Champions League-Kraker tussen Manchester United en FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 april 2019     7 REACTIES

Midweeks zijn alle ogen in België gericht op de kwartfinales in de Champions League, maar de meeste aandacht zal deze ronde ongetwijfeld uitgaan naar deze prachtig affiche: Manchester United – FC Barcelona. Dat FC Barcelona opnieuw in de kwartfinale staat zal niemand verbazen, maar dat Manchester United er staat, mag, gezien de vorige ronde, als een verrassing worden gezien. Desondanks kan de ploeg het FC Barcelona flink lastig gaan maken in de kwartfinales.

Ole Gunnar Solskjær: “We kunnen elk topteam verslaan”

Manchester United zorgde voor een daverende verrassing door in de achtste finales Paris Saint-Germain te verslaan. Makkelijk ging dat niet: United verloor de heenwedstrijd met 2-0 en leek in de terugwedstrijd niet opgewassen tegen PSG. United kreeg vier minuten in blessuretijd echter een penalty en Marcus Rashford benutte deze, waardoor United de Franse ploeg verrassend uitschakelde. United-coach Ole Gunnar Solskjær ziet echter mogelijkheden: “We hebben tegen PSG laten zien dat we elk topteam kunnen verslaan. Maar het zal gaan om details en uiteraard een beetje geluk. Maar de koppen staan goed en het vertrouwen is er,” aldus Solskjær op de officiële website van Manchester United.

Ernesto Valverde: “United staat tactisch altijd goed”

FC Barcelona hoeft zich, met de landstitel in zicht, bijna niet meer druk te maken om de competitie. Barcelona staat elf punten voor en dus ziet men de dubbele confrontatie met Manchester United met vertrouwen tegemoet. FC Barcelona-coach Ernesto Valverde: “United staat tactisch altijd goed, en fysiek zijn ze ook altijd sterk. Ze zitten in een goede flow, ondanks een paar verliespartijen de laatste tijd. Maar dit is natuurlijk in alles een Europese topwedstrijd.”

Blessures

Manchester United kent een paar twijfelgevallen voor de wedstrijd tegen FC Barcelona. Matteo Darmian, Alexis Sanchez en Antonio Valencia zullen er in ieder geval niet bij zijn, terwijl Marcus Rashford, Ander Herrera en Eric Bailly twijfelachtig zijn.

Bij FC Barcelona zal Rafinha in ieder geval niet spelen vanwege een knieblessure. Thomas Vermaelen en Ousmane Dembélé zijn twijfelgevallen, al liet Valverde weten dat hij er vanuit gaat dat Dembélé er gewoon bij is.

Statistieken

Manchester United mag zich vastklampen aan één statistiekje dat wellicht een beetje hoop geeft: Lionel Messi heeft in zijn laatste elf kwartfinales van de Champions League niet gescoord. De laatste ontmoeting tussen beide grootmachten in de Champions League dateert van 28 mei 2011: In de finale won Barcelona toen met 3-1 van United. Thuis is United echter lastig te verslaan: In de Premier League wist dit seizoen alleen Tottenham dat voor elkaar te krijgen in augustus 2018. In de Champions League wisten PSG en Juventus ook van United te winnen, al had dat geen directe consequenties. De laatste verliespartij van Barcelona dateert van 23 januari, toen er uit met 2-0 werd verloren van Sevilla.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Manchester United – FC Barcelona

De pre-wedstrijdquoteringen van de Belgische wedkantoren laten geen verrassingen zien: Met odds van x 2,02 keer uw inleg lijkt de kans op een overwinning voor FC Barcelona groter dan een overwinning voor United: x 3,85. De kans op een gelijkspel ligt met x 3,70 uw speelbedrag even hoog als een overwinning voor de thuisploeg.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinale van de Champions League Manchester United – FC Barcelona wordt op woensdag 10 april om 21.00 uur gespeeld op Old Trafford in Manchester. Weet Manchester United punten af te snoepen van FC Barcelona of zet Barcelona zijn zegereeks gewoon voort? Zet vandaag nog in op deze Champions League-kraker bij uw favoriete bookmaker!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

casinoking
9 april 2019

Van mij mag Lukaku met Manchester United Barça helemaal inpeperen. De Catalanen hebben hun handen vol aan United. Ik speel op 2-1 van de thuisploeg.

5 jaar geleden

sporza
9 april 2019

Nee hoor! Barcelona wint zoals altijd ;)

5 jaar geleden

belga
10 april 2019

Het wordt denk ik een gelijkspel: 2-2.

5 jaar geleden

jupiler...
10 april 2019

Ik zet mijn geld wel in op een zege van Barça: de meeste kans op een prijs ;)

5 jaar geleden

kampioe...
10 april 2019

Dit worden de laatste twee matches van United dit seizoen in de CL!

5 jaar geleden

voetbal...
11 april 2019

Jammer, geen doelpunt van Lukaku. Daar had ik op gehoopt en gegokt.

5 jaar geleden

mignole...
11 april 2019

Gespeeld op Barcelona ;) ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN