Champions League loodzware match: Paris Saint Germain – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 december 2021     0 REACTIES

Er staat dinsdag een loodzware opdracht te wachten voor Club Brugge in de Champions League. De Bruggenaren spelen op verplaatsing bij Paris Saint Germain in het Parc des Princes Stadion te Parijs. Club moet winnen wil het nog Europa League halen, maar zelfs dan wordt het nog moeilijk om zover te geraken. Is het dit seizoen voorbij voor Blauw-zwart in Europa of slaan de Bruggenaren terug? Voorspel de match via VoetbalGokken.be voor straffe pre-odds.

Mauricio Pochettino: “We respecteren Club Brugge”

Na de heenmatch in Brugge waar Paris Saint Germain niet verder kwam dan een gelijkspel 1-1 op Jan Breydel is PSG-coach Mauricio Pochettino vol lof over Club Brugge. “We respecteren Club Brugge. Het is een goed team. Club Brugge is een fysiek team dat van systeem kan wisselen. En in de Champions League ontmoet je de beste ploegen van Europa”, zegt de coach van de Franse topploeg.

PSG wint de wedstrijd
1.27
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.00
Club Brugge wint de wedstrijd
11.00

“Willen Champions League winnen”

De thuismatch tegen de Bruggenaren wil coach Pochettino niet onderschatten ook al hoeft PSG niet meer te winnen om te mogen overwinteren op het hoogste voetbalniveau. “Ik verwacht altijd het beste van mijn topspelers. Het doel is duidelijk: we willen de Champions League winnen en dan moet je geen enkele ploeg onderschatten. Je kunt misschien zeggen dat de Champions League een obsessie is voor deze club. Maar ik bekijk dat positief: we hebben heel veel passie om deze prijs te winnen”, aldus de 49-jarige Pochettino.

Philippe Clement: “Spelers zijn op PSG nog tot wat in staat”

Club Brugge-coach Philippe Clement moet zijn ploeg klaarstomen voor een loodzware opgave in het Parc des Princes Stadion van PSG. De coach blikt nog even terug naar het moment dat zijn team twee punten op Jan Breydel vast wist te houden. “Dat is een historische prestatie. Deze wedstrijd komt voor mezelf op de nummer 1 aller tijden”, zegt de coach van Brugge die weet wat zijn team kan. “De spelers hebben laten zien tot wat ze dinsdag op PSG nog in staat zijn”, roept Clement zijn vertrouwen uit aan zijn spelerskern.

“Bewezen dat we kunnen vechten”

Ondanks dat de kans heel groot is dat Club Brugge na het duel in Parijs nog vierde zal staan in de poule des doods is de coach trots op de prestaties van zijn team. “Voor de poulefase zeiden veel mensen dat we 0 op 18 zouden halen, maar we hebben vier verdiende punten”, vertelt de T1 van Club. “We bewezen dat we kunnen vechten. Ook voor de match van dinsdag in Parijs voel ik veel drive en goesting”, zo besluit Clement.

Statistieken

Voor Club Brugge is dit CL-seizoen nog niet gedaan. Als de Bruggenaren winnen van PSG en RB Leipzig verliest van Manchester City, dan kan Club nog op de derde plaats komen en overwinteren in de UEFA Europa League. Groot voordeel voor Club en Leipzig is dat de eerste plaats van Manchester City en tweede plaats van PSG niet meer verandert bij welke uitslag dan ook.

Head 2 Head

Club Brugge ontmoette PSG in september dit jaar niet voor de eerste keer. De Bruggenaren speelden in 2019 ook tegen elkaar in de Champions League groepsfase. Club verloor toen met 1-0 in het Parc des Princes Stadion. Op Jan Breydel werd toen met 0-5 verloren.

Huidige vorm Paris Saint Germain

PSG begon de groepsfase met een gelijkspel bij Club Brugge. Daarna volgden twee gewonnen duels op rij. Manchester City (2-0) en RB Leipzig (3-2) werden in stadion Parc des Princes verslagen. In Leipzig werd vervolgens een 2-2 gelijkspel uit het vuur gesleept. Op bezoek bij The Cityzens in Manchester verloor de ploeg van coach Pochettino met 2-1.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde na de historische match tegen PSG op Jan Breydel uit bij RB Leipzig. De ploeg van coach Clement won in de Red Bull Arena met 1-2 van Leipzig. Die twee knappe prestaties wist Club niet vast te houden tegen Manchester City. Blauw-zwart verloor met 1-5 van The Cityzens. Ook in Manchester werden de Bruggenaren verslagen met 4-1. Vervolgens versloeg RB Leipzig de Brugse formatie op Jan Breydel met 0-5.

Lappenmand

RB Leipzig komt zonder Julian Draxler, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum en Neymar in actie tegen Club. Door blessuren blijven deze vier spelers aan de kant.

Club Brugge kan niet rekenen op Tibo Persyn. De middenvelder van Blauw-zwart heeft een blessure en blijft achter in Brugge.

Prognose

En dan de prognose voor Paris Saint Germain – Club Brugge. Onze wedtip is een zege van de Franse ploeg: 2-0. Wat is uw voorspelling voor dit duel in een het Parc des Princes stadion?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze laatste groepswedstrijd van de Champions League in Parijs.

Quoteringen Paris Saint Germain – Club Brugge

De Belgische wedkantoren willen flink cashen als Club Brugge opnieuw weet te stunten tegen de Franse grootmacht. Weten de Bruggenaren zelfs te zegevieren? Dan keren de Belgische wedkantoren x 11.00 keer uw inleg uit.

Een gelijkspel levert ook een ferme bonus op. Gaan PSG en Club de punten delen? Dan kunt u rekenen op een beloning van x 6.00 keer uw inleg. Een zege van PSG is goed voor een bookmakersbonus van maximaal x 1.27 keer uw speelbedrag. Bekijk ook de odds voor live betting en maak de beste deals.

De UEFA Champions League match Paris Saint Germain – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 7 december om 18:45 uur in het Parc des Princes Stadion te Parijs. Voorspel de match via VoetbalGokken.be als u denkt te weten wat de uitslag is van deze voor Blauw-zwart loodzware verplaatsing.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN