Straffe odds voor finale Duitse beker

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 mei 2019     6 REACTIES

Komende zaterdag wordt in het Olympia-stadion Berlijn de finale van de PFB Pokal, de Duitse beker, gespeeld. De ploegen RB Leipzig en Bayern München staan in de finale en gaan zaterdag proberen de beker te veroveren. Bayern werd voorbije weekend landskampioen en hoopt ook de Duitse beker binnen te kunnen slepen. Voor Leipzig is het de eerste keer dat de ploeg het tot de finale heeft weten te schoppen. De Belgische wedkantoren staan ook dit weekend voor u paraat met hoge pre-wedstrijdquoteringen!

Niko Kovač: “Leipzig is niet zomaar een team”

Er werd voorbije weekend al groot feest gevierd in München met de zevende landstitel op rij voor Duitse grootmacht. De volgende prijs die nog binnengehaald kan worden in de Duitse beker. Bayern-trainer Niko Kovač weet dat dit geen gemakkelijke klus zal worden tegen een tegenstander als RB Leipzig. “Leipzig is niet zomaar een team dat we even verslaan. Er zit een zeer goede structuur in die club en het elftal wordt geleid door een hele goede coach”, looft Kovač zijn tegenstander van zaterdag op Goal.com.

Road to the final

De weg van Bayern naar de finale van de PKB Pokal is ook niet gemakkelijk geweest. In de halve finale werd er met 2-3 gewonnen van Werder Bremen, maar dat gebeurde pas in het slot van de match. Ook in de kwartfinales moest Bayern er behoorlijk aan trekken. Van tweedeklasser Heidenheim werd met 5-4 gewonnen, maar ook daarin viel de beslissende goal pas in de laatste paar minuten van de wedstrijd. Kovač houdt de hoop erin voor een goede afloop van het bekerseizoen. “In bekerwedstrijden kan van alles gebeuren, dat zagen we ook tegen Werder in de halve finale. Dergelijke duels worden in een oogwenk beslist.”

Ralf Rangnick: “Bayern zo weinig mogelijk kansen geven”

Bij RB Leipzig kan er teruggekeken worden op een geslaagd seizoen. De Bundesliga werd met de derde plek afgesloten en daarmee mag Leipzig zich klaarmaken voor de play-offs van de Champions League. Leipzig speelde dit seizoen al in de Europa League, maar kwam niet verder dan de groepsfase. De ploeg uit Saksen kan met het winnen van de Duitse beker het seizoen nog zeer goed afsluiten. Bovendien is het de eerste keer in de geschiedenis dat de club in de finale staat.

“Lewandowski uitschakelen wordt sleutel”

Daarvoor is Leipzig-trainer Ralf Rangnick op zijn hoede voor het schotkanon van Bayern, Robert Lewandowski. De Poolse spits is dit Bundesliga-seizoen al goed geweest voor tweeëntwintig doelpunten.  In de laatste tien wedstrijden scoorde Lewandowski acht keer voor zijn ploeg uit Beieren. “De sleutel voor succes zal zijn dat we Robert (Lewandowski) zo weinig mogelijk kansen zullen geven om te scoren.” Rangnick denkt dat zijn formatie tegen de Bayern-spits opgewassen is. “We hebben de spelers om hem tegen te houden”, aldus de coach van Leipzig op de clubwebsite.

Road to the final

Leipzig wist in de halve finale van het bekertoernooi  af te rekenen met Hamburger SV 1-3 en ook Augsburg werd in de kwarfinale met 1-2 verslagen nadat het eerste duel nog met 1-1 een gelijkspel werd.

H2H

Eerder deze maand speelden de twee bekerfinalisten in de Bundesliga ook al tegen elkaar. Die match werd in Leipzig gespeeld en eindigde in een 0-0 gelijkspel draw. Voorbije jaar bleken de ploegen ook aan elkaar gewaagd te zijn. In Bayern won met 1-0 zijn thuismatch, maar kon dat jaar in Leipzig geen punten binnenhalen. Leipzig won toen in eigen huis met 2-1 van de Duitse topclub. Terugkijkend op onderlinge ontmoetingen in het bekertoernooi, dan zien we dat de ploeg ook toen weer aan elkaar gewaagd waren. In 2017 wist Bayern München na penalty’s (1-2) pas door te breken naar de achtste finale van het DFB-bekertoernooi.

Goed gevulde lappenmand

Bayern München heeft met doelman Manuel Neuer een zeer belangrijke speler aan de kant staan. De Duitser kampt al een tijdje met een kuitblessure. Doelman Sven Ulreich is de vervanger onder de lat voor Neuer. Ook middenvelder Javi Martinez en voormalig Real Madrid-ster Jamie Rodriquez kwakkelen met een kuitblessure.

Bij RB Leipzig is nog de vraag of de Sloveen Kevin Kampl kan meespelen. De middenvelder raakte in de laatste competitiewedstrijd (tegen Werder Bremen) ernstig geblesseerd, maar hoopt uiteraard zaterdag weer fit te zijn.

Statistieken

Vorig jaar werd de Duitse beker gewonnen door Bayern München. Medefinalist was toen Eintracht Frankfurt. De ploeg uit Frankfurt zag na een 3-1 nederlaag de beker (alweer) naar München gaan. In 2016, 2014, 2013 verloor Bayern zelf in de halve eindstreep. De laatste veroverde beker van Bayern was in 2012, inmiddels zeven jaar geleden. Voor RB Leipzig, dat opgericht is in 2009, is dit de eerste keer dat de club uit Saksen in de bekerfinale staat.

Pre-wedstrijdquoteringen voor RB Leipzig – Bayern Munchen

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen straf ingedeeld voor de finale van de Duitse beker. Voor winst van RB Leipzig zijn de bookies bereid het meeste uit te keren. De hoogste odd van deze match x 5.60 keer uw inleg wordt uitbetaald als Leipzig zaterdag mag zegevieren. Nog een hoge quotering in het 1X2 spelsysteem staat bij een gelijkspel x 4.25 keer uw speelbedrag. Verwacht u dat Bayern München er met de beker vandoor gaat? De odd voor winst van Bayern is met x 1.54 keer het bedrag nog de moeite van het meespelen waard.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Duitse bekerfinale RB Leipzig – Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 25 mei om 20:00 uur in het Olympia-stadion te Berlijn. Pakt favoriet Bayern de beker ook dit seizoen of wordt het underdog Leipzig die wat te vieren heeft? Heeft u goesting: laat dan uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en sla uw slag!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

hansd
22 mei 2019

Leipzig zal flink aan de bak moeten om Bayern uit te schakelen, maar het levert wel de meeste centen op dus ik ga ervoor!

5 jaar geleden

goktopper
22 mei 2019

Het wordt gewoon Bayern die zaterdag met de beker staat te zwaaien

5 jaar geleden

martijnj
23 mei 2019

Een gokje wagen op de Duitse bekerfinale zie ik wel zitten ;)

5 jaar geleden

weddens...
25 mei 2019

Gespeeld op Bayer, toch wel zekerheidje...

5 jaar geleden

sporza
25 mei 2019

Hier speel ik toch op de verrassing omdat de odds voor Leipzig erg straf zijn!

5 jaar geleden

rsca
25 mei 2019

Bayern natuurlijk!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN