AA Gent op weg naar Zenit Petersburg

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 september 2015     8 REACTIES

Aanstaande dinsdag staat voor AA Gent de tweede wedstrijd in de Champions League te wachten. Hein Vanhaezebrouck gaat hiervoor met zijn mannen naar Zenit Sint-Petersburg. De trainer kan in dit duel geen beroep doen op Thomas Foket en Brecht Dejaegere. Beide spelers zijn geschorst na hun rode kaart in het duel tegen Lyon. KAA Gent is dus enigszins onthoofd.

‘’We moeten slimmer zijn’’

In de wedstrijd tegen Olympique Lyon op 16 september kreeg AA Gent te maken met twee rode kaarten. Brecht Dejeagere moest na 41 minuten al het veld af. In de 87e minuut volgend zijn teamgenoot Thomas Foket diezelfde voortijdige gang richting de kleedkamer. AA Gent kan desondanks terugkijken op een prima prestatie. De Buffalo`s sloten dit duel af met 1-1 en pakten een punt tegen de Fransen. “Ik ben blij met het punt, al zou de overwinning niet gestolen zijn,” zegt de tevreden trainer Hein Vanhaezerbrouck. “De omstandigheden zaten wat tegen”, doelt Vanhaezebrouck op de rode kaarten. “Het was twee keer een terechte beslissing van de ref, al had Lyon ook twee keer rood moeten krijgen. Alleen moeten we slimmer zijn. Depoitre moet zich niet revancheren bij Umtiti, maar zich gewoon laten vallen.” De trainer geeft hiermee aan dat het in het duel tegen Zenit anders moet maar, maakt zich geen enkele zorgen. ‘’Dit gelijkspel zegt trouwens niets voor de volgende wedstrijden in de Champions League. We zullen wel zien,” zegt de oefenmeester nuchter.

Vanhaezebrouck kan wel weer een beroep doen op de herstelde Nicklas Pedersen. De Deen heeft al enkele minuten gespeeld afgelopen weekend. De oefenmeester zal Pedersen als geheim wapen kunnen gebruiken, maar Pedersen is kritisch op zichzelf. “Dan zal ik toch beter moeten presteren dan tijdens dat kwartiertje zaterdag. Ik kon de bal absoluut niet bij mij houden zoals dat gevraagd werd. De afgelopen week heb ik grote stappen gezet, maar dat ik in Beveren slecht inviel, zit me absoluut niet lekker”, besluit Pedersen.

AA Gent niet bang voor de Hulk van St. Petersburg

Lasse Nielsen is niet onder de indruk van de Braziliaanse spits van Zenit. Givanildo Vieira de Souza met de bijnaam Hulk zou volgens de Russische media het grootste gevaar kunnen zijn voor de Belgen. De Braziliaanse voetballer liet dit seizoen al meerdere keren zien dat hij een hard schot in de benen heeft. Lasse Nielsen is er echter niet van onder de indruk . “Een geweldige voetballer. Maar wij hebben met Laurent Depoitre ook zo’n beer rondlopen, hé. Voor Zenit wordt het geen sinecure om hem af te stoppen”, zegt de verdediger op de officiële website van Gent.

Bookmakers

Bij de Belgische wedkantoren barst het angstzweet los als het gaat om een positief resultaat voor onze landgenoten. AA Gent wint volgen de bookmakers niet zomaar. Zij gaan voor Zenit Sint-Petersburg als winnaar. De odd hiervoor is x 1.45. De beloning voor winst voor AA Gent is wel interessant namelijk: x 7.75. Als u 25 euro inlegt en AA Gent wint, dan is uw geld ineens 194 euro waard. De odds voor een gelijkspel zijn x 4.50 en vormt daarmee ook een leuke gok om op te wagen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Champions League wedstrijd Zenit Sint-Petersburg – AA Gent wordt gespeeld op dinsdag 29 september om 20.45 uur in het Petrovski stadion. Speel mee met de uitwedstrijd van De Buffalo`s en maak de Champions League wedstrijd nog spannender. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

martijnj
28 september 2015

Wordt belangrijk hier de punten te houden. Ik gok er op dat het KAA ook gaat lukken!

7 jaar geleden

kaagent
28 september 2015

Ook zojuist aangekomen! Ongelooflijk veel goesting voor morgenavond. We gaan ze pakken, ik voel het!

7 jaar geleden

bluearmy
30 september 2015

Mooie wedstrijd. Jammer van de uitslag.:(

7 jaar geleden

belga
30 september 2015

En alweer op terugweg. Te weinig gekregen met de 2-1 nederlaag, meest balbezit maar geen rendement.

7 jaar geleden

soccerfan
30 september 2015

Ondanks dat de Belgen met lege handen staan, heb ik wel genoten van dit duel! Bovendien had ik ook goed gegokt, dat speelt natuurlijk ook wel iets mee haha

7 jaar geleden

mignole...
5 oktober 2015

Dit was voor Gent best een moeilijke uitwedstrijd, in die zin hebben ze het extreem goed gedaan! Mooi leerschool voor de Gentse jongens die nu meegaan naar Andorra.

7 jaar geleden

fcdekam...
5 oktober 2015

De Hulk was toch sterker dan de Gentse bluf ;) Helaas!

7 jaar geleden

driesme...
17 oktober 2015

Gent gaat nog veel punten pakken in de Europese campagne!

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
17 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp – Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League treffen Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi elkander in het Bosuil Stadion. D...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN