Champions League wedstrijd KAA Gent versus VfL Wolfsburg

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 februari 2016     0 REACTIES

Deze week begint het kampioenenbal in Champions League. Namens België is KAA Gent nog altijd actief in dit prestigieuze toernooi. In Gent zijn ze dan ook met niets anders bezig dan: VfL Wolfsburg. Aan de pre-wedstrijdquoteringen te zien verwachten de bookmakers dat dit duel tegen Duitsers nog een hele opgave gaat worden. Komende dinsdag start Gent met een thuiswedstrijd. Op 8 maart volgt de uitwedstrijd in Duitsland.

Vanhaezebrouck: “Daar hebben we grote stappen vooruit gezet”

AA Gent heeft dit Champions League-seizoen alle verwachtingen overtroffen. De landskampioen van 2014/2015 wist in dit hoogste Europese toernooi te overleven, in een poule met Zenit St. Petersburg, Valencia en Lyon. Trainer Hein Vanhaezebrouck ligt toe wanneer De Buffalo`s een echte doorbraak wisten te forceren in de CL: “We speelden onze eerste drie matchen goed, maar we wonnen niet. De verandering is er gekomen tegen Valencia thuis, daar hebben de spelers beseft dat winnen tegen een ploeg uit de Primera División tot de mogelijkheden behoorde. Daar hebben we grote stappen vooruit gezet”, zegt de oefenmeester bij Voetbalnieuws.

Blessures bij Gent

Of het vertrouwen binnen het team blijft is nog afwachten. Hein Vanhaezebrouck kan namelijk een paar belangrijke spelers waarschijnlijk niet opstellen in de match tegen Wolfsburg. Vleugelaanvaller Moses Simon ging in de wedstrijd tegen Moeskroen afgelopen weekend hinkelend van het veld. De Nigeriaan kampt naar verluidt met een kneuzing van de heupbuiger. Dat meldt Het Nieuwsblad. Daarnaast moeten De Buffalo`s het misschien ook zonder Brecht Dejaegere doen. Ook Dejeagere viel tegen Moeskroen in de lappenmand “De dokter vertelde me dat de meniscus van mijn knie wat verschoven was”, zegt Dejaegere, wiens meniscus op zijn plaats werd gezet. “Hopelijk komt er geen reactie en kan ik woensdag meespelen.” Mocht Dejaegere toch spelen dan is het afwachten of de middenvelder van Gent 90 minuten kan uitzingen.

“Boussoufa is nog niet klaar om te spelen”

Hein Vanhaezebrouck stelt de van Lokomotiv Moskou uitgeleende Mbark Boussoufa niet op in de match tegen De Wolfen. Boussoufa is vanaf 1 februari weer terug bij zijn oude club die hij in 2006 verliet voor een contract bij Anderlecht. “Boussoufa is zeker nog niet klaar om te spelen, dat zegt hij zelf ook”, liet Vanhaezebrouck weten bij Nieuwblad. “Hij zal nog weken nodig hebben om weer speelklaar te zijn.”

De andere nieuwkomers Rami Gershon, Lucas Deaux en Gustav Wikheim worden wel opgenomen in de kern en kunnen dus aantreden tegen Wolfsburg.

Wolfsburg klaar voor Gent

Afgelopen zaterdag pompte Wolfsburg in de Duitse Bundesliga behoorlijk wat zelfvertrouwen na zeven wedstrijden zonder succes te hebben afgerond. De twee doelpunten waarmee de club heeft gewonnen van Ingolstadt werden gemaakt door onze landgenoten Julian Draxler en Robin Knoche.

De twee Belgen zouden de doelpunten moeten maken voor de geblesseerde Bas Dost die het dubbele duel tegen Gent moet missen. “Ik hoop dat ik eind maart weer kan spelen”, zegt de aanvaller van Wolfsburg in gesprek met Kicker. Dost brak begin januari een middenvoetsbeentje tijdens het trainingskamp met zijn club in Portugal. Aankomend weekend mag het gips eraf. “Dan kan ik beginnen de voet te belasten”, zegt Dost verheugt. De Nederlander verloor vlak voor de winterstop zijn basisplaats nadat trainer Dieter Hecking hem uit de basis-elf. De blessure kwam voor Dost dus op een slecht moment. “Dat is bitter. Maar ik probeer zo snel mogelijk weer terug te zijn”, aldus de clubtopscorer.

Pre-wedstrijdquoteringen

De Belgische bookmakers verwachten dat AA Gent het behoorlijk moeilijk gaat krijgen tegen de Duitse club. De quoteringen voor de thuisploeg zijn hoger ingeschaald dan voor de uitploeg en dat terwijl Gent dit seizoen al grote jongens heeft uitgeschakeld in de Champions League. Winst voor de Gentenaren krijgt een x 3.00 notering mee. De odd voor winst van Wolfsburg is x 2.50 en een gelijkspel, ook nadelig voor AA Gent, levert u x 3.40 uw inleg op.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Champions Leaguewedstrijd KAA Gent – VfL Wolfsburg wordt gespeeld op woensdag 17 februari om 20:45 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Slaat Gent zijn slag tegen Wolfburg en kan het met een goede buffer richting Duitsland vertrekken? Speel mee en moedig uw favoriet aan in de 1/8 finale van de Champions League. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN