Straffe odds Belgische Supercup Club Brugge – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 juli 2022     0 REACTIES

Op 17 juli trappen Club Brugge en KAA Gent in de Vlaamse derby het nieuwe voetbalseizoen af met de strijd om de Belgische Supercup. Voorbije jaar won Club de Supercup. KAA Gent nam de eerste prijs van het seizoen in 2015 voor de laatste keer mee naar huis. Het Jan Breydel Stadion te Brugge is het decor van deze Supercupfinale tussen de landskampioen en bekerwinnaar. Straffe pre-odds en goede bookmakersdeals voor de Belgische Supercup vindt u bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Carl Hoefkens: “Thuis tegen AA Gent wordt mooi duel”

Voor de kersverse trainer van Club Brugge, Carl Hoefkens wordt de Supercup de eerste uitdaging als coach van Blauw-zwart. De oud-speler van onder andere de Brugse ploeg nam dit seizoen het stokje over van coach Alfred Schreuder. Hoefkens beseft het belang van de Vlaamse derby. “We spelen thuis tegen AA Gent en dat is zeker een mooi duel. We weten dat we fantastische zaken kunnen doen als we de Supercup van KAA Gent winnen”, zegt de nieuwe coach van Club Brugge.

“De voorbereiding in kort”

Coach Hoefkens heeft een korte voorbereiding op de Supercup. Vele spelers waaronder Hans Vanaken kwamen begin juli pas terug van vakantie. “De voorbereiding is inderdaad kort, maar ik zit al lang in het wereldje en schrik nog van weinig. Maar hoeft dat een nadeel te zijn, zo’n korte voorbereiding? Misschien ook niet. Maar we weten dat als de resultaten niet meteen uitstekend zijn, dat dat een nadeel kan zijn. Dat hoeft zeker niet catastrofe te zijn”, aldus de coach van Club Brugge.

Hein Vanhaezebrouck: “We zijn klaar voor de Supercup”

Bij KAA Gent maakt coach Hein Vanhaezebrouck zijn troepen gereed voor de Supercup en tevens Slag om Vlaanderen op Jan Breydel. “Deze groep is altijd klaar voor een uitdaging en kan zich focussen op de grote wedstrijden. Wij zijn klaar voor de Supercup tegen Club Brugge”, zegt de coach van de Buffalo’s voorafgaand aan de Belgische Supercup.

“Goede voorbereiding op de Supercup”

Coach Vanhaezebrouck en zijn team gingen in Oostenrijk op stage om zich voor te bereiden op een nieuw en lang seizoen. “Deze stage is een goede stap in de voorbereiding op en begin van het seizoen. Hier leggen we andere klemtonen én creëer je iets extra’s door een week dag en nacht samen te zijn. Zo leer je elkaar beter kennen en de nieuwelingen en weten we dat we staan waar we moeten staan”, zo besluit coach Vanhaezebrouck.

Statistieken

De Supercup is een strijd tussen de landkampioen en de bekerwinnaar van het voorbije seizoen. Club Brugge is de kersverse landskampioen en AA Gent wist de Belgische beker te winnen. Voorbije jaar won Club ook al de Supercup. Het versloeg toen KRC Genk met 3-2. In 2020 werd de Supercup om de COVID-beperkingen niet gespeeld.

Head 2 Head

Club Brugge en KAA Gent speelde voorbije seizoen viermaal tegen elkander. Tweemaal in de Jupiler Pro League en tweemaal in de Belgische beker. In de competitie was AA Gent twee keer te sterk voor Club. De Buffalo’s zegevierden met 6-1 in Gent en 1-2 in Brugge. In de Belgische beker wonnen de Bruggenaren de heenmatch met 0-1, maar verloren de return op Jan Breydel met 0-3 van AA Gent.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge sloot het seizoen af met een duel tegen RSC Anderlecht. De Bruggenaren waren toen al kampioen van België en wisten de aartsrivaal uit Brussel dan ook niet te verslaan. Het werd 1-1 in Brugge tegen RSCA.

Huidige vorm KAA Gent

De laatste match van het seizoen ging voor KAA Gent verloren. Sportging Charleroi was met 1-2 een maatje te groot voor de Buffalo’s. De ploeg van coach Vanhaezebrouck werd wel eerste in de PO2 en verdiende daarmee een ticket voor de Europa Conference League.

Lappenmand

Voor de zomervakantie waren Mata Clinton, Mats Rits en Bas Dost de geblesseerden bij Club Brugge. Het is nog afwachten of het drie voldoende hersteld is om direct al de Supercup te gaan spelen.

Bij KAA Gent was de Deen Andrew Hjulsager al een tijdje uit de running. Het is afwachten of de middenvelder op 17 juli voldoende hersteld is om tegen Club aan te mogen treden. Ook kan een transfer ervoor zorgen dat bepaalde spelers wel of niet inzetbaar zullen zijn. Houd dat dus goed in de gaten voordat u wedt op de Supercup.

Prognose

En dan onze prognose voor de Belgische Supercup. Bij de wedkantoren is Club Brugge licht favoriet voor dit duel. We voorspellen ook een overwinning van de Bruggenaren en vullen een 2-1 zege van Blauw-zwart in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de Slag om Vlaanderen?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Club Brugge – KAA Gent

De Belgische wedkantoren verwachten dat Club Brugge de meeste kans heeft op het winnen van de Supercup 2022. De hoogste odds staan namelijk achter een zege van KAA Gent. Als de Buffalo’s komen winnen in Brugge ontvangen voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld maar liefs x 4.10 keer het speelbedrag retour.

Een gelijkspel krijgt ook een ferme pre-odd mee voor deze Vlaamse derby. De bookmakers keren tot maximaal x 3.70 keer de inleg aan u uit als het een gelijkspel wordt en dus verlenging van de match volgt.

Pakt Blauw-zwart de winst en dus de Superbeker van België? Dan kunt u rekenen op een maximale quotering van x 1.70 keer uw speelbedrag. Check de meest actuele pre-odds in het 1X2 spelsysteem bij uw bookmaker en maak de winnende deal.

De Belgische Supercup Club Brugge – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 17 juli om 18:00 uur op het Jan Breydel Stadion te Brugge. Voorspel de Supercup bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en sla uw slag bij de Slag om Vlaanderen met een correcte weddenschap.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN