Champions League-kraker: Juventus – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 april 2018     7 REACTIES

Het is lastig om een absoluut topaffiche aan te wijzen voor de kwartfinales van de UEFA Champions League. Als we geen Belgische bril opzetten is het echter duidelijk: Juventus – Real Madrid, een herhaling van de CL-finale van 2017. De Italiaanse en Spaanse grootmachten bekampen elkaar eerst in Turijn om vervolgens het karwei af te maken in Madrid. VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze topmatch en zet de beste odds op een rij!

Juve-coach Massimiliano Allegri: “Real Madrid met realisme en ambitie bestrijden”

Deze dinsdag zullen vele ogen op Turijn gericht zijn. De eerste matches van de kwartfinales in de UEFA Champions League worden dan afgewerkt en het begint direct met een knaller van een match: Juventus – Real. Een droomaffiche, ook voor Juve-coach Allegri: “We hebben de ambitie om één van de beste team ter wereld te verslaan en dat is Real Madrid. We zullen Madrid met realisme en ambitie bestrijden”, aldus de Italiaan in de Spaanse sportkrant Marca.

Om direct eraan toe te voegen dat de Serie-A ook belangrijk is. Immers de Oude Dame is nog in de slag met het Napoli van Dries Mertens om de landstitel binnen te halen.

Zidane: “Real is absoluut niet de favoriet”

Real Madrid-coach Zinedine Zidane schift zichzelf graag in de positie van underdog. Ondanks een elftal vol met sterren is volgens de Fransman zijn team niet direct de torenhoge favoriet dinsdag: “Ik noem Real absoluut niet de favoriet. Het is erg moeilijk om te scoren tegen Juventus. En naast hun defensie beschikken ze ook over geweldige aanvallers”, zo stelt hij voorafgaand aan dit duel.

Zidane speelde in het verleden zelf ook in Turijn en dat maakt deze match extra speciaal voor de oefenmeester: “Het wordt heel speciaal. Juventus heeft me veel gegeven als voetballer. De club zit nog altijd in mijn hart.”

Huidige vorm

Het is lastig om Champions Leaguewedstrijden te vergelijken met matches uit de nationale competities, maar ze zeggen wel iets over de huidige. Bovendien moest Juventus het voorbije weekend ook al flink aan de bak tegen AC Milaan. Real Madrid had het wat dat betreft iets gemakkelijker qua tegenstander. Zij speelden op verplaatsing bij het exotisch klinkende Las Palmas.

Ronaldo: “Juventus is geweldige ploeg, maar wij zijn beter”

Cristiano Ronaldo sloeg het tripje naar Las Palmas even over en focust zich al dagen volledig op Juve. “We moeten de match aanvangen met nederigheid, maar ook karakter tonen en bewijzen dat we een beter team zijn. Juventus is een geweldige ploeg, maar ik denk dat wij beter zijn. Ik heb het gevoel dat we een uitstekende wedstrijd gaan spelen en winnen. We zitten in een positieve flow, daar moeten we voordeel uit halen.”

Higuaín gevaarlijke klant voor Real

Ook voor de Argentijnse spits Gonzalo Higuaín van Juventus is de match tegen Real speciaal. Hij speelde immers een tijd lang voor de club uit Madrid en moest voorbije week een fikse nederlaag incasseren met Argentinië, dat zich zonder Messi verslikte in Spanje (6-1 verlies, red.). Maar in aanloop naar het treffen tegen Real is het juist ‘Leo’ zelf dat hem in een hart onder de riem steekt: “Hij heeft geleden door de kritiek en daar hebben we samen vaak over gesproken. De tijd weg van het nationale team heeft hem goed gedaan, nu ziet hij zaken in perspectief. Maar hij hoort tot de beste spitsen ter wereld en heeft dat ook altijd laten zien. Ook tegen Real zal hij dit ongetwijfeld weer tonen”, zo liet Messi optekenen door TyC Sports.

Wedstrijdoverzicht

Ook de matches voor het paasweekeinde liet Real zich van haar betere kant zien. Girona werd met duidelijke cijfers opzij gezet: 6-3. Juve daarentegen verspeelde op verplaatsing bij Spal dure punten: 0-0, waarbij Mertens met Napoli nu weer helemaal terug is in de titelrace.

Over blessures hebben beide coaches weinig te klagen. Beide selecties zijn vrijwel helemaal fit, al blijft het mogelijk dat de matches van voorbije weekend nog hun weerslag gaat krijgen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus tegen Real Madrid

De bookmakers snappen het allemaal wel, maar de wedkantoren blijven voorzichtig in het aanwijzen van een topfavoriet. De odds lopen dan ook niet ver uiteen en komen boven normale waarden uit. Een zege van Juve staat bij de bookies op x 2,85. Een overwinning op verplaatsing door Real op x 2,55 en een gelijkspel op maar liefst x 3,25. Daarmee heeft een draw de hoogste quotering van dit heenduel. 

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De UEFA Champions Leaguematch tussen Juventus – Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 3 april 2018 om 20:45 uur in het Allianz Stadium te Turijn. Welk elftal gaat een eerste straffe stoot uitdelen? Of gaan beide grootmachten de punten netjes verdelen? Zet nu in bij VoetbalGokken.be en doe mee met deze kwartfinale kraker in de Champions League!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

goktopper
3 april 2018

Dit wordt een spannende potje voetbal. Ik gok op Real ;)

6 jaar geleden

bobgok
3 april 2018

Juventus speelt thuis en is momenteel sterker dan Madrid. Juve zal dit winnen, maar het gaat zeker een flinke strijd worden.

6 jaar geleden

sporza
3 april 2018

Dit wordt een gelijkspel en in Madrid gaat Real de klus klaren.

6 jaar geleden

teamspeler
3 april 2018

De Champions League wordt nu echt spannend. Alleen maar topteams! :-D Geweldig om op te gokken.

6 jaar geleden

svballorig
4 april 2018

Real won dit toch maar even heel gemakkelijk. 0-3 had ik vooraf voorspeld. Hiha!!

6 jaar geleden

weddendat
4 april 2018

Juve is compleet weggespeeld. Zij kunnen het in Madrid ook wel schudden want Ronaldo rekent thuis met Juve af.

6 jaar geleden

realmadrid
4 april 2018

Wat een fantastisch doelpunt van Ronaldo. :-D :-D Echt geniaal.

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN