Champions League returns: Borussia Dortmund vs Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 april 2021     1 REACTIE

Deze woensdag spelen onze landgenoten bij Borussia Dortmund en Manchester City de return van de kwartfinales Champions League. In de heenmatch zegevierde The Cityzens met 2-1, maar Borussia liet ook zien kwaliteiten in huis te hebben om de halve finale te bereiken. Welke ploeg is instaat om woensdag die ticket te veroveren? Bij VoetbalGokken.be kunt u meespelen en kunt u de hoogste odds scoren die er zijn voor deze topmatch!

Edin Terzić: “We zijn hoopvol voor return”

Borussia Dortmund-coach Edin Terzic was ietwat teleurgesteld na de 2-1 nederlaag van voorbije week tegen Manchester City. “We hielden hun offensieve mogelijkheden tot een minimum beperkt en waren een bedreiging toen we konden inzetten. We waren aan elkaar gewaagd dus het had een gelijkspel kunnen worden. Uiteindelijk zijn we teleurgesteld over het resultaat, maar we zijn hoopvol voor de return”, zegt Terzic tegen DAZN.

Borussia Dortmund wint de wedstrijd
4.55
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.05
Manchester City wint de wedstrijd
1.63

“Alles geven om tij te keren”

Volgens de Duitse coach heeft zijn team nog altijd kans op een plek bij de laatste vier. “Dat is nog steeds mogelijk. We zullen klaar zijn en alles te geven om het tij te keren en naar de volgende ronde te gaan. Ik denk dat we het heel goed kunnen doen”, benadrukt de coach van Rode Duivels Axel Witsel, Thorgan Hazard en Thomas Meunier.

Pep Guardiola: “We willen ook in Dortmund domineren”

Manchester City-coach Pep Guardiola van Manchester City is niet van plan om dinsdag in de return tegen Borussia Dortmund het initiatief aan de Duitse ploeg te laten. “Ik heb de spelers gevraagd om het eerste duel hoe dan ook te winnen en dat hebben ze gedaan. We gaan nu niet naar Dortmund toe om te verdedigen. We willen ook in Dortmund domineren en pressie uitoefenen”, stelt de coach van onze landgenoot Kevin De Bruyne vast.

“Plek in de halve finales afdwingen”

Met 2-1 winnen van een Duitse topploeg is niet slecht, maar coach Guardiola is nog niet tevreden. Er zijn wat puntjes die voor de match van woensdag hersteld moeten worden. “De afwerking was ons zwakke punt in deze wedstrijd. Dat moet sowieso beter in Dortmund. We zullen onze plek in de halve finales zelf moeten afdwingen”, aldus de topcoach van The Cityzens.

Statistieken

Manchester City gaat met 2-1 voorsprong op weg naar Dortmund. In de heenmatch wist onze landgenoot De Bruyne in de negentiende minuut van de match al te scoren tegen Die Borussen. In het slot van de match kwam de gelijkmaker van de voet van Marco Reus. Phil Foden wist in de negentigste minuut dat nog recht te zetten met zijn schot voor Manchester City.

Head 2 Head

In de Champions League speelden Manchester City en Borussia Dortmund voor het laatst tegen elkaar op 4 december 2012. In Dortmund won de Duitse ploeg met 1-0 van The Cityzens. De heenmatch werd toen met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor Borussia de groepsfase als koploper verliet.

Huidige vorm Borussia Dortmund

Na de match in Manchester trof de ploeg van coach Terzic Stuttgart aan in de Bundesliga. De match werd met 2-3 op verplaatsing gewonnen door Borussia. De ploeg staat op de vijfde plek en Stuttgart is de nummer negen in de tabel. Op 1 mei speelt de ploeg uit Dortmund de halve finale van de DFB Pokal tegen Kiel en dat zal voor de ploeg van coach Terzic een uitweg naar Europees voetbal kunnen worden.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City is koploper in de Premier League, maar verloor voorbije weekeinde van de nummer tien Leeds United. In In eigen huis was de ploeg van coach Guardiola niet op gewassen tegen de ploeg uit Leeds dat met 1-2 kwam zegevieren. En teken aan de hand of nam het even gaf terug voor de komende matches? Deze zaterdag spelen The Cityzens ook nog de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea.

Lappenmand

Borussia Dortmund moet het ook woensdag nog zonder Rode Duivel Axel Witsel stellen. Onze landgenoot heeft een gescheurde achillespees. Ook Marcel Schmelzer, Dan-Axel Zagadou, Youssoufa Moukoko en Jadon Sancho zijn er door blessureleed niet bij.

Manchester-spelers Sergio Agüero en Aymeric Laporte geraakte in de match tegen Leeds geblesseerd, maar het is nog afwachten of die kwetsuren tegen woensdag al hersteld zijn.

Prognose

Wij verwachten dat Manchester City de klus gaat afmaken in Dortmund. Onze wedtip is 0-2 voor The Cityzens. Mocht deze voorspelling uitkomen dan staat daar een straffe odd tegenover. In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen voor de return van Borussia Dortmund – Manchester City.

Quoteringen Borussia Dortmund – Manchester City

De hoogste odd van deze match keren de bookies uit als Borussia Dortmund de terugmatch wint. Gemiddeld wordt er x 4.55 keer uw inleg uitgekeerd als de ploeg van coach Terzic wint.

Een gelijkspel krijgt ook een straffe odd mee voor deze match. Gemiddeld is een gelijkspel x 4.05 keer uw inleg waard in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren. Een zege van Manchester City staat ingedeeld op een pre-odd van x 1.63 keer uw speelbedrag.

De return van de UEFA Champions League match Borussia Dortmund – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 14 april om 21:00 uur in Stadion Signal Iduna Park te Dortmund. Welke ploeg zegeviert in de terugmatch van de kwartfinales en gaat door naar de halve eindstrijd van de Champions League? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en maak de winnende deal!


Reacties

allesof...
14 april 2021

Gegokt dat Kevin De Bruyne gaat scoren

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN