Champions League kwalificatie: Kan KAA Gent in Europa wel winnen?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 september 2020     2 REACTIES

Deze dinsdag staat er voor KAA Gent een extreem belangrijke match op de rol. De ploeg van trainer László Bölöni speelt in de halve finale van de Champions League play-off thuis tegen Rapid Wien. Een zware taak voor een ploeg in crisis, die dit seizoen zelfs al een trainerswissel onderging. De bookmakers hebben er nochtans veel vertrouwen in, maar kan Gent die verwachtingen wel waarmaken?

László Bölöni: “We moeten door een hel om beter te worden”

KAA Gent trainer László Bölöni maakt geen makkelijke periode door. Sinds zijn komst lijkt er nog weinig verbetering in de prestaties van het elftal en dan wacht dinsdag ook nog eens de belangrijkste match van het seizoen: “Nu moeten we de knop omdraaien. De match tegen Rapid is inderdaad heel belangrijk voor onze club en iedere speler die op het hoogste toneel wil spelen. Dinsdag moeten we een perfecte wedstrijd spelen om een goed resultaat neer te zetten.”

KAA Gent wint de wedstrijd
1.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.,50
SK Rapid Wien wint de wedstrijd
4.05

“Oprichten na een nederlaag”

Bölöni hoopt en verwacht dat zijn spelers dinsdag niet nogmaals ontgoochelen: “De maturiteit van de groep moet ervoor zorgen dat we ons weer oprichten, maar ik zal daar uiteraard ook zelf mijn bijdrage toe proberen te leveren. We moeten ons hoofd weer kunnen oprichten na een nederlaag. Het is zoals het gras dat elke week gemaaid wordt, maar dat telkens weer groeit.”

Dietmar Kühbauer: “KAA Gent gemakkelijkste tegenstander”

Rapid Wien kon deze speelronde loten tegen Benfica, Dinamo Kiev of Gent. Na de loting zei Rapid-coach Dietmar Kühbauer: “We nemen het zoals het komt. Met KAA Gent treffen we vermoedelijk de gemakkelijkste tegenstander van de drie.”

“Verre en lastige trip”

Het zat Kühbauer echter niet in alles mee: “Het enige waarop ik had gehoopt was een thuiswedstrijd. Uiteindelijk is dat niet gelukt, want Rapid moet naar België, meer bepaald naar Gent. En dat is een verre, maar bovenal lastige trip. We zullen echter onze huid duur verkopen en vechten om door te gaan.”

Statistieken

KAA Gent kwam voordien nog niet in actie in de CL-voorronden, Rapid Wien wel. De ploeg nam in de vorige ronde de maat van Lokomotiv Zagreb. Wien speelde in die match ook al op verplaatsing, maar liet zich niet van de wijs brengen. Een zuinige 0-1 zege volstond om door te gaan.

Head 2 Head

Bij het voorspellen van deze match kunt u helaas niet putten uit historische data van matches tussen beide clubs: het is de allereerste maal dat Gent en Rapid Wien elkaar zullen bekampen tijdens een officiële Europese campagne.

Huidige vorm KAA Gent

Sinds de competitiestart heeft Gent nog maar één zege beet. Op 30 augustus won het haar thuismatch van KV Mechelen met 1-0. Voor het overige vooral nederlagen, vier in totaal. De laatste was voorbije weekend toen er op verplaatsing bij KAS Eupen met 2-1 werd verloren.

Huidige vorm SK Rapid Wien

De Oostenrijkers doen het een pak beter dan Gent. Eind augustus veroverde het met speels gemak de Oostenrijkse supercup. Johann moest het met een 5-0 pandoering van Rapid duidelijk afleggen tegen de equipe uit de hoofdstad.

Ook Admira werd voorbije weekeinde getrakteerd op een pandoering. In de eerste competitiematch van het nieuwe seizoen haalde Rapid Wien direct straf uit: 4-1! Middenvelder Taxiarchis Fountas was met twee treffers de primus aan de kant van Rapid.

Lappenmand

Bij KAA Gent zijn er geen ernstige blessuregevallen of schorsingen waardoor er dinsdag op volle oorlogssterkte kan worden aangetreden tegen Rapid Wien.

De Oostenrijkse formatie heeft daarentegen een heel resem aan gekwetsten: Philipp Schobesberger, Mateo Barac, Christopher Dibon, Lion Schuster en Dalibor Velimirovic zullen allen vanaf de kant moeten toekijken als er dinsdag in Gent wordt gespeeld voor een plek in de finale van CL-play-off.

Prognose

Omdat KAA Gent thuis speelt, hebben we goede goesting in deze match. Ondanks dat Gent niet bepaald in hoogvorm verkeert en Rapid een niet te onderschatte formatie heeft, spelen wij op winst voor de Belgen: 2-1.

Denkt u er ook zo over? Check dan de odds voor een weddenschap op KAA Gent!

Quoteringen KAA Gent – SK Rapid Wien

Schiet Gent inderdaad de hoofdvogel aanstaande dinsdag? Dan vangen spelers op die uitslag eveneens een vette vis: x 1,80 keer uw inleg! Draait het uit op een match met extra time? Dan stijgt de uitkering naar x 3,50 keer het ingelegde speelbedrag.

De hoogste odds vinden we echter bij uitschakeling van Gent en een zege voor Rapid Wien. De Belgische wedkantoren keren in dat geval gemiddeld x 4,05 keer het aantal ingelegde euro’s uit een ieder die een drie aangekruist heeft op zijn of haar wedstrookje!

De Champions League play-off match in de halve eindstrijd tussen KAA Gent – SK Rapid Wien wordt afgewerkt op dinsdag de 15e september 2020 en vangt in de Ghelamco Arena aan om exact 20:30 uur. Wilt u meespelen en ook een gokje wagen? Ga dan naar onze bookmakerspagina voor een actueel overzicht van de odds en combi-deals bij de Belgische wedkantoren!


Reacties

casinoking
16 september 2020

Dit is klasse! Gent kan het wel ;)

4 jaar geleden

hansd
16 september 2020

Had k nou toch maar gegokt op een zege van de Buffalo's

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN