CL-voorronde: Club Brugge op verplaatsing naar Kiev

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 augustus 2019     6 REACTIES

In de derde voorronde van de UEFA Champions League neemt Club Brugge het dinsdagavond op tegen Kiev. De Brugse ploeg verdedigt een 0-1 voorsprong uit de heenwedstrijd. Is die voorsprong genoeg om Kiev uit het toernooi te knikkeren of komt er nog een daverende ontknoping? Uw voorspelling is geld waard op VoetbalGokken.be!

Philippe Clement: “Als wij daar scoren zou het binnen moeten zijn”

Trainer Philippe Clement tankte voorbije weekend vertrouwen door met 0-2 bij Oostende te winnen. Een mentale opkikker die zijn team nodig had na de toch wel moeizame overwinning op Kiev vorige week. Clement is echter wel content met de huidige schijnbaar wankele uitgangspositie: “Maar als je met 1-0 wint in Europa, dan mag je altijd tevreden zijn. Als we kunnen scoren in Kiev, dan moeten zij al drie keer scoren.”

Dinamo Kiev wint de wedstrijd
2.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Club Brugge wint de wedstrijd
3.75

Hans Vanaken: “De buit is verre van binnen”

Ook middenvelder Hans Vanaken is blij met de uitslag van vorige week dinsdag, maar snapt ook dat de klus in Kiev geklaard dient te worden: “De buit is inderdaad verre van binnen, maar ik acht ons zeker niet kansloos voor de return”, zo blikt hij vooruit op de clubwebsite waarin Vanaken ook stelt dat de nul uit de heenwedstrijd belangrijk gaat zijn deze dinsdag. “Het is heel belangrijk om geen tegendoelpunt te krijgen in thuiswedstrijden.”

Trainer Dinamo Kiev: “Vertrouwen geput uit tweede helft in Brugge”

Bij Dinamo Kiev zien ze ook voldoende aanknopingspunten om met goesting naar dinsdag uit te kijken. Trainer Aleksandr Khatskevich zag vooral in het tweede bedrijf goede dingen: “We zijn vrij goed begonnen en controleerden de wedstrijd in de aanvangsfase”, reageerde Dinamo Kiev-coach  Khatskevich direct na het heenduel. “Maar daarna wist Club Brugge ons vaak het leer te ontfutselen. In de tweede helft kwamen we zeker sterker voor de dag, onder meer dankzij twee wissels bij de rust die ons aanvallend meer mogelijkheden gaven. We zijn er dan vaak goed uitgekomen op de tegenaanval.”

”Thuis op zelfde voet doorgaan”

Richting de return ligt de focus vooral op die snelle counterattack, die Khatskevich ook komende dinsdag wil inzetten om Brugge te verschalken: “We houden inderdaad een positief gevoel over aan de tweede helft. We hopen thuis op dezelfde voet verder te gaan.”

Statistieken en blessures

Voorbije weekend pakte Brugge drie punten bij Oostende en daarmee kan het met een goed gevoel afreizen naar de Oekraïense hoofdstad. Kiev verloor voorbije zaterdag in eigen huis van Shakhtar Donetsk: 1-2. Dinamo kwam nochtans terug van een 0-1 achterstand dankzij de 1-1 van Gerson Rodrigues. Diep in de tweede helft (64e minuut) was Shakhtar spits Marlos verantwoordelijk voor de winnende goal, waardoor Kiev toch met een kleine kater richting de returnmatch tegen Brugge zal trekken.

Lappenmand

Op het eerste gezicht hebben de competitieduels geen slachtoffers geëist aan de Brugse kant. Openda moet door een schorsing wel aan de kant blijven en of Vanlerberghe tijdig fit geraakt is nog maar de vraag. Voor het overige kan Clement beschikken over een fitte selectie.

Zijn collega bij Kiev heeft iets meer personele problemen. Met vier man in de lappenmand is het arsenaal aan spelers waaruit hij kan putten beduidend kleiner. Duelund, Shaparenko, Siddey en Tsitaishvili zijn niet inzetbaar. Vooral het ontbreken van de Braziliaan Siddey zal Kiev voelen, de 26-jarige verdediger viel in het heenduel in Brugge geblesseerd uit en zal normaal gezien dinsdag niet op het veld te zien zijn als beide teams de return aanvangen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Dinamo Kiev – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor de return hoog ingeschaald. Voor winst van Club Brugge noteren de bookies de hoogste odd van deze returnmatch x 3.75 keer de inleg.

Een gelijkspel is voor Club Brugge genoeg en voor spelers die hierop inzetten staat met x 3.40 keer de inleg ook nog eens een hoge quotering klaar mocht het terugduel inderdaad onbeslist eindigen. Mocht het 1-0 voor Dinamo worden, dan volgt er een verlenging, maar dit telt niet als gelijkspel. In dat geval – en bij elke andere zege van Dinamo Kiev dient er een 1 aangevinkt te worden. Komt die voorspelling uit? Dan staat er een gemiddeld pre-wedstrijdquotering van x 2.00 keer uw speelbedrag genoteerd in het altijd interessante  1X2 spelsysteem.

De UEFA Champions League-return Dinamo Kiev – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 13 augustus om 19:30 uur in het NSC Olimpiskiy stadion te Kiev. Weet Club de voorsprong te verzilveren in een ticket voor de volgende ronde van het Miljoenenbal of heeft Dinamo nog een troef voor de thuiswedstrijd? Laat uw favoriete bookmaker weten wat uw voorspelling is door vandaag alvast mee te spelen.


Reacties

rodedui...
12 augustus 2019

Wordt pittig dit! Hoop op een 0-0 en Brugge door. Speel ook op een draw.

5 jaar geleden

belga
13 augustus 2019

Brugge gaat in mijn ogen gewoon met de winst aan de haal ;)

5 jaar geleden

allesof...
13 augustus 2019

In Kiev wordt het geen makkie. Gokje op een gelijkspel dan maar

5 jaar geleden

hansd
13 augustus 2019

Ik hoop toch zo dat Hans weer een geluksdag heeft!

5 jaar geleden

goktopper
13 augustus 2019

Dit komt niet goed met Club. Ik gok op Dinamo Kiev

5 jaar geleden

hazarddd
14 augustus 2019

Dit was echt spannend! Maar Club is er toch mooi door!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN