Champions League kraker: Juventus treft FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2020     3 REACTIES

Deze woensdag staat er een kraker van een match op het programma van de Champions League. Juventus krijgt dan bezoek van FC Barcelona. Het zou een finale kunnen zijn, maar het is nog maar de tweede ronde van de groepsfase. De eeuwige aartsrivalen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi staan tegenover elkaar in Turijn. Voor de Belgische wedkantoren is dit een goede gelegenheid om de odds voor de match in het Allianz Stadion straffer dan ooit in te schalen. Profiteert u mee via VoetbalGokken.be?

Andrea Pirlo: “Matches tegen FC Barcelona zijn altijd mooi”

De eerste groepsmatch wist Juventus zonder Cristiano Ronaldo te zegevieren van Dynamo Kiev 0-2. De Oude Dame moest de Portugese spits missen doordat CR7 positief is getest op corona. Voor deze week staat er een thuismatch op het programma tegen FC Barcelona waarin Ronaldo misschien weer aanwezig kan zijn.  Volgens Juventus-coach Andrea Pirlo moet er hoe dan ook keihard gewerkt worden om Barça over de knie te krijgen. “Matches tegen FC Barcelona is altijd leuk, aangezien het het niveau van verantwoordelijkheid en aandacht van de spelers verhoogt”, zegt Pirlo over de komende match.

Juventusa wint de wedstrijd
2.58
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
FC Barcelona wint de wedstrijd
2.56

“Geen zorgen om match tegen Barcelona”

Juventus begon de week met een gelijkspel 1-1 tegen Hellas Verano in de Serie A en dat is geen goed begin voor een Champions League match tegen Barcelona. “We moeten ons snel verbeteren en meer vastberaden zijn, maar ik maak mij geen zorgen over de wedstrijd tegen Barcelona. We kijken er juist naar uit om te beginnen”, zegt de T1 van Juventus, die hoopt dat Ronaldo tijdig hersteld gaat zijn van het beruchte virus.

Ronaldo Koeman: “Bewijzen dat we de beste zijn”

FC Barcelona wist haar eerste groepsmatch ook te zegevieren. In Camp Nou werd Ferencvaros verslagen met 5-1. De komende match wordt volgens coach Ronald Koeman een ander paar mouwen. “Het is een heel belangrijke wedstrijd. In theorie zijn we de beste van onze groep, maar we moeten het bewijzen”, zegt Koeman direct na de verloren Clasico tegen Real Madrid.

“Zowel Juventus als wij moeten zich kwalificeren”

Nu het nog onzeker is of Ronaldo wel zal spelen wil dat volgens coach Koeman niet zeggen dat Barça met Messi in de spits zomaar komt zegevieren. “Juventus bewijst elk jaar dat ze een sterk, ervaren team hebben, ook zonder Ronaldo. Barcelona en Juventus zijn de beste teams in de groep, maar we hebben geen excuses, zowel Juventus als wij moeten zich kwalificeren”, besluit de T1 van FC Barcelona.

Statistieken

In Groep G zijn het Juventus en FC Barcelona die drie punten uit de eerste speelronde wisten te halen. Barça staat bovenaan doordat het Ferencvaros met 5-1 versloeg. Juventus won met 2-0 van het Oekraïense Dynamo Kiev en staat tweede in de groep.

Head 2 Head

Het is ruim drie jaar geleden dat Juventus FC Barcelona trof in Turijn. In 2017 speelden beide teams ook al in dezelfde groep van de Champions League. In het Allianz Stadion werd het toen 0-0 tussen deze twee voetbalgrootmachten. In Barcelona bleken de Catalanen met 3-0 nog de sterkste van de twee te zijn. In datzelfde jaar wist Barça ook de Internationale Champions Cup (ICC) te winnen van Juve: 1-2.

Huidige vorm Juventus

De eerste groepsmatch van Juventus was tegen en bij Dinamo Kiev. Met 0-2 wist Juve evident te winnen. Cristiano Ronaldo speelde toen ook al niet mee en ook zijn geblesseerde teamgenoot Matthijs de Ligt was niet van de partij. De twee doelpunten kwamen van de voet van Alvaro Morata. Voorbije weekeinde trof de ploeg van coach Inzaghi Hellas Verona in de Serie A. De thuismatch waarbij een beperkt aantal toeschouwers aanwezig bij mochten zijn, werd met 1-1 gelijkgespeeld. Juventus staat dan ook pas vijfde in de Italiaanse competitie.

Huidige vorm FC Barcelona

Na zeer eenvoudige CL-overwinning op Ferencvaros 5-1 speelde Barcelona enkele dagen later de Spaanse Klassieker tegen Real Madrid. De Madridlenen kwamen met 1-3 winnen in Camp Nou. De ploeg van coach Koeman staat bijgevolg pas twaalfde in La Liga, maar heeft slechts vijf competitiematches gespeeld.

Lappenmand

Juventus moet afwachten of Cristiano Ronaldo er woensdag bij kan zijn. Volgens de regels van de UEFA moet Ronaldo uiterlijk 24 uur voor aanvang van dat duel negatief getest zijn op corona. De Nederlandse verdediger Matthijs de Ligt ontbreekt woensdag sowieso. Hij hersteld van een schouderblessure. Ook Alex Sandro, Weston Mc Kennie en Giorgio Chiellini zijn er tegen Barcelona hoogstwaarschijnlijk niet bij.

FC Barcelona kan ook niet over al haar sterkhouders beschikken. Zo blijft Doelman Marc-Andre ter Stegen achter door een knieblessure. Samuel Umtiti heeft een trainingsachterstand en is niet fit genoeg om te spelen tegen Juventus. Matheus Fernades en Philippe Coutinho blijven door blessureleed thuis.  Gerard Piqué is geschorst voor de CL-match in Turijn.

Prognose

Onze prognostiek is een draw. Beide teams zijn goed en beschikken over de beste spitsen van de wereld. Onze wedtip is dan ook een 1-1 gelijkspel, omdat de teams aan elkaar gewaagd zijn. Denkt u hier ook zo over of wilt u een andere uitslag invullen bij de Belgische wedkantoren. Laat u dan niet tegenhouden, maar check alvast onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde quoteringen.

Quoteringen Juventus – FC Barcelona

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen voor deze match in Turijn flik aangedikt. Een gelijkspel krijgt voor deze match de hoogste odd mee. Een puntendeling levert u al snel x 3.30 keer de inleg op.

In het 1X2 spelsysteem staat een overwinning van Juventus op x 2.58 keer uw speelbedrag ingedeeld. Wint FC Barcelona volgen u? Dan staat er met x 2.56 keer de inleg een gelijkwaardige quotering voor u klaar.

De Champions League wedstijd Juventus – FC Barcelona wordt gespeeld op woensdag 28 oktober om 21:00 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Pakken Messi en co drie punten mee uit Turijn of is de Oude Dame met of zonder Ronaldo de Catalanen te slim af? Uw voorspelling kan via VoetbalGokken.be veel echte euro’s waard zijn. Ga daarvoor naar de bookmakerspagina en zet in.


Reacties

kampioe...
28 oktober 2020

Messi gaat tweemaal scoren! Straffe odd voor gevonden.

3 jaar geleden

messibarca
28 oktober 2020

Dit wordt smullen geblazen. Wat een topmatch en wat een odds. Ik ben er fier mee.

3 jaar geleden

teamspeler
28 oktober 2020

Als CR7 echt niet meedoet, gok ik op winst van Barca.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN