Champions League loodzware match Club Brugge – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 oktober 2021     0 REACTIES

Er staat deze dinsdag in de UEFA Champions League een loodzware match op het programma van Club Brugge. Blauw-zwart speelt dan op Jan Breydel tegen Manchester City. De Bruggenaren staan knap tweede in Groep A. Hoe is de stand naar de komst van de Engelse topploeg? Laat uw voorspellingen voor deze match achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win!  

Philippe Clement: “Manchester City wordt loodzware match”

Club Brugge begon de Champions League week met een zege (2-0) op KV Kortrijk in de Belgische Pro League. In de match van dinsdag tegen Manchester City wil Club-coach Clement er terug vol voor gaan. “Als je erin gelooft, kunnen er ongelofelijke dingen gebeuren.

“Manchester City wordt loodzware match”

Clement heeft op voorhand al een tactiek in gedachten, maar of die uitvoerbaar zal zijn op het veld is natuurlijk afwachten. Hij heeft er alvast volle goesting in: “Het wordt genieten, maar enkel al we lang, goed kunnen meedoen. Het zal ook een kwestie worden om niet veel kansen weg geven. We kunnen in deze match vol voor de kwalificatie gaan. We hebben niks te verliezen tegen Manchester City. Het wordt natuurlijk wel een loodzware match voor ons”, blikt de coach van Club vooruit.

Josep Guardiola: “Club Brugge is een ander kaliber”

Manchester City-coach Josep Guardiola heeft de eerste twee matches van Club in de poule gevolgd en ziet de Brugse formatie niet als underdog. “Club Brugge is een ander kaliber, dan bijvoorbeeld Paris Saint Germain maar ook zij zullen zich goed voorbereiden op ons bezoek”, blikt coach Guardiola vooruit.

“Goede mentaliteit”

Manchester City verloor de voorbije Champions League match met 2-0 van PSG, maar coach Guardiola verwacht dat zijn team er dinsdag terug staat op Jan Breydel. “We hebben een uitstekende ploeg. Daarom zijn ze voor mij de beste, ze nemen elke wedstrijd net zo serieus als de volgende, ongeacht de tegenstand. Vanaf dag één, tot nu toe, geeft Manchester City me uitzonderlijke spelers met een zeer goede mentaliteit”, looft de coach van City zijn spelers op de vooravond van het treffen met de Belgische kampioen.

Statistieken

Groep A wordt de poule des doods genoemd van dit Champions League seizoen. Toch weet Club Brugge zich aardig te handhaven in de poule. De Brugse ploeg staat op de tweede plek met vier punten.

Koploper Paris Saint Germain heeft ook vier punten. Manchester City is de nummer drie van de poule met drie punten uit twee matches. RB Leipzig haalde tot nu toe nog geen punten binnen en staat bijgevolg vierde en laatste.

Head 2 Head

Het is voor Club Brugge de eerste keer dat er tegen Manchester City gespeeld gaat worden. Het is in de clubgeschiedenis nog niet eerder voorgekomen dat Manchester City naar Jan Breydel kwam voor een officiële Europese campagne.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge startte de Poule des Doods met een match op Jan Breydel tegen PSG. De ploeg van coach Clement wist de punten te delen met de Franse ploeg. Ander Herrera scoorde al in de vijftiende minuut, maar twaalf minuten later schoot Hans Vanaken de bal in het net van PSG-doelman Keylor Navas. Het werd 1-1 in Brugge. De match op verplaatsing bij RB Leipzig werd zelfs gewonnen met 1-2. Leipzig kwam vlot op voorsprong dankzij een treffer van Christopher Nkunku, maar Hans Vanaken en Mats Rits maakten dat met hun goals voor de rust nog goed.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City begon de poulefase van de Champions League met een thuismatch tegen RB Leipzig. Het team van coach Guardiola zegevierde met 6-3 van de Duitse ploeg, maar op verplaatsing bij PSG ging het mis. De ploeg in Parijs bleek in eigen Park des Princes een maatje te groot te zijn voor The Cityzens: 2-0.

Lappenmand

Club Brugge-speler Matej Mitrovic herstelt van een blessure en het is nog niet bekend of de verdediger er dinsdag weer bij zal zijn. De match tegen Kortrijk van voorbije vrijdag heeft Mitrovic niet meegespeeld.

Manchester City treedt zonder Ilkay Gündogan en Ferran Torres op tegen Club. Gündogan heeft een hamstringblessure en Torres heeft last van een voetblessure.

Prognose

En dan de prognose voor Club Brugge – Manchester City. Onze wedtip is een zege van Manchester City 0-2. Wat is uw voorspelling voor deze Champions League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers hanteren bij de topmatch uit Groep A van de UEFA Champions League.

Quoteringen Club Brugge – Manchester City

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quotering voor u klaar staan bij een gelijkspel. Deelt Club de punten met The Cityzens dan valt u maximaal x 5.55 keer het speelbedrag ten deel.

In het 1X2 spelsysteem staat een overwinning van Club Brugge genoteerd op x 9.15 keer uw speelbedrag. Een zeer straffe odd als Blauw-zwart ook tegen City weet te stunten. Een zege van de Engelse ploeg uit Manchester staat op x 1.26 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De UEFA Champions League match Club Brugge – Manchester City wordt gespeeld op dinsdag 19 oktober om 18:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Stunten de Bruggenaren opnieuw in de poule des doods? Zet uw voorspelling vandaag al op scherp en win de hoogste odds als u de juiste voorspelling weet in te vullen! Scoort u de hoofdprijs bij Club Brugge – Manchester City?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN