Bayer 04 Leverkusen trapt midweeks af tegen VfL Wolfsburg

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 mei 2020     2 REACTIES

In de Bundesliga wordt midweeks de derde speelronde na de herneming van de Duitse competitie gespeeld. Bayer 04 Leverkusen krijgt dan VfL Wolfsburg op bezoek. Een equipe waar Leverkusen het in de eigen arena lang niet altijd mee op heeft. VoetbalGokken.be zet deze wedstrijd alvast in de schijnwerpers en laat ook beide trainers aan het woord.

Peter Bosz: “Ook VfL Wolfburg draait heel straf ”

Hij is met Bayer Leverkusen inmiddels opgeklommen naar de derde plek. Trainer Peter Bosz kon zich geen betere herstart wensen, maar als er komende dinsdag niet gewonnen wordt van Wolfsburg is het allemaal voor niets geweest. Bosz: “We hebben nog nooit een team onderschat en dat zullen we ook dit keer niet doen”, vertelt Bosz. “Wolfsburg draait ook een heel straffe reeks.”

Bayer 04 Leverkusen wint de wedstrijd
1.84
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
VfL Wolfsburg wint de wedstrijd
3.75

“Geen gemakkelijke wedstrijd”

De verwachtingen van de Nederlandse trainer zijn dan ook hoog gespannen: “Ik denk dat het een mooie wedstrijd wordt. Met een zege zetten we een grote stap vooruit. Het wordt geen makkelijke wedstrijd. We spelen in een leeg stadion en Wolfsburg zal met veel zelfvertrouwen aantreden.”

Oliver Glasner: “Ons topniveau halen om kans te maken”

VfL Wolfsburg moet rap punten gaan rapen wil het nog wat plaatsjes kunnen stijgen. Winnen bij Leverkusen zou een enorme boost geven aan die ambitie. Coach Oliver Glasner is echter realistisch en snapt de moeilijke opdracht voor zijn mannen: “We zullen ons absolute topniveau moet halen dinsdag om überhaupt een kans te maken tegen dit Leverkusen”, begin Glasner zijn analyse op Ligalive.net.

“Geweldige uitdaging”

Hoewel er voorbije weekeinde verloren werd bij Dortmund geeft de tweede helft aldaar de oefenmeester de nodige goesting en zelfvertrouwen voor de match op verplaatsing bij Bayer Leverkusen: “We moeten proberen compact te verdedigen en de ruimtes klein te houden. We kijken enorm uit naar deze wedstrijd, want het wordt een geweldige uitdaging voor zowel het team als de coach.”

Head 2 Head

Wolfsburg bleek in de laatste match in de BayArena de sterkste van de twee te zijn. Het werd met 1-3 een fiere zege voor De Wolven in Leverkusen. Leverkusen won voor eigen publiek het laatst in 2016 van Wolfsburg. Er werd toen met 3-0 gezegevierd door de thuisploeg. In 2017 werd het tweemaal een gelijkspel 3-3 en 2-2 zijn daar de cijfers van.

Huidige vorm Bayer 04 Leverkusen

Leverkusen is dé ploeg in vorm. Het elftal rijgt overwinning op overwinning en lijkt niet te stoppen. Reeds twaalf matches is het team ongeslagen, waarvan elfmaal de volle buit werd behaald. Enkel RB Leipzig kon Bayer punten afsnoepen: 1-1.

Huidige vorm VfL Wolfsburg

De Wolven hebben het een pak moeilijker. Na de herneming werd FC Augsburg nog wel met 1-2 opzij gezet, maar Dortmund bleek voorbije weekeinde toch een ander paar mouwen: 0-2 verlies. In de laatste matches voor de verplichte pauze werd er ook al weinig gewonnen. Shakhtar was te sterk in de Europese campagne, RB Leipzig en Union Berlin hielden beide een punt over aan de matches tegen Wolfsburg: 0-0 en 2-2.

Lappenmand

De ziekenboeg is aardig proper bij Leverkusen. Enkel Kevin Volland (gescheurde enkelbanden) en Jonathan Tah (rugklachten) ontbreken bij de thuisploeg. De lappenmand is steviger gestoffeerd bij VfL Wolfsburg. Daar drie man in de ziekenboeg. De match bij Leverkusen komen voor Ignacio Camacho (spronggewricht), William (kruisband) en Paulo Otavio (spierblessure) duidelijk nog te vroeg.

Prognose

Het wordt een zware wedstrijd voor de teams van plek vijf en zes. Wij verwachten echter wel een zege van Leverkusen. We vullen een 1-0 van Leverkusen in op het wedstrijdformulier van de bookies. Benieuwd hoe hoog uw inleg kan worden bij de juiste voorspelling? Houd dan de actuele odds van uw favoriete bookmaker goed in de gaten.

Quoteringen Bayer 04 Leverkusen – VfL Wolfsburg

De odds van de Belgische wedkantoren zijn weer om te smullen. De hoogste odd wordt uitgekeerd als Wolfsburg wint: x 3.75 keer de inleg. Een zege van Leverkusen is goed voor een odd van x 1.84. In het 1X2 spelsysteem krijgt een gelijkspel met x 3.40 keer uw speelbedrag een pak hogere quotering mee.

De Bundesliga wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – VfL Wolfsburg wordt gespeeld op dinsdag 26 mei om 20:30 uur in de BayArena te Leverkusen. Wilt u een centje meepikken uit de midweekse duels van de Bundesliga? Ga dan snel naar uw favoriete bookmaker en check welke odd het beste bij uw voorspelling past.


Reacties

jupiler...
26 mei 2020

Leverkusen weet wel raad met De Wolven ;)

4 jaar geleden

tooskla...
26 mei 2020

Straffe odd voor een puntendeling!!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN