Check de odds bij Champions League match: FC Porto vs. Juventus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 februari 2021     4 REACTIES

Deze woensdag gaat Cristiano Ronaldo met Juventus naar zijn geboorteland om in de Champions League aan te treden tegen FC Porto. De Portugese vedette is op dreef en scoort er op los. Lukt het de Oude Dame om de heenmatch in Porto te zegevieren? Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be voor de strafste odds en de beste online deals.

Sergio Conceicao: “Winnen van Juventus wordt erg moeilijk”

FC Porto-coach Sergio Conceicao kan zijn team gereed gaan maken voor een zware thuismatch in de knock-outs van de Champions League. Met een thuiszege zal FC Porto een goed begin aan deze tweeluiks kunnen maken. “We hopen te kunnen winnen van Juventus. We weten dat het erg moeilijk zal zijn. We moeten uitgerust aan de start beginnen”, zegt de coach van Porto.

FC Porto wint de wedstrijd
3.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Juventus wint de wedstrijd
1.98

“Juventus heeft de beste spelers”

De coach is vooral op zijn hoede voor de Portugese scherpschutter Cristiano Ronaldo. “Juventus heeft topspelers. Naar mijn mening hebben ze de beste in de wereld, Cristiano Ronaldo. Dus we moeten hard werken om hem te stoppen. We moeten woensdag echt op ons best zijn”, stelt Conceicao vast.

Andrea Pirlo: “Snel herstellen voor treffen met FC Porto”

Juventus begon de week met een nederlaag tegen Napoli. In Napels werd de Serie A-match verloren met 1-0. Juventus-coach Andrea Pirlo wil die match zo snel mogelijk vergeten om fris op pad te kunnen naar FC Porto. “We hopen mentaal en fysiek snel te herstellen. We moeten ons nu volledig focussen op FC Porto”, zegt Pirlo.

“Alle tegenstanders taai”

De coach verwacht een sterk FC Porto te treffen. “Wanneer we deze fase van het toernooi bereiken, zijn alle tegenstanders taai. Wij respecteren Porto en moeten hen met de juiste houding tegemoet zien. Daar hebben we de tijd voor gehad”, aldus de Juve-coach.

Cristiano Ronaldo: “Enkel aan FC Porto denken”

Ook Cristiano Ronaldo wil zich herpakken nu de spits met zijn team naar zijn thuisland reist. CR7 is strijdvaardig. “Deze nederlaag zal ons niet ten val brengen! Laten we ons hoofd opheffen en alleen maar denken aan FC Porto”, schreef CR7 op zijn Instagram.

Statistieken

FC Porto zat in de groepsfase ingedeeld bij Manchester City, Olympiakos en Olympique Marseille. De ploeg van coach Conceicao werd knap tweede in de poule met dertien punten. The Cityzens gingen als de nummer één in de groep met zestien punten door naar de volgende ronde.

Juventus werd eerste in Groep G van de Champions League. Met vijftien punten had de Oude Dame er evenveel als FC Barcelona, maar ging als eerste de koker in door een beter onderling resultaat. De overige twee teams in de groep waren Dynamo Kiev de tegenstander van Club Brugge in de Europa League en Ferencvaros.

Head 2 Head

In 2017 troffen Porto en Juventus elkaar voor het laatst aan. In de achtste finales van de Champions League wist Juve tweemaal te zegevieren van de Portugese ploeg. In Porto werd het 0-2 en in Turijn 1-0.

In 2001 speelden beide clubs ook tegen elkaar. Juventus wist toen niet te zegevieren bij Porto 0-0, maar sloeg in eigen huis alsnog toe: 3-1.

Huidige vorm FC Porto

FC Porto speelde voorbije weekeinde in de Portugese Primeira Liga thuis tegen Boavista. De ploeg van coach Conceicao staat tweede in de competitie, maar wist de nummer zeventien niet over de knie te tillen. Het werd 2-2 in Estádio do Dragão. Porto staat zeven punten achter op koploper Sporting.

Huidige vorm Juventus

Juventus begon de Champions League week met een verloren match op verplaatsing bij Napoli dat zonder de geblesseerde Dries Mertens speelde. In de Serie A staan de teams dicht bij elkaar op de ranglijst. Juventus staat vierde en Napoli vijfde. De Oude Dame had sinds de match bij Inter Milan waar onze landgenoot Romelu Lukaku speelt, niet meer verloren. Op 17 januari werd Juve met 2-0 verslagen door Internazionale.

Lappenmand

FC Porto coach Conceicao kan woensdag niet over al zijn spelers beschikken. De twee verdedigers Ivan Marcano (gescheurde kruisband) en Nanu (hersenschudding) zijn niet van de partij als Juventus op bezoek komt. Ook middenvelder Otavio haakt door een spierblessure af voor de heenmatch.

Juventus-coach Pirlo heeft met Paulo Dybala (binnenbandblessure), Aaron Ramsey (spierblessure) en Arthur (beenblessure) drie spelers die sowieso niet meereizen naar Porto.

Prognose

Wij hebben een pak goesting en rekenen op een straffe match. Onze voorspelling is een 1-3 voor de Oude Dame uit Turijn. Check onderstaand odd-overzicht alvast voor de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor deze heenmatch.

Quoteringen FC Porto – Juventus

De pre-odds zijn het meest in het voordeel voor een zege van FC Porto. Wint de Portugese ploeg dan wordt uw inleg met x 3.85 keer het speelbedrag zeer hoog beloond.

In het 1X2 spelsysteem staat de quotering voor een gelijkspel met x 3.15 keer uw inleg ook hoog ingeschaald voor deze knock-outmatch in Porto. Denkt u dat Juventus zegeviert? Vul dan de twee in op het wedstrookje van uw bookmaker en ontvang x 1.98 keer de inleg retour als u gelijk krijgt.

De Champions League match FC Porto – Juventus wordt gespeeld op woensdag 17 februari om 21:00 uur in het Estádio do Dragão te Porto. Slaat CR7 toe in zijn geboorteland of deelt FC Porto in eigen stadion de degens? Laat uw voorspelling vandaag alvast achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en win!


Reacties

kampioe...
16 februari 2021

Porto heeft niets in te brengen tegen Juventus.

3 jaar geleden

leovandere
17 februari 2021

Een gelijkspel moet Porto uit het vuur kunnen slepen. Ik houd het op 1-1 in Porto

3 jaar geleden

weddendat
17 februari 2021

Cashen met Juve dat zie ik wel zitten

3 jaar geleden

belga
18 februari 2021

Knappe zege van Porto. Nu moet de Oude Dame in Turijn nog flink aan het werk. Dat wordt ook een straffe pot.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN