Bayern München zwaar favoriet in thuismatch tegen Eintracht Frankfurt

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 mei 2020     1 REACTIE

Deze zaterdag trekt Eintracht Frankfurt naar München om in de Allianz Arena te spelen tegen Bayern München. De ploeg uit Beieren is koploper in de Duitse Bundesliga en lijkt ook na de coronapauze onverslaanbaar. Eintracht daarentegen worstelt al het ganse seizoen met zichzelf en moet inmiddels zelfs vrezen voor degradatie. VoetbalGokken.be blikt vooruit en zet de actuele odds op een rij!

Hans-Dieter Flick: “We staan er goed op”

Het is niet voor niets dat de bookies een pak meer vertrouwen hebben in Bayern, dan in de bezoekende formatie. Bayern-draait sinds Hans-Dieter Flick het stokje overnam van Nico Kovač als een malle. De tegenstrevers van komend weekeinde waren de reden de Kovač werd ontslagen: Frankfurt won met 5-1 van Bayern en zette vervolgens Kovač op straat. Sindsdien is er een heel ander Bayern en dat zorgt ook voor vertrouwen bij Flick: “We staan er goed op. Ik denk dat elke speler weet dat ze een paar dingen kunnen verbeteren, dus we zullen moeten zien of we dat op het veld kunnen brengen voor onze volgende wedstrijd tegen Frankfurt.”

Bayern München wint de wedstrijd
1.16
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.25
Eintracht Frankfurt wint de wedstrijd
13.00

“We kijken uit naar zaterdag”

De herneming komt volgens Flick allesbehalve te vroeg, want zijn spelers zijn topfit: “We hebben sinds de eerste aankondiging van de DFL dat er geen wedstrijden meer zouden worden gespeeld gewoon doorgetraind en dat levert ons nu duidelijk voordeel op. We kijken dan ook uit naar de volgende wedstrijd, aldus de keuzeheer van de Beierse succesformatie.

Adi Hütter: “Wedstrijd bij Bayern komt ongelegen”

Collega-coach Adi Hütter heeft wél kopzorgen. Zijn equipe draait stroef en gezien de uitslag van voorbije weekeinde heeft de verplichte pauze zijn formatie ook geen goed gedaan. “We zijn ons bewust van de lage klassering en dat is een zeer onplezierige situatie. De wedstrijd op verplaatsing bij Bayern München komt dan ook zeer ongelegen”, aldus Htter bij Fussball.News.

“We hebben iedereen nodig!”

Toch is hij positief over de restant van het seizoen: “Ik denk niet alleen aan de eerstvolgende wedstrijd, maar van game naar game. We moeten de resterende wedstrijden in iets minder dan zes weken afmaken. Dat geeft mij de kans om te roteren. Er is geen reguliere basis-elf. Iedereen krijgt de kans om te laten zien wat ze kunnen. We hebben iedereen nodig”, besluit hij zijn voorbeschouwing op de match tegen Bayern.

Statistieken

Bayern München heeft 58 punten uit 26 duels: 18 overwinningen, vier keer een gelijkspel en viermaal verloren. Tegenstander Eintracht Frankfurt doet het een pak minder goed dit seizoen. De ploeg was voorbije seizoen supersterk en kwam daardoor dit seizoen in de Europa League uit. De extra matches deden de equipe geen goed. In de competitie behaalde het tot nu toe slechts 28 punten. Eintracht zit nog wel in het bekertoernooi, maar het is maar de vraag of dat toernooi ook nog uitgespeeld wordt dit seizoen.

Head 2 Head

Eintracht Frankfurt staat bekend als cupfighter. In de Duitse beker wist Frankfurt dan ook voor het laatst te winnen in München. In het seizoen 2017 – 2018 won Frankfurt zeer verrassend in de bekerfinale met 1-3! Een overwinning die nog altijd telt in Frankfurt.

Na deze historische zege won Frankfurt nimmer meer in Beieren. De laatste keer dat er in competitieverband tegen Bayern werd gevoetbald werd Frankfurt zelfs met 5-1 van de mat geveegd. De ploeg sloeg dit seizoen in eigen stadion echter keihard terug door de sterrenformatie uit Zuid-Duitsland eveneens met 5-1 klop te geven, hetgeen de trainerswissel bij Bayern veroorzaakten.

Huidige vorm Bayern München

Over de vorm van Bayern hoeft men niet te twijfelen, die is eigenlijk altijd dik in orde. Ook nu. De ploeg van trainer Hans-Dieter Flick verloor voor het laatst op 7 december 2019 toen het met 2-1 onderuit ging bij Borussia Mönchengladbach. Wel speelde de ploeg begin februari nog gelijk tegen RB Leipzig. In de Allianz Arena werd het op 9 februari 2020 een teleurstellende 0-0.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

De cijfers van Frankfurt zijn een pak minder florissant. Men verloor al drie competitieduels op rij en ook voorbije weekend werd de herstart gemist. Het verloor met 1-3 van Borussia Mönchengladbach, De laatste competitiezege van de trots van Frankfurt was begin februari de 5-0 zege op FC Augsburg, maar dat was in een volle Commerzbank-Arena. Dat is echter al een flinke tijd geleden en zal ze weinig helpen als er zaterdag in München wordt afgetrapt.

Lappenmand

Vedette Philippe Coutinho komt zaterdag niet opdraven. De aanvallende middenvelder van Bayern München heeft spronggewricht problemen. De match tegen Frankfurt komt sowieso te vroeg voor de 27-jarige Braziliaan.

Naast Coutinho moet Flick ook Corentin Tolisso (enkel operatie) en Niklas Süle (trainingsachterstand) missen in het duel tegen Eintracht Frankfurt. Voor topschutter Robert Lewandowski wordt het zaak de scheidsrechter zoveel mogelijk te mijden. Hij staat met vier gele kaarten achter zijn naam op scherp.

Bij Eintracht Frankfurt is de Portugese centrumspits Gonçalo Paciência gekwetst. Hij zit met een spierblessure voorlopig nog wel even in de lappenmand. Naar verwachting keert de 25-jarige goaltjesdief op 10 juni terug in de wedstrijdselectie van Eintracht.

Prognose

Vanuit de huidige tabellen bekeken lijkt een zege voor Bayern haast een zekerheid. Wij spelen zelf dan ook op een 3-0 overwinning voor FC Hollywood. De Belgische wedkantoren hebben de bonussen voor winst van Bayern laag staan, maar schieten uit de slof bij een gelijkspel of zege van Frankfurt. Hieronder treft u de gemiddelde quoteringen. De actuele odd vindt u op onze bookmakerspagina.

Quoteringen Bayern München – Eintracht Frankfurt

De matches van Bayern München staan garant voor straffe odds. Ook voor de thuismatch van dit weekeinde rijzen de quoteringen bij de Belgische bookmakers de pan uit. Gaat u voor de hoogste odd van dit duel? Speel dan op een zege van Frankfurt en ontvang uw inleg maar liefs x 13.00 (!) keer terug als Adlerträger inderdaad gaat zegevieren.

Nog een spetterende quotering kunt u vinden voor een gelijkspel deze zaterdag in de Allianz Arena. De bookies keren x 7.25 keer de inleg uit als de punten worden gedeeld. Een zege van Bayern München is in het 1X2 spelsysteem goed voor een beloning van x 1.16 keer uw speelbedrag.

De Bundesliga match Bayern München – Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op zaterdag 23 mei om 18:30 uur in de Allianz Arena te München. Op welke ploeg gaat u inzetten? Wordt het Bayern of toch Frankfurt? Meespelen kan al vanaf vandaag via VoetbalGokken.be bij uw favoriete bookmaker.


Reacties

hansd
24 mei 2020

Twee doelpunten tegen. Dat is toch niet best van Bayern. Maar goed, de buit is binnen!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN