een ploeg waar wij onze typische kwaliteiten tegenover moeten zetten: qua mentaliteit, fysieke conditie en looplijnen. Ik reken bovendien ook heel hard op het publiek om ons extra steun te geven en om de drie punten te proberen thuis te houden”, aldus Clement op de site van de Brugse formatie.

Galatasaray-coach: “Het moet beter tegen Club Brugge”

Galatasaray heeft de smaak te pakken gekregen en dat uitte zich doordat voorbije weekend tegen staartploeg Kasimpasa met 1-0 gewonnen werd. De ploeg van coach Fatih Terim startte het nieuwe seizoen met één op zes, maar herpakt zich dankzij de komst van de nieuwe superster Falcao razendsnel met nu zeven op twaalf. Terim panikeert dan ook niet nu zijn ploeg naar Brugge afreist, maar vindt wel dat het beter moet om een kans te maken in Brugge. Terim: “Het voetbal dat we voorbije weekend lieten zien in de competitie zal niet goed genoeg zijn om van Club Brugge te winnen”, zo analyseert de trainer van Galatasaray de wedstrijd van woensdag.

“We hebben enorm veel goesting”

Voorbije jaar kwam Galatasaray ook uit in de Champions League, maar kon er niet in overwinteren. Terim is dan ook gebrand het dit seizoen beter te doen. Net als Club Brugge verwacht ook Galatasaray dat de beste resultaten te behalen zijn tegen de ploeg van Clement. Terim: “We hebben een zeer moeilijke groep geloot. Ik weet niet wat het resultaat zal worden, maar de beste manier om succesvol te zijn is om gewoon je stinkende best te doen. We hebben enorm veel goesting om naar Brugge te gaan en we zullen proberen onszelf te tonen in Brugge, wat de uitkomst ook zal zijn. We zullen ons zo goed mogelijk voorbereiden en vechten tot de laatste seconde”, zegt de trainer van Galatasaray tegen de Turkse media.

Statistieken

Club Brugge is sinds de start van het nieuwe seizoen nog ongeslagen en dat feit geeft de ploeg van Clement onnoemelijk veel zelfvertrouwen. De derby van voorbije weekend tegen Cercle Brugge werd met 0-2 in winst omgezet. In de voorrondes van de Champions League wisten de Bruggenaren al af te rekenen met ploegen als LASK Linz (2-1 en 0-1) en Dinamo Kiev (3-3 en 1-0). Dat alles bij elkaar opgeteld zorgt voor een straffe voorbereiding op de eerste match tegen Galatasaray.

Galatasaray

Net als Club Brugge doet ook Galatasaray de laatste jaren vaak mee aan het Europese voetbal. Vorig seizoen haalde de Turkse ploeg, die twee jaar achter elkaar de landstitel haalde, de groepsfase van de Champions League. Maar daarin werd het al voor de winterstop uitgeschakeld. Ook in de Europa League strandde Galatasaray al vroeg: in de tweede ronde werd van Benfica verloren: 1-2. Doordat het thuis 0-0 bleef, was dat ook gelijk het eindstation voor de Turkse equipe. In het seizoen 2017/2018 verbleef de formatie in de Europa League waarbij het in de tweede voorronde eruit werd geknikkerd door het Zweedse Östersunds FK (0-2 en 1-1).

Enkele bekenden gezichten die we terug gaan zien bij de spelers van Galatasaray zijn ex-Club-speler Ryan Donk en Standard-verdediger Christian Luyindama. Donk speelden in de seizoenen 2009 tot en met 2013 voor Club en staat sinds 2016 onder contract bij Galatasaray. In de drie jaar daartussen kwam de Nederlandse middenvelder ook al uit in de Turkse Super Lig, maar toen bij Kasımpaşa.

Head2Head

De lijst met onderlinge ontmoetingen is behoorlijk kort. In de Champions League van 2002 trof Club Brugge in de groepsfase het Turkse Galatasaray. Toen wisten de Bruggenaren af te rekenen dankzij een thuiszege. Op verplaatsing in Turkije werd het 0-0, maar in Brugge sloeg Club genadeloos toe: 3-1 winst.

Huidige vorm

Philippe Clement kan woensdagavond van start gaan met een geheeld fitte basisselectie. Dat geldt overigens ook voor zijn collega Terim. Nieuwe aanwinst Radamel Falcao heeft een korte blessure achter de rug, maar gaf met zijn treffer tegen Kasımpaşa al wel aan gewoon klaar te zijn voor de match tegen Club Brugge.

Prognose

Onze voorspelling is dan ook dat Club Brugge gaat winnen in dit openingsduel van Groep A. Deze match wordt volgens ons een kopie van de wedstrijden in 2002. Het zal de Bruggenaren niet gemakkelijk afgaan en Falcao gaat ook echt wel van zich laten horen, maar gezien de huidige vorm van Club in de Champions League en Jupiler Pro League lijkt deze uitslag ons het meest voor de hand liggend: 2-1.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – Galatasaray

De Belgische bookmakers hebben een goed voorgevoel over de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen Galatasaray. Mocht de Turkse ploeg op Jan Breydel met de bloemen gaan zwaaien dan wordt u als speler hierop x 4.20 keer de inleg rijker. U heeft dan ook de hoogste odd van deze Champions Leaguewedstrijd gegrepen!

Mocht de match geen winnaar opleveren en wordt het een gelijkspel in Brugge, dan wordt elke speler die dit vooraf voorspeld heeft bij de bookies met een odd van x 3.50 keer de inleg rijkelijk beloond. De pre-wedstrijdquotering voor winst van Club Brugge is in het 1X2 spelsysteem met x 1.90 keer de inleg nog altijd het meespelen waard en bovendien reden voor een bescheiden Belgisch feestje.

De Champions League-wedstrijd Club Brugge – Galatasaray wordt gespeeld op woensdag 18 september om 18:55 uur op Jan Breydel te Brugge. Check de hoogste quoteringen en beste deals op de pagina met bookmakers van VoetbalGokken.be en zet in op het juiste moment. Pakt Club thuis de volle buit of is het team uit de Turkse Super Lig de Bruggenaren te slim af? Wat uw voorspelling ook mag zijn, speel mee en mag kans op mooie geldprijzen!


Reacties

hazarddd
16 september 2019

Dit Club Brugge is ook door Galatasaray niet kapot te krijgen.

5 jaar geleden

kampioe...
16 september 2019

Laat ze maar komen!! Met Club gaat het zeker goed komen. Een 2-0 overwinning moet lukken.

5 jaar geleden

teamspeler
17 september 2019

Ik denk aan een gelijkspel 2-2. Hoge quotering ook!

5 jaar geleden

bluearmy
19 september 2019

Helaas geen bonus en drie punten voor Club, maar in Turkije maakt Clement met zijn team zeker een kans.

5 jaar geleden

weddens...
19 september 2019

Kom op zeg 1 doelpuntje had toch wel gekund?

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN