Anderlecht in CL-voorronde op verplaatsing naar FK Rostov

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juli 2016     8 REACTIES

Voor Anderlecht staat deze week een zeer belangrijk duel op het programma. De voorrondes van de Champions League gaan van start en in het eerste duel ontmoet RSCA het Russische FK Rostov. Anderlecht, nu onder leiding van trainer René Weiler, zal op verplaatsing beginnen aan het nieuwe Champions League-seizoen. De Belgische wedkantoren zijn er helemaal klaar voor en hebben flinke beloningen klaarstaan bij een goede voorspelling op de eindstand van deze CL-match.

René Weiler: “Eindelijk échte matchen”

Of Anderlecht klaar is voor de dubbele Champions League-confrontatie tegen FK Rostov? Dat was zo ongeveer de eerste vraag die de kersverse trainer René Weiler voorgeschoteld kreeg. “Het is nog heel vroeg”, pareerde Weiler. “Eindelijk échte matchen. Alleen is de eerste, FK Rostov, geen cadeau”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Want we zijn niet klaar. Ik had nog een paar weken nodig, we wachten nog op een paar versterkingen ook. Een linksachter, een centrale verdediger en een spits, ja. Maar het is nu eenmaal zo”, besluit de Zwitser. “De aanwezigheid van Chipciu was alvast een versterking, maar hij moet zijn plaats in de ploeg nog wat vinden. We hebben nog tijd nodig”, zegt de trainer na het gewonnen oefenduel 3-1 tegen de Nederlandse SC Heerenveen.

René Weiler: “Ik wil niet één leidersfiguur”

Weiler is ook nog op zoek naar een captain. De Maio heeft zijn diensten bewezen in de oefenmatches, maar of Weiler nu de keus heeft kunnen maken wie de aanvoerdersband gaat dragen tegen het Russische Rostov is nog niet duidelijk. “Dat weet ik zelf nog niet”, zegt de keuzeheer die in de voorbije weken ook al Tielemans, Nuytinck en Defour hun kans gaf. “Het is duidelijk dat ik mijn keuze stilaan moet maken, maar ik hou graag meerdere opties open. Ik wil niet één leidersfiguur, maar verschillende leidersfiguren. De Maio is daar één van, maar ik wil niet enkel hem de kans geven. Daarom roteer ik momenteel graag tussen verschillende spelers met de aanvoerdersband.”

Dennis Praet en Kara niet mee naar Rostov

De trainer maakte ook meteen bekend dat Dennis Praet niet mee gaat op verplaatsing. “Praet zal niet afreizen naar Rusland”, vertelde Weiler op de persconferentie. “Ik reken enkel op spelers die aanwezig zijn op de training. Momenteel is Praet dat niet, hij heeft last van een blessure. Of hij te veel met een transfer bezig is? Dat moet je aan andere mensen vragen.”

Naast Praet zal ook Kara zal niet afreizen naar Rusland. De verdediger heeft nog met een schorsing te maken uit de laatste Europese match van Anderlecht. Kara pakte toen in het thuisduel tegen Shakhtar Donetsk (0-1 verlies) een rode kaart.

Youri Tielemans: “We zullen er staan wanneer het moment daar is”

Youri Tielemans bereidt zich voor op het duel tegen Rostov en is te spreken over de Zwitserse trainer. “Het gaat heel goed, we werken hard op training. Iedereen is terug van nul begonnen en geeft alles tijdens de trainingen. Dus we werken goed samen met hem, alles verloopt vlot op dit moment”, aldus Tielemans bij RSCA TV. “We moeten nog op een aantal zaken trainen, maar zullen er staan wanneer het moment daar is”, doelt Tielemans op het komende CL-duel in Rusland.

Anderlecht zal dinsdagavond voor het eerst in het nieuwe uittenue op het veld verschijnen. RSCA en Adidas presenteren dan met gepaste trots het uittenue voor voetbalseizoen 2016/2017.

Crisis bij FK Rostov

Terwijl Anderlecht nog wat tijd nodig heeft om een sterke selectie neer te zetten, is het bij FK Rostov nu al crisis. De coach Kurban Berdyev ligt overhoop met het bestuur, heeft zich ‘ziek’ gemeld en wil vertrekken. Berdyev zal dinsdagavond niet eens plaats gaan nemen op de bank. De coach heeft Rostov afgelopen jaar naar een hoger niveau getild. De Russische club eindigde als tweede in de competitie, waarin het het jaar daarvoor nog een degradatiekandidaat was. Toch wordt het huwelijk tussen de oefenmeester en de club verstoord. Berdyev zal zware ruzie hebben met investeerder Ivan Savvidi, die volgens de trainer zijn financiële verplichtingen niet zou nakomen. Daarnaast gaat het gerucht dat de 63-jarige coach een aanbieding van de Russische bond op zak heeft om bondscoach te worden.

Pre-wedstrijd quoteringen

De pre-wedstrijd quoteringen worden voor deze wedstrijd op redelijk gelijk gehouden. De bookmakers moeten wellicht nog wat vertrouwen krijgen in de nieuwe Anderlecht-trainer. Durft u de gok wel aan, dan zijn de quoteringen voor RSC Anderlecht zeker de moeite waard. Winst van Paars-Wit staat in bij de bookmakers op x 2.25. Een x 3.25 quotering wordt uitbetaald bij winst van thuisploeg Rostov. Bij Anderlecht zullen ze in deze fase ook fier zijn op een gelijkspel. De notering hiervoor staat op x 3.20.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De voorrondewedstrijd voor de play-off van de Champions League FK Rostov – RSC Anderlecht wordt gespeeld op dinsdag 26 juli 2016 om 20:30 uur in het Olimp-2 stadion te Rostov. Kan Anderlecht op verplaatsing een stapje dichterbij de groepsfase van de Champions League komen? Laat uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren via voetbalgokken.be en win extra hoge geldprijzen. Ontvang tijdelijk bij Betfirst een cachback tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

anderlecht
25 juli 2016

Die Rostov moeten we makkelijk kunnen hebben. Anderlecht gaat zeker met minimaal 0-3 naar huis!

6 jaren geleden

sportman
25 juli 2016

Geweldig, het Champions League seizoen barst weer los. Hopelijk schopt Anderlecht het nog ver!

6 jaren geleden

matchfixer
25 juli 2016

Nooit dit soort in ons land onbekende ploegen onderschatten. Ik zie Rostov in dit heenduel nog wel een gelijkspel uit het vuur slepen. Anderlecht maakt het thuis wel gemakkelijk af dunkt mij, maar morgen wordt het nog geen fissa voor ze. Wel voor mij, want ik speel op een gelijke stand ;)

6 jaren geleden

cronaldo
25 juli 2016

Spelen op Anderlecht natuurlijk!!!!

6 jaren geleden

johan1984
26 juli 2016

Weiler kan beter wel 1 leider aanstellen, dit wordt chaos. Een schip heeft 1 captain, anders gaat het fout. Zonde dit grrrr

6 jaren geleden

thegambler
26 juli 2016

Anderlecht mag Rostov zeker niet onderschatten, maar een 0-1 overwinning moet toch lukken zou ik denken.

6 jaren geleden

sporza
26 juli 2016

Ik doe een gok bij Betfirst op winst van Anderlecht.

6 jaren geleden

hazarddd
27 juli 2016

Top gedaan Anderlecht. Volgende week in eigen stadion :) Dus op naar de volgende ronde.

6 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN