Bayern München in sneltreinvaart richting titel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 januari 2015     0 REACTIES

Koploper Bayern München mag dit weekend tijdens de seizoenshervatting van de Duitse competitie op bezoek bij runner-up VfL Wolfsburg. München kan een grote stap zetten richting een nieuwe landstitel: bij winst loopt de achterstand van Wolfsburg op naar 14 punten. Rode duivels Kevin de Bruyne en Junior Malanda zullen namens Wolfsburg er alles aan willen doen om dat scenario te voorkomen.

VfL Wolfsburg nog niet in actie dit kalenderjaar

De laatste officiële wedstrijd van Wolfsburg dateert alweer 20 december. De trotse nummer twee in de Bundesliga versloeg op die dag FC Köln met 2-1, dankzij goals van Dost en Naldo (op aangeven van de Bruyne uit een hoekschop). Wolfsburg speelde nog wel een aantal oefenduels en daarin werd vertrouwen getankt voor het cruciale treffen tegen lijstaanvoerder Bayern München. Onder andere Karlsruhe en Ajax Cape Town werd verslagen.

Ook voor München eerste duel na winterstop

De winterstop in Duitsland duurt altijd net iets langer dan bij ons in België. Het sterrenelftal kwam daardoor nog niet eerder in het veld voor een officiële wedstrijd in 2015. Voor trainer Pep Guardiola is het daarom nog even afwachten hoe zijn ploeg uit de verplichte competitiestop komt, maar in de eerste helft van dit seizoen maakte Bayern voldoende indruk om een snelle jacht richting een nieuwe landstitel te verwachten. Sterspeler Arjen Robben vierde afgelopen weekend zijn 31e verjaardag en zal dat feestje komend weekend ongetwijfeld willen overdoen tijdens deze kraker in de Duitse Bundesliga. Op zijn verjaardag wist de Nederlander tijdens een testwedstrijd tegen Bochum al tot scoren te komen. Dat duel eindigde overigens in een ruime 5-1 overwinning voor München.

Laatste seizoen voor De Bruyne bij Wolfsburg?

Ophef na een artikel in The Guardian. Het zou alweer het laatste seizoen kunnen zijn van Kevin de Bruyne in de Bundesliga, zo veronderstelde zaakwaarnemer Patrick de Koster in die krant: “Kevin richt zich compleet op kwalificatie voor de Champions League met Wolfsburg. Maar wat daarna? Wie weet”, zo tekende de krant op uit de mond van De Koster. De Rode Duivel is amper een jaar geleden overgenomen van Chelsea. Wolfsburg betaalde naar verluid ruim 20 miljoen voor de Belgische international, die dus wellicht na één seizoen alweer gaat verkassen?

Een prachtige wedstrijd waarbij het voorspellen van de winnaar even moeilijk als lucratief zal zijn. Een juiste voorspelling levert goed geld op bij alle bookmakers. Een overwinning van Bayern Munchen is bij bookmaker Ladbrokes een quotering van x 1.50 waard. Een mooie quotering voor de stabiele ploeg! Zorgt thuisploeg Wolfsburg voor een stunt tegen het oppermachtige Bayern? Dan wordt jou inzet maar liefst x 6.00 verdubbelt. Wellicht een gok waard? Echter wie de uitgesproken favoriet bij de bookies is voor dit duel is duidelijk.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Bundesliga topper VfL Wolfsburg – Bayern München wordt gespeeld op vrijdag 30 januari om 18:00 uur in de Volkswagen-Arena in Wolfsburg. Krijg als nieuwe klant bij Ladbrokes maar liefst 100,- euro gratis wed-tegoed… Registreer u hier bij Ladbrokes…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN