Champions League halve finale PSG – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 april 2021     3 REACTIES

Deze woensdag komen Paris Saint Germain en Manchester City tegen elkaar in actie in de heenmatch van de halve finale van de Champions League. Beide teams beschikken over veel kwaliteit, maar welk team is er in stadion Parc des Princes opgewassen de ander te verslaan? VoetbalGokken.be heeft de strafste pre-odds van de bookmakers alvast voor u opgezocht. Speel mee en voorspel de heenmatch van de halve finale.

Mauricio Pochettino: “Moeilijke match tegen Manchester City”

Paris Saint Germain behoorde voorbije seizoen nog tot de finalisten van de Champions League. Dit seizoen kan dat terug gebeuren, maar dan moet PSG-coach Mauricio Pochettino met zijn team winnen van Manchester City. De ploeg uit Parijs start de tweeluik met The Cityzens in eigen huis. “Het wordt een moeilijke wedstrijd. Manchester City heeft een goede organisatie, een zeer goede coach. We zullen meer dan ons best doen om thuis te winnen”, vertelt de coach van PSG in zijn persconferentie.

Paris Saint Germain wint de wedstrijd
3.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Manchester City wint de wedstrijd
2.13

“Blessure van Mbappé niet ernstig”

PSG kreeg voorbije weekeinde nog de schrik toen topspeler Kylian Mbappé door een spierblessure vroegtijdig naar de kant werd gehaald. De ploeg van coach Pochettino speelde in de Lique 1 op verplaatsing bij FC Metz en won er met 1-3. Coach Pochettino verwacht niet dat de Franse aanvaller lang last zal hebben van zijn kwetsuur en woensdag alweer aan zal sluiten. “Hij had een tik gekregen, maar we denken dat het niet ernstig is. Hij is er rustig onder, al heeft hij wel pijn”, bevestigt de coach van Paris Saint Germain.

Josep Guardiola: “We staan voor tweede keer in halve finale”

Manchester City zegevierde voorbije zondag in de finale van de EFL Cup tegen Tottenham Hotspur (1-0). De Fransman Aymeric Laporte scoorde dankzij een straffe voorzet van onze landgenoot Kevin De Bruyne. Manchester City-coach Josep Guardiola blikt al snel vooruit naar de loodzware Champions League match tegen PSG. “We hebben de eerste titel gewonnen. We gaan naar Parijs om de volgende te winnen. We staan voor de tweede keer in de halve finale van de Champions League, daar hadden we altijd een oogje op”, zegt Manchester City-manager Pep.

“Zet je tv aan en geniet van Kevin”

Voor de match tegen PSG rekent de coach van The Cityzens terug op de kunsten van Rode Duivel  Kevin De Bruyne. “Als ik gevraagd word om te praten over de spelers, hun kwaliteiten, zeg ik altijd hetzelfde: je moet gewoon kijken. Zet je tv aan en geniet ervan. Kevin, het is net een mes”, zegt de Spanjaard. “Als hij besluit te gaan, ziet hij de passes en de match”, looft Guardiola zijn speler.

Statistieken

Om in de halve finale te geraken moest Paris Saint Germain af zien te rekenen met Bayern München. Voorbije seizoen verloor de Franse formatie de finale van de Duitse grootmacht. Dit jaar zijn de rollen omgedraaid en mag PSG het in de halve eindstrijd gaan opnemen tegen City.

Manchester City versloeg in de kwartfinales het Belgisch getinte Borussia Dortmund. De ploeg van coach Guardiola zegevierde tweemaal met 2-1 van de Duitse ploeg.

Head 2 Head

Manchester City en Paris Saint Germain speelden in seizoen 2015/2016 de kwartfinale van de Champions league tegen elkaar. Ook toen was de heenmatch in Parijs. Het werd met 2-2 een gelijkspel in de Franse hoofdstad. In Manchester maakte City de klus af door met 1-0 te zegevieren. Het doelpunt werd gemaakt door niemand minder dan onze Kevin De Bruyne.

Huidige vorm Paris Saint Germain

In de Franse Lique 1 staat PSG nog altijd op de tweede plek. De ploeg van coach Pochettino staat op de tweede plek met 72 punten. Lille heeft een punt meer en is koploper van de Franse competitie. Voorbije weekeinde werden er wel drie punten bijgeboekt door de zege bij FC Metz (1-3). Ook de kwartfinale van de Coupe de France werd gewonnen. Met 5-0 werd Angers SCO verslagen.

Huidige vorm Manchester City

In de Engelse Premier League kan Manchester City het kampioenschap al bijna ruiken. De ploeg van coach Pep heeft al tien punten voorsprong op de nummer twee Manchester United. De eerste prijs van dit seizoen werd voorbije weekeinde al naar Manchester gehaald. De Carabao Cup finale tegen Tottenham Hotspur werd met 1-0 gewonnen. Midweeks werd er in de competitie nog gewonnen bij Aston Villa met 1-2.

Lappenmand

PSG-coach Pochettino kan woensdag geen beroep doen op Juan Bernat (gescheurde kruisband) en Alexandre Letellier (hamstringblessure ). De Braziliaanse verdediger Marquinhos is er door een liesblessure ook niet bij. Twijfelachtig is het nog of Mbappé (spierblessure) en Rafinha (rugblessure) voor de heenmatch hersteld zijn van hun kwetsuur.

City-coach Guardiola hoeft geen rekening te houden met kernspelers die er door een blessure niet bij kunnen zijn. Wel is het nog afwachten of Sergio Agüero (spierblessure) fit genoeg is om mee te spelen tegen PSG.

Prognose

Wij voorspellen dat Manchester City de heenmatch in Parijs gaat winnen met 0-1. Denkt u dat Paris Saint Germain niet verliest, maar zelfs wint? In onderstaand odds-overzicht vindt u de hoogste pre-odds die worden uitgekeerd voor deze halve finale van de Champions League.

Quoteringen Paris Saint Germain – Manchester City

De quoteringen zijn in het 1X2 spelsysteem zeer aantrekkelijk ingedeeld. De hoogste odd kunt u verwachten bij een gelijkspel in Parc des Princes x 3.60 keer uw inleg.

Een zege van PSG levert met x 3.00 keer uw inleg net iets meer op dan een overwinning van Manchester City dat de odd van x 2.13 keer uw speelbedrag meekrijgt.

De heenmatch van de halve finale van de UEFA Champions League Paris Saint Germain – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 28 april om 21:00 uur in Stadion Parc des Princes. Voorspel de heenmatch via VoetbalGokken.be en grijp de strafste odds en de beste (combi)deals.


Reacties

voetbal...
28 april 2021

Eens kijken wat dit gaat worden. Ik gok op een zege van Man City

3 jaar geleden

tooskla...
28 april 2021

Als Mbappe meedoet dan houd ik het op winst van PSG

3 jaar geleden

belga
29 april 2021

Dit gaat wel goed komen voor City in Manchester!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN