Champions League-return: Manchester City vs. Paris St. Germain

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 april 2016     0 REACTIES

Voor Manchester City en Paris St. Germain staat aankomende dinsdag een zeer belangrijk Champions Leagueduel op het programma. De return in het Etihad Stadium in Manchester gaat bepalen welke van deze twee topclubs doorstoot naar de halve finale van het miljoenenbal. In Parijs werd er vorige week met 2-2 gelijkgespeeld. Dit betekent een licht voordeel van Manchester City, die nog een thuiswedstrijd voor de boeg heeft. De bookmakers hebben echter PSG ook vrij hoog zitten, waardoor het spelen op deze match extra interessant wordt.

Comeback voor Vincent Kompany

Bij de Ctiyzens hopen ze op een comeback van onze landgenoot Vincent Kompany. De Rode Duivel kan waarschijnlijk, na drie weken blessureleed, in de thuiswedstrijd tegen PSG weer meespelen. De medische staf van City zette het licht op groen waardoor Kompany deze week de groepstraining kan starten. In de wedstrijd tegen West Bromwich, afgelopen zaterdag, werd Kompany nog niet ingezet. City heeft de afgelopen dagen de kuit van Kompany aan uitvoerige testen onderworpen. Dit vooral met het oog op eventuele inzetbaarheid tegen PSG. Trainer Manuel Pellegrini legt uit wat zijn verwachtingen zijn van de Belg: “Vincent traint nog niet met de ploeg”, zegt Pellegrini in HLN.be. “Maar ik zie hem wel goed evolueren. Hij traint alweer individueel buiten: lopen en hij trapt ook al tegen een bal. Of hij fit raakt voor de Champions Leaguematch tegen PSG? Ik kan die vraag nu eigenlijk nog niet beantwoorden. De laatste momenten voor dit duel zullen doorslaggevend zijn voor hem.”

Manuel Pellegrini: “Soms kan één speler een heel team veranderen”

In het heenduel tegen PSG wist Kevin De Bruyne zijn comeback direct glans te geven door te scoren: “Soms kan één speler een heel team veranderen”, zegt de City-coach volgens Sporza. “Kevin was al belangrijk voordat hij geblesseerd was. En gelukkig voor ons is hij op hetzelfde niveau teruggekeerd. De Bruyne maakt het verschil bij City. We zijn blij dat we hem bij ons hebben,” besluit de trainer.

Ook de Bruyne zelf was tevreden over zijn prestatie. “Fysiek gaat het telkens iets beter”, zegt de Rode Duivel. “Ik heb het al wat langer volgehouden dan (de wedstrijd daarvoor. red) tegen Bournemouth”, stelt De Bruyne die nu vooruitkijkt naar de thuiswedstrijd. “Een gelijkspel in PSG is een goed resultaat. In onze thuismatch moeten de Fransen scoren. Dat zal alweer een zware match worden. Maar ik denk dat de mensen onze kansen om door te stoten nu wel hoger inschatten dan die van PSG.”

Zlatan Ibrahimovic: “We zijn nog altijd vol goede hoop”

PSG-vedette Zlatan Ibrahimovic scoorde zijn 48ste doelpunt in de Champions League tegen Manchester City, maar was niet de gevierde man. De aanvaller miste een strafschop en een kans voor open goal: “We hebben fouten gemaakt die we hadden kunnen voorkomen”, zegt Ibrahimovic somber tegenover L’Equipe. “De tegenstander profiteerde daarvan en strafte die fouten af. Daardoor kwamen we in het nauw, zoals ons nog niet vaak is overkomen.” In de veertiende minuut nam Ibrahimovic een strafschop die gestopt werd door City-doelman Joe Hart. “Het is niet anders”, was het antwoord hierop van de 34-jarige Zweed. “We zijn nog altijd vol goede hoop, zoals we altijd zijn: sterk en zelfverzekerd”, vervolgde hij vooruitkijkend op de vervolgwedstrijd. “We kunnen en moeten beter presteren in de return. Veel beter.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De pre-wedstrijd quoteringen voor deze match zijn zeer interessant. De Belgische bookmakers houden de odds redelijk gelijk. Dat betekent dat er op elke uitslag flink valt te verdienen. Winst van Manchester City wordt x 2.80 beloond. Mocht PSG winnen dan is die notering met x 2.55 niet veel minder waard. Een gelijkspel levert u met x 3.60 het meeste op.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De return in de kwartfinale van de Champions League Manchester City – Paris Saint-Germain wordt gespeeld op dinsdag 12 april om 20:45 uur in het Etihad Stadium te Manchester. Welke van deze twee topclubs gaat erdoor naar de laatste vier in de CL? Zet in op uw favoriet en win. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN