Wedden op Belgische bekerfinale 2021: Standard Luik – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 april 2021     4 REACTIES

Deze zondag wordt de Belgische bekerfinale tussen Standard Luik en KRC Genk gespeeld. In het Koning Boudewijn Stadion te Brussel gaan de finalisten uitvechten wie dit seizoen de bekerwinnaar wordt. Voorspel de finale bij VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds in de finale van de Croky Cup 2020/2021.

Mbaye Leye: “Zondag moeten we winnen van KRC Genk”

Standard Luik wist zich voorbije weekeinde in de play-off 2 te werken door Beerschot te verslaan met 3-0. Dat geeft coach Mbaya Leye een goed gevoel richting de bekerfinale tegen KRC Genk. “Met het halen van play-off 2 en bekerwinst is ons seizoen geslaagd. We zijn meester van ons eigen lot. Zondag moeten we winnen van KRC Genk”, zegt de coach van Standaard.

Standard Luik wint de wedstrijd
2.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
KRC Genk wint de wedstrijd
2.25

“Genk op hetzelfde niveau als Club”

Volgens de coach wordt het geen gemakkelijke klus om de beker te veroveren. Leye vergelijkt Genk met Club Brugge. “We gaan tegen een goede ploeg spelen. Qua voetbal staan ze op hetzelfde niveau als Club. Verdedigende en aanvallende kwaliteiten. De backs van Genk lijken wel spitsen of zelfs vleugelspelers omdat ze vooraan staan. Het zal een zeer moeilijke finale voor ons worden, omdat zij voetballen”, stelt de coach van de Rouches tot slot vast.

John van den Brom: “Voorbereiden op de finale”

KRC Genk begon de bekerweek met een verloren match op verplaatsing bij Royal Antwerp (3-2). De match koste veel energie, maar volgens de coach van de Gienkies is zijn ploeg er zondag klaar voor om aan te treden tegen Standaard. “We hebben acht volle dagen om ons voor te bereiden op de bekerfinale tegen Standard Luik”, zegt de coach van Genk bij zijn vooruitblik op deze zondag.

“Werk aan winkel voor bekerfinale”

De coach verwacht dat zijn spelers de verloren match tegen Antwerp deze week snel vergeten. En de finale fris gaan beginnen. “Ik ga niet ontkennen dat we zaterdagavond een klap op het hoofd hebben gekregen en het is niet geweldig voor het vertrouwen. We zaten op een winnende spiraal en die werd afgebroken, maar we zullen van deze match leren. Sneller reageren, verder van ons eigen doel af spelen en meer intensiteit in de duels steken. Daar gaan we richting de bekerfinale hard aan werken”, besluit Van den Brom zijn voorbeschouwing op de match van het jaar voor Genk.

Statistieken

Standard Luik speelde in de halve finale tegen KAS Eupen en won nipt met 0-1 van de ploeg. In de kwartfinales trof de ploeg van coach Leye Club Brugge en zegevierde met 1-0 knap van de koploper in de Jupiler Pro League.

KRC Genk kreeg in de halve finale RSC Anderlecht als tegenstander voorgeschoteld om een finale ticket te verzilveren. De ploeg van coach Van den Brom zegevierde met 1-2 van Anderlecht. In de kwartfinales rekende de Genkies met 4-1 af van KV Mechelen.

Head 2 Head

De laatste keer dat de ploegen tegen elkaar speelden, was op 19 maart dit jaar. Amper maand terug wisten beide teams niet te winnen 2-2 in de Luminus Arena te Genk. Op Sclessin werd het dit competitieseizoen ook al met 0-0 gelijkgespeeld.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Liege won voorbije weekeinde de laatste competitie voor de play-offs met 3-0 van Beerschot VA. Ook wist de ploeg van coach Leye al met 0-4 te winnen van KAS Eupen. Begin deze maand werd ook KAA Gent met 2-1 verslagen. De Rouches zijn dus drie matches op rij ongeslagen.

Huidige vorm KRC Genk

Ook KRC Genk was bezig met een ongeslagen reeks, maar die werd voorbije weekeinde doorbroken door Royal Antwerp. De ploeg van coach Van den Brom verloor met 3-2 in Antwerpen. Zes van de zeven matches daarvoor werden gewonnen en eenmaal werd er gelijkgespeeld: 0-0 tegen Standard Luik.

Lappenmand

Standard Luik treedt in de eindstrijd van de Belgische beker aan zonder Zinho Vanheusden. De centrale verdediger komt nog wel deze maand terug van een blessure aan de knie, maar de finale tegen Genk komt nog te vroeg.

Genk-coach Van den Brom kan in de bekerfinale niet beschikken over Junya Ito. De rechtsbuitenspeler van de Genkies heeft een liesblessure.

Prognose

Wij verwachten dat de finale na negentig minuten speeltijd nog onbeslist zal zijn. Onze wedtip bij de bookmakers is dus een gelijkspel 1-1 binnen de reguliere speeltijd. Verwacht u dit ook of heeft u een geheel andere uitslag in gedachten? Wat uw voorspelling ook mag zijn, check de hoogste quoteringen in onderstaand odds-overzicht en speel vandaag alvast mee.

Quoteringen Standard Luik – KRC Genk

De pre-odds zijn niet aan te slepen voor de finale van de Belgische beker. U ontvangt de hoogste odd van deze finale als de match gelijkgespeeld wordt binnen de reguliere speeltijd. Gemiddeld ontvangt u x 3.45 keer de inleg terug als het een verlenging wordt in het Brusselse Koning Boudewijn stadion.

Een bekeroverwinning van Standard Luik staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 2.85 keer uw inleg. Een bekerzege van KRC Genk staat op x 2.25 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De finale van de Belgische beker Standard Luik – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 25 april om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Wilt u de strafste odds en beste deals scoren met een weddenschap bij de Belgische wedkantoren? Op VoetbalGokken.be vindt u de beste bookmakers om te gokken op de Belgische bekerfinale!


Reacties

progokker
25 april 2021

Gegokt op bekerwinst van Liege!

3 jaar geleden

martijnj
25 april 2021

Tijd voor Van den Brom om een prijs te scoren.

3 jaar geleden

ysentje
26 april 2021

Bonus gescoord met de Genkies!!

3 jaar geleden

riesjart
26 april 2021

Genk heeft het gewoon verdiend!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN