Champions League wedden op Club Brugge – Bayer 04 Leverkusen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 september 2022     0 REACTIES

Deze woensdag speelt Club Brugge de eerste groepsmatch van de UEFA Champions League tegen Bayer 04 Leverkusen. De match wordt gespeeld op Jan Breydel en de Bruggenaren hebben de kans om de eerste drie punten te rapen in Groep B waarin ook Atletico Madrid en FC Porto in geloot zijn. De Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be zien wel kansen voor de Bruggenaren en schalen de pre-odds straf in.

Carl Hoefkens: “We kijken uit naar match Bayer Leverkusen”

Club Brugge coach Carl Hoefkens heeft goesting in de match tegen het Duitse Bayer 04 Leverkusen. “Het is een fantastische uitdaging voor de spelers. Club kan zich weer tonen op Europees niveau. Ik denk dat iedereen heel hard uitkijkt naar de match tegen Bayer Leverkusen”, stelt de coach van de Brugse ploeg vast.

“Aan ons om een goed resultaat neer te zetten”

De overige ploegen de Club Brugge in de poulefase treft, zijn FC Porto en Atletico. Coach Hoefkens is blij met deze loting. “Ik ben er tevreden over. Het zijn allemaal ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Het is aan ons om een goed resultaat neer te zetten. Er zijn wel mogelijkheden voor Club Brugge. Hoe groot die zijn moeten we inschatten als we die ploegen goed bekeken hebben. Ik denk dat FC Porto de beste ploeg in deze groep is”, aldus de coach van Blauw-zwart.

Gerardo Seoane: “Het is een spannende groep”

Ook Bayer Leverkusen-coach Gerardo Seoane is tevreden over de loting. De groepsfase begint woensdag met de match op verplaatsing in Brugge. “Het is een spannende groep! We moeten er nu alles aan doen om zo snel mogelijk stabiliteit in de competitie te bereiken om te kunnen genieten van deze geweldige voetbalavonden. We moeten woensdag in Brugge in een positie zijn om te winnen”, zegt de coach van de Duitse ploeg.

“Ritme krijgen in wedstrijden”

Ook de coach van Werkself ziet kansen voor zijn team in Groep B. “Alle teams hebben verschillende manieren van spelen. Ik kijk uit naar de wedstrijden en ik geloof dat we iets kunnen doen. We zullen moeten zien dat we weer op het goede spoor komen in de competitie. De Champions League is een competitie die ook energie losmaakt. We hopen dat om de komende weken ons ritme te vinden en onze vorm te herontdekken in de volgende wedstrijden”, besluit de coach van Bayer Leverkusen.

Statistieken

Club Brugge speelt zes matches in Groep B van de Champions League. De Bruggenaren spelen eerst thuis tegen Bayer Leverkusen en gaan vervolgens op verplaatsing naar FC Porto. Daarna speelt Club Brugge thuis tegen Atletico Madrid. De twee ploegen die de beste resultaten boeken gaan door naar de knock-outfase van de Champions League.

Head 2 Head

Club Brugge speelde in 2011 een oefenmatch tegen Bayer Leverkusen. De Bruggenaren wisten toen met 2-1 te winnen. In 2006 speelden de teams in de groepsfase van de Europa League tegen elkaar. Toen werd er eenmaal tegen een ploeg gespeeld in de poule en wist Blauw-zwart niet verder dan een 1-1 gelijkspel te geraken tegen Bayer Leverkusen.

Huidige vorm Club Brugge

Voor Club Brugge is dit de eerste match van dit Champions League seizoen. De Bruggenaren hebben al wel zeven speelronden in de Belgische Pro League erop zitten. Blauw-zwart staat in de top vier van de Belgische competitie.

Huidige vorm Bayer 04 Leverkusen

Voor Bayer Leverkusen is de match tegen Club Brugge ook de eerste Champions League uitdager. De ploeg van coach Seoane is dit seizoen al uitgeschakeld in de Duitse beker. Elversberg was met 4-3 een maatje te groot voor Leverkusen. In de Bundesliga werd eind augustus de eerste zege geboekt. FSV Mainz 05 werd met 0-3 verslagen door Werkself.

Lappenmand

Club Brugge treedt aan zonder de geblesseerde spelers: Eduard Sobol, Tajon Buchanan en Mats Rits.

Leverkusen mist de geblesseerde doelman Andrey Lunev en middenvelders Amine Adli, Karim Bellarabi en Florian Wirtz.

Prognose

En dan onze prognose voor de thuismatch van Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Baluw-zwart aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat de Duitse ploeg de match gaat winnen en zetten in op een 1-2 overwinning van Leverkusen bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Club Brugge – Bayer Leverkusen

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel op Jan Breydel. Als de ploegen aan elkander gewaagd zijn dan keren de bookmakers tot maximaal x 3.95 keer de inleg aan u uit.

Een zege van Club Brugge is in het 1X2 spelsysteem iets meer waard dan een overwinning van Bayer Leverkusen. Als Blauw-zwart wint kunt u tot maximaal x 3.10 keer de inleg verdienen.

Een overwinning van de Duitse ploeg kan u tot maximaal x 2.20 keer het speelbedrag gaan opleveren. Check de pre-odds voordat u meespeelt op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be! En wie weet bent u straks de primus!

De Champions League match Club Brugge – Bayer 04 Leverkusen wordt gespeeld op woensdag 7 september om 21:00 uur in Stadion Jan Breydel te Brugge. Zegevieren de Bruggenaren in de eerst match van de groepsfase?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN