Schalke’04 ontvangt Augsburg in Duitse Bundesliga

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 mei 2020     1 REACTIE

Deze zondag speelt Schalke’04 haar volgende match in de Duitse Bundesliga. De thuisploeg ontvangt in een zo goed als lege Veltins Arena FC Augsburg. Beide teams hebben stevige behoefte aan punten en zullen dus vol voor de winst gaan. Wie wint er volgens u? Laat uw voorspelling achter op VoetbalGokken.be en doe mee!

David Wagner: “We zullen op ons best moeten zijn”

Schalke’04 trainer David Wagner beseft dat het moment van de waarheid er voor zijn ploeg nu wel aan zit te komen. De herneming van de competitie verloopt razendsnel en voor je het weet zit het seizoen erop. De match tegen Augsburg kan weleens heel belangrijk worden voor de ploeg uit Gelsenkirchen. Wagner: “We zullen op ons best moeten zijn tegen Augsburg. We zullen alleen succesvol zijn als we onze eigen stijl van voetballen blijven spelen”, aldus de hoofdtrainer.

Schalke’04 wint de wedstrijd
1.96
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
FC Augsburg wint de wedstrijd
3.65

“Zeer georganiseerde ploeg”

Ook al zitten de aankomende tegenstanders van Schalke in de degradatiezone, het blijft volgens David Wagner een zware wedstrijd. “Hun team groeit samen en is stabieler. Het is een zeer georganiseerde ploeg die graag in het tempo op de flanken speelt”, waarschuwde de coach. “Maar ik ben ervan overtuigd dat we de wedstrijd zondag kunnen winnen.”

Heiko Herrlich: “Negatieve reeks doorbreken”

Voor FC Augsburg-trainer Heiko Herrlich wordt het een eerste optreden sinds de hervatting. Herrlich schond het protocol door naar de supermarkt te gaan om tandpasta te kopen en mocht daarom in de openingswedstrijd tegen Wolfsburg niet de op bank zitten. “Ik snap dat ik fout zat en dat spijt mij, maar nu draait alles om de ontmoeting tegen Schalke’04. Daar moeten we de negatieve reeks doorbreken.”

“Zo snel mogelijk veilig spelen”

Herrlich ziet kansen voor zijn elftal: “We zijn er klaar voor en de spelers zijn gebrand op revanche voor de thuisnederlaag van afgelopen weekend. We moeten zo snel mogelijk van die veertiende plaats af zien te komen en ons veilig spelen.”

Statistieken

Schalke’04 moet vechten voor de punten en dat komt door de positie op de ranglijst. Momenteel staat het elftal waar onze landgenoot Benito Raman voor uitkomt op een achtste stek met 37 uit 26. FC Augsburg staat nog wat trapjes lager en bevindt zich op de veertiende positie met een puntentotaal van 27 uit 26 matches.

Head 2 Head

In de onderlinge ontmoetingen zien we de balans doorslaan naar Schalke’04. Meestal lukt het de thuisploeg wel om Augsburg van zich af te houden, maar voorbije seizoen bleef het steken op 0-0. Sinds FC Augsburg in 2010 promoveerde naar de 1. Bundesliga won het nog nooit op verplaatsing bij de equipe uit Gelsenkirchen.

Huidige vorm Schalke’04

Schalke’04 staat nog achtste, maar heeft die op zich prima positie niet te danken aan de laatste serie wedstrijden. In de afgelopen vijf duels werd er driemaal verloren en twee keer gelijkgespeeld. Ook afgelopen weekend ging het mis: op bezoek bij Dortmund kreeg de ploeg uit Gelsenkirchen een straffe pandoering te verwerken. Het duel eindigden in 4-0 voor Borussia Dortmund.

Huidige vorm FC Augsburg

FC Augsburg staat een pak lager en is terug te vinden op een veertiende stek. Ook hun laatste reeks van vijf is weinig impressionant: vier nederlagen op rij en een gelijkspelletje thuis tegen SC Freiburg (1-1). Hoog tijd dus voor punten, maar daar denken ze bij Schalke’04 uiteraard anders over.

Lappenmand

We zien dat Schalke’04 een drietal sterkhouders moet missen. Ozan Kabak ontbreekt vanwege een wervelblessure, Omar Mascarell is gewond aan zijn adductorspier en Benjamin Stomboudi kampt nog altijd met een trainingsachterstand.

Bij de bezoekers ontbreekt alleen Simon Asta. Hij scheurde in het begin van dit kalenderjaar zijn kruisband en wordt pas midden zomer terug verwacht op de club.

Prognose

Onze prognostiek voor deze match luidt: 0-0. De angst om te verliezen is waarschijnlijk groter dan de wil om te winnen en dat resulteert vaak in een bloedeloze 0-0. Gokt u ook op een draw? Check dan hieronder de gemiddelde odds voor een gelijkspel. Bekijk ook wat de hoogste odd is en kies uw favoriet!

Quoteringen Schalke’04 – FC Augsburg

Voor beide ploegen is een zege cruciaal en dat is de drijfveer van de Belgische wedkantoren om de quotering straf in te delen. De hoogste odd van dit duel wordt gehanteerd als Augsburg erin slaagt Schalke thuis te verslaan: x 3.65. De bookies geven een gelijkspel met x 3.40 keer de inleg nog een zeer straffe odd voor deze match mee. Wint Schalke’04? Dan wordt uw inleg met x 1.96 bijna het dubbele waard.

De Bundesliga match Schalke’04 – FC Augsburg wordt gespeeld op zondag 24 mei om 13:30 uur in de Veltins Arena te Gelsenkirchen. Trakteert u uzelf dit hemelvaartweekend op een extra zakcentje met de Duitse Bundesliga? Ga dan snel naar de bookmakerspagina en maak uw voorspelling alvast definitief.


Reacties

weddens...
22 mei 2020

Straffe quotering voor een zege van Augsburg. Daar ga ik voor ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN