Wedden op Belgische Beker finale: KAA Gent – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 april 2022     0 REACTIES

Deze maandag spelen KAA Gent en RSC Anderlecht de bekerfinale van seizoen 2021-2022. De finale wordt gestreden in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Wilt u de paasweekeinde wedden op voetbal? Dan is de finale van de Belgische beker een mooie moment om uw geluk te beproeven. De bookmakers schalen de pre-odds hoog in voor de ploeg die dit seizoen met de trofee gaat lopen.

Hein Vanhaezebrouck: “We focussen ons op Anderlecht”

Dit paasweekeinde ligt de Belgische Pro League even stil en kan KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck zijn ploeg optimaal voorbereiden op de finale van de Croky Cup. De tegenstander in de eindstrijd is Anderlecht, maar daar wordt coach Vanhaezebrouck niet anders van. “Het maakt me niet uit tegen wie we de finale moeten spelen. We focussen ons op Anderlecht”, blikt de trainer van de Buffalo’s vooruit naar de bekerfinale.

“Volgende challenge”

AA Gent miste voorbije weekeinde de laatste kans op PO1 en dus wil coach Vanhaezebrouck de Beker van België winnen om volgend seizoen in de UEFA Europa League te mogen spelen. “Dat is nu voor ons de volgende challenge. Als we die missen, zou dat pijnlijk zijn. We hebben een mooie match te spelen, tegen RSCA. Daar ligt nu onze focus. We zien wel wat er in maandag gebeurt”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Vincent Kompany: “PO1-ticket boost voor bekerfinale”

RSC Anderlecht-coach Vincent Kompany vierde voorbije weekeinde met zijn team de ticket voor Champions play-offs. De ploeg uit Brussel gaat dan ook met een goed gevoel de bekerfinale tegen Gent in. “Dit is een enorme boost voor de bekerfinale! Maar mentale kracht haal je uit jezelf. Nu willen we de Beker van België pakken en in de play-offs een rol spelen”, zegt de coach van Paars-wit na het behalen van de PO1-ticket.

“Overbelasting niet abnormaal”

De coach hoopt dat sterkhouder Sergio Gomez maandag terug van de partij is. De middenvelder kampt met wat kwetsuren, maar coach Kompany is hoopvol. “Die jongen heeft super veel wedstrijden gespeeld voor Anderlecht en de nationale ploeg. In deze fase van de competitie is een beetje overbelasting niet abnormaal. Hopelijk hebben we hem terug voor de finale, maar dat kan ik nu nog niet zeggen. Net als ik dat niet voor Verschaeren en Ashimeru kan zeggen”, meldt de T1 van RSCA.

Statistieken

RSC Anderlecht won de Belgische beker in totaal negen keer. KAA Gent haalde de trofee drie keer eerder binnen. De laatste keer dat de Buffalo’s de prijs in handen kregen was in 2010. Anderlecht won de beker voor het laatst in 2017.

De ploeg die maandag wint in de Croky Cup kwalificeert zich voor de laatste voorronde van de UEFA Europa League en de Belgische supercup dat deze zomer tegen de Belgische kampioen gespeeld zal worden.

Head 2 Head

KAA Gent en RSC Anderlecht speelden op 20 maart jl. voor de laatste keer tegen elkander. In de Ghelamco Arena te Gent zegevierden de ploeg van coach Vanhaezebrouck met 1-0. De ontmoeting dit seizoen in Brussel werd een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm KAA Gent

Voorbije zondag speelde KAA Gent de laatste reguliere competitiematch tegen OH Leuven. De Buffalo’s versloegen OHL met 5-0 in eigen Ghelamco Arena. In de beker werd onder andere Club Brugge verslagen. In de halve finale wist het team van coach Vanhaezebrouck de Bruggenaren in eigen huis met 0-3 te verslaan. In Gent werd nog met 0-1 verloren van Blauw-zwart, maar Gent wist dat op verplaatsing dus goed te herstellen.

Huidige vorm RSCA Anderlecht

RSC Anderlecht bereikte voorbije weekeinde PO1 door KV Kortrijk met 2-3 te verslaan. De ploeg van coach Kompany had het zwaar op bezoek bij KVK, maar wist toch de cruciale drie punten te pakken. In de halve finale van de Croky Cup wist RSCA met 3-1 te winnen van KAS Eupen. Op bezoek bij de Duitstalige ploeg werd het een 2-2 gelijkspel.

Lappenmand

KAA Gent-centrumspits Gianni Bruno kan maandag niet aantreden voor zijn ploeg. Bruno heeft adductoren klachten. Middenvelder Vadis Odjidja-Ofoe en verdedigers Joseph Okumu en Cristopher Operi doen door blessuren waarschijnlijk ook niet mee in deze bekerfinale.

Anderlecht mist de geblesseerde verdedigers Zeno Debast en Hannes Delcroix in de bekerfinale. Twijfelachtig is het nog of Gomez, Verschaeren en Ashimeru van de partij zullen zijn.

Prognose

En dan onze prognose voor de finale van de Croky Cup. De Belgische wedkantoren voorspellen heel voorzichtig een zege van RSC Anderlecht. Wij verwachten een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd en vullen 2-2 in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de bekerfinale van seizoen 2021-2022?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de finale van Gent – Anderlecht.

Quoteringen KAA Gent – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds gelijkwaardig in en dat is goed nieuws voor de voetbalgokkers die een poging willen wagen de juiste voorspelling achter te laten bij de bookmakers. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste quotering ingedeeld bij een gelijkspel. U kunt maximaal x 3.40 keer het speelbedrag winnen als er binnen negentig minuten nog geen winnaar is.

Nog meer straffe odds kunt u vinden bij een zege van KAA Gent. Krijgen de Buffalo’s de trofee in handen, dan kunt u tot maximaal x 2.62 keer uw speelbedrag scoren bij de wedkantoren.

Zwaait RSC Anderlecht maandag met de bloemen? Dan wordt er maximaal  x2.40 keer uw speelbedrag aan u uitgekeerd als u dat vooraf ook had ingevuld bij uw gekozen bookmaker.

De finale van de Belgische beker KAA Gent – RSC Anderlecht wordt gespeeld op maandag 18 april om 15:00 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Welke ploeg wordt dit seizoen bekerkampioen van België? Vergelijk de odds, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN