Champions League: terugmatch Paris St. Germain vs. FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 maart 2021     3 REACTIES

Paris Saint Germain verdedigt deze woensdag tegen FC Barcelona een 4-1 voorsprong. Paris Saint Germain mag nu proberen de klus thuis af te maken. Weet de ploeg uit Barcelona het tij nog te keren in Stadion Parc des Princes? De Belgische wedkantoren schalen de odds voor een remonte torenhoog in!

Mauricio Pochettino: “Helaas kan er maar één ploeg winnen”

De situatie lijkt haast wel een evenbeeld van de Champions League speelronde in 2017. Ook toen wist Paris Saint Germain een voorsprong te boekten in Barcelona. In de return in Parijs werden de rollen omgedraaid en versloeg Barcelona de Franse ploeg alsnog. Nu lijkt een comeback nog moeilijker. PSG-coach Mauricio Pochettino” Barcelona zal altijd een geweldige club blijven, met uitstekende spelers”, aldus Pochettino. “We streven er allebei naar om de volgende ronde te halen, maar helaas kan er maar één ploeg winnen.”

Paris St. Germain wint de wedstrijd
2.08
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
FC Barcelona wint de wedstrijd
2.85

“We zullen zien wie doorgaat”

In Stadion Parc des Princes verdedigt PSG verdedigt deze woensdag een voorsprong van 4-1 tegen FC Barcelona. Coach Pochettino kan voor de return niet over al zijn spelers beschikken. De nieuwbakken coach van PSG verklapt nog niets. “Dat beslissen we op het laatste moment. Wie er ook start, hij zal er staan. Wij willen winnen van Barcelona. We zullen zien wie doorgaat”, aldus Pochettino.

Ronald Koeman: “We kunnen PSG verslaan”

Voor FC Barcelona ziet het er niet al te best uit. Coach Ronald Koeman heeft de schade berekenend en weet wat zijn team te doen staat. “Als je thuis met 1-4 verliest, is de kans natuurlijk heel klein dat je nog doorgaat”, zegt Koeman die de handdoek nog niet in de ring gooit. “We hebben nog steeds fantastische spelers en we kunnen iedereen verslaan. Dat willen we ook tegen de beste clubs van Europa laten zien.”

“PSG heeft een heel goede ploeg”

Coach Koeman vond PSG in Camp Nou erg sterk en weet wat zijn team woensdag kan verwachten.  “PSG heeft laten zien dat het een completer team heeft dan wij”, aldus de Nederlandse coach. “Fysiek waren ze veel sterker. We wisten dat dit kon gebeuren, want PSG heeft een ervaren en heel goede ploeg, die op veel punten een stuk verder is dan wij zijn”, zo besluit Koeman.

Statistieken

In de heenmatch bij FC Barcelona wist PSG-speler Kylian Mbappé driemaal tot scoren te komen voor de Franse ploeg. Moise Kean nam het vierde doelpunt van PSG voor zijn rekening. Bij FC Barcelona was het Lionel Messi die het net eenmaal wist te raken en dat was lang niet genoeg om een goede uitgangspositie te creëren voor de return in Parijs.

Head 2 Head

De achtste finales in de Champions League van 2017 herinneren vele voetbalfans zich zeker en vast nog. De heenmatch was toen in Parijs en de Fransen wonnen met 4-0. Eenmaal in Barcelona wisten de Catalanen met 6-1 te zegevieren. Daarmee ging FC Barcelona alsnog de koker in voor de kwartfinales van de Champions League.

In 2015 troffen de teams elkaar ook op het hoogste voetbaltoernooi van Europa. In de kwartfinales werd het toen 1-3 en 2-0 beide matches in het voordeel van Barcelona.

Huidige vorm PSG

Nadat Paris St. Germain in Camp Nou won van FC Barcelona verloor het enkele dagen later met 0-2 in de Franse Lique 1 van AS Monaco. De twee matches die daarop volgenden Dijon 0-4 en Girondins Bordeaux 0-1 werden wel gewonnen. De ploeg van coach Pochettino staat nog altijd niet op de eerste plek van de Franse competitie. Koploper Lille heeft met 62 punten twee punten meer dan PSG. Voorbije zaterdag werd er nog gezegevierd met 0-3 in de bekerwedstrijd tegen Brest.

Huidige vorm FC Barcelona

Na de verloren match tegen PSG speelde Barcelona in La Liga tegen Cadiz. In eigen Camp Nou werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen de middenmoter van La Liga. De vier matches die volgden werden wel gewonnen. Daarbij rekenen we ook de bekerwedstrijd tegen Sevilla (3-0). Voorbije zaterdag zegevierde de ploeg uit Barcelona in de Spaanse competitie met 0-2 van Osasuna.

Lappenmand

Er is een kleine kans dat PSG woensdag terug kan beschikken over Neymar. De Braziliaanse spits is zo goed als hersteld van een blessure aan de adductoren. Ook Alessandro Florenzi keert terug van diezelfde klachten als Neymar. Voor Juan Bernat (gescheurde kruisband) en Moise Kean (gezondheidsklachten) komt de match tegen Barcelona te vroeg.

Barcelona-coach Koeman neemt Moussa Wagué (gescheurde patellartendinitis), Philippe Coutinho (ingescheurde buitenmeniscus), Sergio Roberto (spierblessure) en Ronald Araújo (enkelblessure) door blessureleed niet mee naar het Parc des Princes.

Prognose

Wat ons betreft wordt het geen herhaling van de situatie in 2017. Wij voorspellen bij Unibet.be dat Paris St. Germain opnieuw de baas is over FC Barcelona. Onze wedtip is 2-1 voor de Franse ploeg. In onderstaand odd-overzicht kunt u alvast de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor deze match doornemen.

Quoteringen Paris St. Germain – FC Barcelona

De quoteringen voor de terugmatch in Parc des Princes zijn bij de Belgische wedkantoren gelijkwaardig ingedeeld. De hoogste odd van deze return kunt u verwachten bij een gelijkspel. Gemiddeld keren de bookies x 4.00 keer uw inleg uit als het woensdagavond een gelijkspel wordt in Parijs.

Voor een zege van FC Barcelona staat de odd in het 1X2 spelsysteem iets hoger ingedeeld dan de quotering voor een zege van PSG. Gemiddeld ontvang u x 2.85 keer uw speelbedrag als de Catalaanse ploeg wint. De pre-odd voor een overwinning van PSG staat op x 2.08 keer uw inleg.

De return van de Champions League achtste finales Paris Saint Germain – FC Barcelona wordt gespeeld op woensdag 10 maart om 21:00 uur in Stadion Parc des Princes te Parijs. Heeft Barcelona de kracht om de schade te herstellen of gaat PSG dik verdiend de koker in voor de loting van de kwartfinales? Laat uw voorspelling waardevol zijn en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

casinoking
9 maart 2021

Als Neymar ook nog speelt, dan kan Barcelona het wel vergeten.

3 jaar geleden

bobgok
10 maart 2021

Je weet nooit wat Messi nog in zijn mars heeft.

3 jaar geleden

progokker
10 maart 2021

PSG gaat thuis terug met 4-1 zegevieren

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN