Odds bij Augsburg – Wolfsburg: hoge quoteringen voor zege thuisploeg

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 mei 2020     2 REACTIES

Het allereerste fluitsignaal bij de Bundesliga-hervatting zal klinken bij de match Augsburg – Wolfsburg. Zaterdagmiddag half-4 betreden beide elftallen, één voor één, de grasmat. Zonder fans, zonder spugen en zonder omhelzingen bij goals. Maar mét straffe odds van de Belgische wedkantoren. VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze match, waarin onder meer Koen Casteels te bewonderen zal zijn.

Heiko Herrlich: “Heerlijk om weer te beginnen”

Twee maanden geleden werd Heiko Herrlich aangesteld als opvolger van Martin Schmidt. Sinds zijn aanstelling werd er echter niet meer gevoetbald in Duitsland en dus wacht hem, nu twee maanden later, zijn eerste vuurdoop met de thuiswedstrijd tegen Wolfsburg: “Heerlijk om weer te beginnen”, kondigde Herrlich aan in de Duitse media.

FC Augsburg wint de wedstrijd
3.15
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
VfL Wolfsburg wint de wedstrijd
2.19

“Geen wijzigingen in opstelling”

Over de tegenstander heeft de nieuwbakken trainer zich nog geen zorgen gemaakt. “Ik ben nu al bijna twee maanden trainer van FCA en wil gewoon graag met die jongens het veld op om een wedstrijd te spelen. Ik zal geen wijzigingen doorvoeren in de opstelling nu we thuis tegen Wolfsburg openen. Ik heb vertrouwen in de jongens die er voor de corona-pandemie ook stonden”, aldus Herrlich die ook zag dat voor de noodzakelijke onderbreking weinig goede resultaten werden geboekt door Augsburg.

Oliver Glasner: “Spelers ook mentaal fris krijgen”

VfL Wolfsburg was één van de eerste clubs in Duitsland die weer in training ging. De Oostenrijkse trainer Oliver Glasner is er dan ook van overtuigd dat zijn spelers fysiek klaar zijn voor de hervatting bij FC Augsburg. “We hebben afgelopen tijd zowel individuele als groepstraining gevolgd en zijn nu vooral bezig om de spelers ook mentaal weer fris te krijgen”, zo legt de Oostenrijker in de Duitse media uit.

“We zijn er klaar voor”

Glasner is samen met de clubleiding zeer creatief geweest en had al vrij snel een pakket van maatregelen klaar om zijn spelers vanuit de thuistraining weer naar de club te krijgen. Dat moet zich zaterdag gaan uitbetalen: “We zijn klaar voor de confrontatie met FC Augsburg”, verzekert Glasner op de clubwebsite.

Koen Casteels: “Keepers konden gewoon doortrainen”

De Belgische doelman Koen Casteels staat bij VfL Wolfsburg onder de lat en bevestigt de woorden van zijn trainer. “Oefeningen met nabijheid worden weggelaten. Maar als keepersgroep kun je dat goed houden”, zegt Casteels (27) in Het Nieuwsblad. “Het kan een klein voordeel voor ons zijn dat we geen één op één duels hebben en dat we normaal kunnen beginnen met trainen. Bij veldspelers is dat anders, maar ook die zullen er staan bij de hervatting zaterdag.”

Statistieken

FC Augsburg bungelt onderin de tabellen en staat pas veertiende. VfL Wolfsburg staat een pak hoger: zevende. Maar die positie is net onvoldoende om het volgende seizoen een Europese campagne te mogen afwerken. Beide ploegen hebben dus de nodige belangen op het spel staan bij de herneming van het lopende seizoen.

Head 2 Head

Vorig seizoen mondde dit duel uit in een spektakelstuk. VfL Wolfsburg bleek uiteindelijk de meest gelukkige: 2-3 eindstand. In 2017 wist de thuisploeg wel te zegevieren. Een mooie strijd ontaarde in een 2-1 overwinning voor FC Augsburg. De laatste maal dat deze pot onbeslist eindigden was in 2015. Het werd toen 0-0.

Huidige vorm FC Augsburg

De reeks die FC Augsburg voor de gedwongen pauze wist neer te zetten belooft weinig goeds voor het vervolg. De ploeg van trainer Herrlich wist in vijf duels slechts één punt te pakken. Er werd geen enkele keer gewonnen en maar liefst vier keer verloren door Augsburg.

Huidige vorm VfL Wolfsburg

VfL Wolfsburg speelde nog in Europees verband alvorens de voetbalwereld stil kwam te staan. Hoe de Europa League wordt uitgespeeld is nog niet bekend, maar Wolfsburg verloor begin maart met 1-2 van Shakhtar Donetsk. Ook in de competitie verliep het niet zo lekker in maart. De thuismatch tegen RB Leipzig eindigde destijds in een teleurstellend 0-0 gelijkspel.

Lappenmand

Geen overvolle ziekenboeg dit keer. De 19-jarige FC Augsburg vleugelverdediger Simon Asta scheurde afgelopen zomer zijn kruisband en wordt op zijn vroegst eind juli weer bij de club terugverwacht. Verder is iedereen fit.

Aan de kant van Wolfsburg ontbreekt Ignacio Camacho. De 30-jarige Camacho heeft een kwetsuur  aan het spronggewricht. Ook verdediger William kan tijdens de hervatting van de Bundesliga niet in actie komen. William heeft enige tijd geleden zijn kruisband gescheurd en zal niet tijdig fit geraken. Uiteraard ontbreekt ook Gerhardt, vanwege een ernstige hoofdblessure die hij eerder deze week op training opliep.

Prognose

Uw verwachting telt, maar om u een klein beetje te helpen. Wij denken dat dit duel in een 1-2 overwinning voor de bezoekers zal eindigen. Wat verwacht u? Check de odds in onderstaand overzicht. Let wel op: het zijn niet de actuele odds, ze geven slechts een indicatie.

Quoteringen FC Augsburg – VfL Wolfsburg

De Belgische wedkantoren zien de thuisploeg niet snel winnen van de ‎Wölfe. Speel u op een thuisoverwinning, dan keren de bookies in het 1×2 spelsysteem x 3,15 keer uw inleg uit. Wint Wolfsburg op verplaatsing bij Augsburg? Dan zien de odds er anders uit: x 2,19 het inlegde speelbedrag. De hoogste odds hebben de bookmakers bewaard voor een draw: x 3,25!

De Bundesliga match FC Augsburg – VfL Wolfsburg zal gespeeld worden op zaterdag 16 mei om 15:30 uur in een lege WWK Arena. Doet u ook mee met deze match? Vul dan voor aanvang van de match uw voorspelling in via VoetbalGokken.be! Ook kunt u live gokken bij de door ons geselecteerde bookmakers. Pak die kans en win!


Reacties

hazarddd
18 mei 2020

Gewonnen dankzij Wolfsburg!! #staystrong #voetbalgeeftafleiding

4 jaar geleden

jupiler...
18 mei 2020

Een fier voetbalweekend gehad met straffe odds en goede beloningen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN