Bayern München treft Hamburger SV

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 februari 2015     0 REACTIES

Koploper Bayern München neemt het in de Duitse Bundesliga komend weekend op tegen Hamburger SV. Beide ploegen wonnen in de vorige speelronde hun duel, maar op de ranglijst zijn de verschillen groot: Bayern staat eerste met 49 punten, HSV is pas 12e met slechts 23 punten.

Langzaam herstel Bayern na moeilijke herstart

De miljoenenploeg uit München kende een zeer moeizame herstart van de competitie. Direct na de winterstop verloor de ploeg van trainer Josep Guardiola met 4-1 van Wolfsburg. De treffer van Kevin de Bruyne (de 4-1 van Wolfsburg) was de mooiste van de avond. De Rode Duivel was daarmee één van de uitblinkers in dat duel. Een regelrechte vernedering door de nummer twee uit de Bundesliga was daarmee een feit. In de daarop volgende wedstrijd was Bayern de klap nog altijd niet te boven: 1-1 thuis tegen FC Schalke ‘04. De puntendeling in de eigen Allianz Arena viel slecht bij de supporters en na enig rumoer wist Bayern München zich afgelopen weekend te herpakken tegen Stuttgart. De ploeg won met 0-2 dankzij treffers van Arjen Robben (41e minuut) en David Alaba (50e minuut).

Hamburger SV ook wisselvallig

Bayern speelde de afgelopen drie wedstrijden dus zeer wisselvallig: eenmaal winst, eenmaal verlies en een gelijkspel. Hamburg begon het kalenderjaar met een thuisnederlaag tegen Köln, maar won daarna wel twee keer: 0-3 bij SC Paderborn en 2-1 winst thuis tegen Hannover. Het duel tegen Bayern is voor de Nederlander Van der Vaart een ontmoeting met zijn teamgenoot bij Oranje Arjen Robben. Beide Noorderburen behoren wekelijks tot de uitblinkers van hun elftal. Van der Vaart was al vaker beslissend in topmatches en in Hamburg rekent men opnieuw op een uitschieter van hem.

Bookmakers geloven in titelaspiraties Bayern München

Bij de bookmakers rekent men totaal niet op een stunt of verrassing. Bayern is huizenhoog favoriet in alle voorbeschouwingen en statistieken. Ook Circus.be laat dit blijken in de noteringen voor dit duel. Bij winst van Bayern keert de Belgische bookmaker: 1,09 uit. Mocht dit duel eindigden in een gelijkspel dan krijgt u voor elke euro die is ingezet 10 euro terug. Als onverhoopt Hamburger SV deze wedstrijd weet te winnen dan keert Circus maar liefst 27 keer uw inzet uit! Andere bookmakers zijn het eens over deze uitgesproken favorietenrol van Bayern München. Bij MyBet zijn exact dezelfde quoteringen voor deze match. Andere bookmakers zijn iets voorzichtiger, maar bij alle wedkantoren is Bayern veruit de favoriet voor deze wedstrijd en voor de Duitse landstitel.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Bayern München – Hamburg SV wordt gespeeld op 14 februari 2015 om 15:30 uur in de Allianz Arena te München. Test uw voetbalkennis en plaats uw inzet bij één van onze betrouwbare partners. Klik hier om onze selectie van online bookmakers te bekijken!
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN