Champions League odds: Atletico Madrid – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 oktober 2022     0 REACTIES

In de UEFA Champions League gaat Club Brugge op weg naar het Metropolitano Stadion voor de ontmoeting met Atletico Madrid. Club Brugge zegevierde voorbije week op Jan Breydel met 2-0. VoetbalGokken.be zocht de Belgische wedkantoren voor de return op. Vergelijk, zet in en win bij Atletico Madrid – Club Brugge.

Diego Simeone: “Club Brugge doet het uitstekend in Champions League”

Het is de tweede keer dat Atletico Madrid-coach Diego Simeone de deksel voor de neus krijgt in de Champions League match in Brugge. In 2018 won Los Colchoneros ook al niet op Jan Breydel. Coach Simeone staat er niet van te kijken. “Ik wist van Club Brugge dat het een team is dat in zichzelf gelooft. Dat heeft me absoluut niet verrast. Het doet het tot hiertoe uitstekend in de Champions League. Toch hadden we deze wedstrijd niet moeten verliezen”, zegt de topcoach van de Spaanse ploeg.

“Onszelf niet angstig maken”

Al voor de return wil de coach verbetering zien. “Ik zal een heleboel goede dingen naar voren brengen. Er is nog veel Champions League te spelen, maar we moeten kalm zijn. Het is niet nodig om onszelf angstig te maken en te weten hoe we deze wedstrijden moeten spelen, want alles is nog open. Maar twee uitgoals zou inderdaad niet mogen. Tegen komende woensdag moet dat verbeterd worden”, bevestigt de coach van Rode Duivel Yannick Carrasco.

Carl Hoefkens: “Atletico Madrid moet woensdag winnen”

Velen hadden het niet durven gokken, Club Brugge wint in eigen huis met 2-0 van de Spaanse grootmacht. Toch is het gebeurd en na een ‘bescheiden feestje’ kijkt Club Brugge-coach Carl Hoefkens alweer vooruit naar de return in Madrid. “Atletico Madrid moet deze wedstrijd echt winnen, wij moeten kalm blijven en geduld hebben”, aldus coach Hoefkens.

“Atletico kan zich goed aanpassen”

Coach Hoefkens was niet verbaasd over de prestaties van zijn team tegen de Spaanse grootmatch uit Madrid, maar waarschuwt wel voor de return. “Er zit een ongelooflijk groot geloof in deze groep dat we extreme dingen kunnen doen. Als wij de juiste dingen doen, maakt het niet uit tegen wie we spelen. Maar Atletico Madrid kan zich ongelofelijk goed aanpassen aan hun tegenstanders. We moeten alert zijn”, besluit de coach van Club Brugge.

Statistieken

In Groep B van de UEFA Champions League heeft Club Brugge negen punten behaald. De Bruggenaren staan eerste in de poule. FC Porto, Bayer 04 Leverkusen en Atletico Madrid hebben allen drie uit drie.

Head 2 Head

Vier jaar geleden speelden Club Brugge ook tegen Atletico Madrid in de groepsfase van de Champions League. Op Jan Breydel wisten de Bruggenaren knap de nul te houden (0-0). De match op verplaatsing werd toen door Atletico Madrid gewonnen met 3-1.

Huidige vorm Atletico Madrid

In de poulefase van de Champions League verloor Atletico Madrid twee speelronden. De match tegen Club Brugge op Jan Breydel (2-0) en de wedstrijd tegen Bayer 04 Leverkusen (2-0). Atletico Madrid pakte in de eerste speelronde wel drie punten tegen FC Porto.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde de eerste poulematch tegen Bayer 04 Leverkusen. De ploeg van coach Hoefkens wist de Duitse ploeg op Jan Breydel met 1-0 te verslaan. Vervolgens zegevierde Blauw-zwart ook op verplaatsing bij FC Porto met 0-4. Voorbije week werden er drie punten gepakt tegen de Madrileense ploeg.

Lappenmand

Atletico Madrid speelt ook deze woensdag zonder de Braziliaanse verdediger Felipe die kampt met een spierblessure. Ook verdediger Sergio Reguilon en middenvelder Marcos Llorente zijn door blessureleed niet inzetbaar.

Club Brugge reist zonder de geblesseerde spelers Dedryck Boyata, Mats Rits en Andreas Skov Olsen naar de hoofdstad van Spanje.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Atletico Madrid – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Atletico Madrid aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat de Bruggenaren genoeg zelfvertrouwen hebben om een gelijkspel uit het vuur te spelen en we zetten dan ook in op een 1-1 puntendeling. Wat is uw voorspelling ditmaal?

Quoteringen Atletico Madrid – Club Brugge

De pre-odds zijn torenhoge ingedeeld bij een zege van Club Brugge. Mocht Blauw-zwart ook winnen in het Metropolitano Stadion, dan kunnen voetbalwedders tot maximaal x 7.35 het speelbedrag scoren bij de Belgische wedkantoren.

Nog meer straffe odds in het 1X2 spelsysteem vindt u bij een gelijkspel. Als Club Brugge de punten gaat delen met de Spaanse topploeg zijn de wedkantoren bereid tot maximaal x 4.50 het wedbedrag uit te gaan keren.

Wedden in de pre-fase op winst van Atletico Madrid kan u tot maximaal x 1.50 het speelbedrag op gaan leveren.

De UEFA Champions League match Atletico Madrid – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 12 oktober om 18:45 uur in het Metropolitano Stadion te Madrid. Vergelijk de straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor met uw voorspelling op deze kraker van Blauw-zwart!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN