Hoffenheim klaar voor herstart tegen Hertha BSC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 mei 2020     1 REACTIE

Deze Zaterdag begint de Duitse Bundesliga aan de laatste negen matches van dit seizoen. Eé van die matches is TSG 1899 Hoffenheim tegen Hertha BSC. De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen straf in voor de match van deze ploegen uit de middenmoot van de Bundesliga. VoetbalGokken.be laat beide hoofdtrainer aan het woord en somt bijbehorende statistieken voor u op. Op wie speelt u bij deze match?

Alfred Schreuder: “Fijn dat we toe werken naar Hertha”

Waar veel mensen blij zijn dat de bal weer is rol is Hoffenheim-coach Alfred Schreuder wat minder positief. Hij vindt het wat vroeg voor zijn team om dit weekeinde al van start te gaan. Maar de Nederlander zegt ook uit te kijken naar het potje voetbal tegen Hertha. “Dat wordt heel bijzonder. Er komen sowieso bijzondere weken aan. Als je over tien jaar op deze periode terugkijkt, zul je zeggen: het was een unieke ervaring. De volksgezondheid blijft het belangrijkste, maar het is ook goed dat dingen weer gaan draaien. Het is fijn dat er voor de mensen nu iets leuks aan komt”, stelt Schreuder vast.

TSG 1899 Hoffenheim wint de wedstrijd
2.04
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Hertha BSC wint de wedstrijd
3.35

“Mijn spelers zijn fit”

Schreuder hoopt dat zijn ploeg er klaar voor is om alles te geven in de resteerde negen matches die er nog voor kunnen zorgen dat Hoffenheim volgend seizoen in Europa kan spelen. “Wij hebben de laatste vijf weken alleen nog maar getraind in groepjes van maximaal vijf spelers. Dan is het eigenlijk onverantwoord om dit weekeinde alweer te spelen. Aan het begin zal het nog wel gaan, maar als je maar een week groepstraining achter de rug hebt, neemt de kans op blessures daarna toe. Het is heel lastig te zeggen hoe de ploeg er nu voorstaat. Ze zijn op zich goed fit, maar we moeten uitkijken dat we ze niet over de kop jagen. Dat wordt passen en meten. Europees voetbal kunnen we nog steeds halen. Het is hartstikke fijn dat we nu iets hebben om naartoe te werken”, aldus Schreuder.

Bruno Labbadia: “Klaar voor Hoffenheim”

De nieuwbakken Hertha BSC-coach Bruno Labbadia is sinds begin april aan de slag gegaan als hoofdtrainer van de equipe uit Berlijn. De match tegen Hoffenheim is voor Labbadia dan ook de eerste in dienst van de ploeg uit Berlijn. De oefenmeester heeft volgens eigen zeggen nog veel werk te doen om zijn ploeg – waar ook onze landgenoten Dodi Lukebakio en Dedryck Boyata aan de slag zijn – gereed te krijgen voor de match tegen Hoffenheim. “Er zijn nog een aantal hindernissen te overwinnen, plus alle eisen die ik heb. Maar dat hoort erbij. We zijn allemaal heel blij dat we in de Bundesliga kunnen spelen en zaterdag zijn we er klaar voor om naar Hoffenheim te reizen”, zo zegt de coach van Hertha BSC.

Statistieken

De coronacrisis heeft de Bundesliga voor minstens twee maanden stil gelegd en daardoor zijn er nog negen duels te spelen. TSG 1899 Hoffenheim staat negende in de ranglijst met 35 punten uit 25. Hoffenheim gaat de strijd dan ook aan met de nummer acht Freiburg en nummer zeven Wolfsburg die beide tot halve wege maart 36 punten bij elkaar hebben geraapt. Winnen van Hertha is van groot belang om de nummer tien FC Köln voor te kunnen blijven.

Hertha BSC staat met de dertiende plek vier plaatsen onder Hoffenheim. De club uit Berlijn heeft 28 punten. Eintracht Frankfurt staat met dezelfde aantal punten één plaatsje daarboven en ook de elfde plek van stadsgenoot Union Berlin (dertig punten) is voor Hertha haalbaar als er deze zaterdag van Hoffenheim wordt gewonnen. Bij verlies wordt het oppassen geblazen, want met Ausburg (veertiende met 27 punten) en Mainz (vijftiende met 26 punten) is er behoorlijk wat druk van onderaf.

Head 2 Head

Hoffenheim bewaart goede herinneringen aan de ontmoetingen met Hertha in eigen stadion. Het is namelijk al bijna zeven jaar geleden dat de ploeg uit Berlijn nog eens kwam zegevieren in de PreZero Arena (2-3). Maar dat wil niet zeggen dat de thuisploeg altijd won. De laatste ontmoeting werd nog wel in een zege omgezet door Hoffenheim (2-0), maar die keer daarvoor werd het een gelijkspel (1-1). In 2009 werd er een echte klapper gemaakt door de thuisploeg. Hertha werd toen met 5-1 verslagen een overwinning die bij de ploeg en haar supporters nog vers in het geheugen zal staan.

Huidige vorm Hoffenheim

Hoffenheim worstelde voor de coronabreak met haar vorm. Op de eerste dag van februari werd er nog gewonnen. Leverkusen werd met 2-1 nog verslagen, maar daarna waren het Freiburg (1-0), Wolfsburg (2-3) en Bayern München (0-6) die Hoffenheim geen enkele punt gunden. Ook de match op verplaatsing bij Mönchengladbach en Schalke ’04 gaven niet het gewenste resultaten. Die twee wedstrijden werden met 1-1 een gelijkspel.

Huidige vorm Hertha

Ook bij Hertha ging het de laatste matches wat stroef. Thuis tegen Werder Bremen, die met haar zeventiende plek nog lager staat geklasseerd, werd het met 2-2 een gelijkspel. Ook op verplaatsing bij de nummer zestien Düsseldorf viel er met een gelijkspel 3-3 niet veel te halen voor Hertha. FC Köln wist eind februari pas echt af te rekenen met de ploeg uit Berlijn. De bezoekers uit Keulen kwamen met 0-5 winnen bij Hertha.

Lappenmand

Bij Hoffenheim zijn nog niet alle spelers blessurevrij als zaterdag Hertha op bezoek komt. De spitsen Ishak Belfodil (knieoperatie) en Andrej Kramaric (knieklachten) zijn nog niet fit genoeg om tegen Hertha aan te treden. Aanvaller Munas Dabbur heeft een trainingsachterstand. Ook Sargis Adamyan die linksbuiten speelt bij Hoffenheim is door een enkeloperatie deze zaterdag nog niet fit genoeg. Dan zijn het de verdedigers Stefan Posch en Benjamin Hübner die met vier gele kaarten op moeten passen voor een prent.

Bij Hertha BSC zijn er geen kwetsuren bekend, maar is Salomon Kalou de speler die geschorst is voor het duel tegen Hoffenheim. Bij centrumspits Vedad Ibisevic en middenvelder Vladimir Darida hangt er ook een schorsing boven het hoofd.

Prognose

Onze wedtip voor de match Hoffenheim tegen Hertha is een gelijkspel. Wij verwachten dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Bij de bookies vullen wij een 2-2 gelijkspel in en daar staat een zeer straffe odd tegenover. Benieuwd wat uw inleg waard kan worden bij de juiste voorspelling? Check de actuele quoteringen op de bookmakerpagina en speel alvast mee.

Quoteringen Hoffenheim – Hertha

De Belgische wedkantoren zijn helemaal klaar voor de herneming van de Bundesliga. Voor deze match zijn de quoteringen straf ingedeeld. Een zege van Hoffenheim staat al hoog genoteerd op x 2.04 keer uw inleg. Een iets hoge quotering x 3.35 keer uw inleg wordt er gehanteerd als Hertha de ploeg is die zaterdagmiddag wint. Een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem met een gemiddelde odd van x 3.40 keer de inleg het hoogst beloond.

De Bundesliga match TSG 1899 Hoffenheim – Hertha BSC wordt gespeeld op zaterdag 16 mei om 15:30 uur in de PreZero Arena te Sinsheim. Hebt u ook van die voetbalkriebels en kunt u niet wachten tot er weer gevoetbald wordt in Europa? Dit weekeinde is het eindelijk zover dus mis er niets van en speel via VoetbalGokken.be mee op de matches in de Duitse Bundesliga.


Reacties

belga
15 mei 2020

Ik ga voor Hertha!!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN