Club Brugge op drempel Champions League groepsfase

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 augustus 2019     7 REACTIES

Er rest nog één horde: LASK Linz en dan heeft Club Brugge het Champions League-ticket beet. De Blue Army pakte op verplaatsing in Oostenrijk een 1-0 overwinning en gaat dus met een kleine voorsprong de thuismatch in. Kan Brugge het karwei op Jan Breydel definitief afmaken of tovert LASK nog een goochel act uit de hoge hoed? De bookmakers weten het zeker: de Belgische formatie gaat naar de groepsfase van de Champions League! Bent u het daarmee eens of ziet u LASK nog in staat om te stunten in deze terugmatch?

Philippe Clement: “Niet naïef gaan voetballen op Jan Breydel”

Het is allesbehalve al gedaan nu Club Brugge met een (minieme) voorsprong zijn thuismatch ingaat. Coach Philippe Clement waakt een hosanna stemming en verwacht een zeer zware pot voor zijn manschappen: “We zullen thuis zelf vol gas geven en proberen een doelpunt te maken, we moeten nu zeker niet naïef gaan voetballen”, zo reageert Clement duidelijk en scherp bij onze collega’s van VIER.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
LASK Linz wint de wedstrijd
4.33

Enorme boost

De keuzeheer weet dat de wedstrijd enorm leeft in het Brugse en beseft het belang voor zowel fans als de club zelf: “Die Champions League halen zou zowel sportief als extra sportief een enorme boost betekenen. Iedereen kijkt ontzettend uit naar die terugwedstrijd tegen LASK, want daar kunnen we een begin maken aan wat hopelijk een zeer straf seizoen gaat zijn voor ons.”

“LASK heeft echte drive en groepsgeest”

Clement weet echter ook dat LASK niet zomaar een ploeg is die je even opzij zet. Het won in de vorige ronde van FC Basel en liet ook vorige week zien goed te kunnen voetballen: “Ik ben onder de indruk van hun ‘drive’ en groepsgeest. Met hun kwaliteiten maken ze het een tegenstander heel moeilijk. We zullen dit duel moeten winnen, enkel voetballend gaan we het niet oplossen”, zo besluit Clement zijn relaas.

Clinton Mata: “Niet beginnen zweven”

Verdediger Clinton Mata is blij met de 0-1 uit de match op verplaatsing, maar ook hij waakt voor de micro van RTBF onderschatting richting het thuisduel: “We mogen niet beginnen te zweven. Er komt nog een terugwedstrijd. Volgende week spelen we gelukkig thuis. Dit weekend hoeven we niet aan te treden in de competitie. We kunnen dus onze batterijen opladen en er dan vol tegenaan gaan voor onze supporters.”

Trainer LASK Linz: “In Brugge het onmogelijke verwezenlijken”

Waar ze in Brugge vooral voorzichtigheid prediken en op hun qui-vive zijn voor de Oostenrijkse ploeg, is de trainer van LASK Linz stukken duidelijker in zijn taalgebruik. Volgens Valérien Ismaël gaat zijn ploeg proberen net zo straf uit de hoek te komen als tegen Basel: “Dit wordt een duel op het scherpst van de snee. De intensiteit zal nog hoger zijn dan tegen Basel. Toch mogen we onze eigen identiteit niet uit het oog verliezen en met vreugde en veel moed aan de match beginnen”, citeerde Sporza hem.

Goede uitgangspositie

De coach vervolgt: “We hebben net als tegen Basel een goeie uitgangspositie verworven in de heenmatch en gaan dan ook proberen om in de terugmatch in Brugge opnieuw het onmogelijke te verwezenlijken”, waarschuwt de LASK-trainer de Belgische ploeg in de aanloop naar de allesbeslissende returnmatch van aanstaande woensdag.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – LASK Linz

Als het aan de Belgische wedkantoren ligt is Club Brugge al door naar de groepsfase van de Europa League. Winst van LASK wordt dan ook torenhoog beloond met gemiddeld x 4.33 keer uw inleg bij winst van Oostenrijkers op Blauw-Zwart. En dat is veel als u zich bedenkt dat Club Brugge met een uitdoelpunt niet veel voorsprong heeft. Een gelijkspel staat met x 3,60 keer uw inleg ook al hoog ingeschaald. Voor winst van Club staat er met x 1.80 keer uw inleg nog wel een zeer straffe quotering voor u gereed.

De play-offs Champions League-match Club Brugge – LASK Linz wordt gespeeld op woensdag 28 augustus om 21:00 uur op Jan Breydel in de idyllische kustplaats Brugge. Kan The Blue Army het laatste stapje naar de groepsfase zetten door ook thuis te winnen van deze gevaarlijke Oostenrijkse ploeg? Of gaat LAKS andermaal verrassen? Maak de match nog spannender door mee te spelen en zet in via de bookmakers van voetbalgokken.be voor de hoogste odds!


Reacties

belga
27 augustus 2019

Dit moet te doen zijn voor Club. ik gok op 3-0 in Brugge.

5 jaar geleden

weddendat
27 augustus 2019

Dit wordt een hele lange avond. Blue Army gaat pas na verlenging definitief afrekenen met LASK

5 jaar geleden

allesof...
27 augustus 2019

Ik gok op een gelijkspel! Mooie odd!

5 jaar geleden

hansd
28 augustus 2019

Gokje op LASK, maar ik hoop dat Clement de boel in handen heeft.

5 jaar geleden

tooskla...
28 augustus 2019

Op Jan Breydel is Club de baas.

5 jaar geleden

hazarddd
29 augustus 2019

Geweldig! Club in de Champions League. Dat wordt nog flink cashen.

5 jaar geleden

casinoking
29 augustus 2019

Nu begint het grote werk ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN