Voorspel Club Brugge – Royal Antwerp in achtste bekerfinale Croky Cup

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 februari 2021     3 REACTIES

Deze woensdag treffen Club Brugge en Royal Antwerp elkaar in de achtste finales van de Belgische beker. De Bruggenaren doen het in de Jupiler Pro League bijzonder goed, maar kunnen zij ook doorgang vinden in de Croky Cup als Royal Antwerp woensdag de tegenstander is. RAFC heeft de jongste weken de touwtjes ook goed in handen: tweede in JPL. Op welke ploeg gaat u spelen via VoetbalGokken.be?

Philippe Clement: “Geen revanche op Royal Antwerp”

In augustus voorbije jaar won Royal Antwerp nog de bekerfinale tegen Club Brugge, maar Philippe Clement is woensdag niet op wraak uit als RAFC naar Jan Breydel komt. “Ik ben niet bezig met revanche op Royal Antwerp en hou me ook niet bezig met wat acht of negen maanden geleden gebeurd is. Dit is een nieuw seizoen. We zijn er klaar voor: ons matchritme zit goed en we hebben de goede vorm te pakken”, zo zegt Clement.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.63
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
Royal Antwerp wint de wedstrijd
4.65

“Op volgende match focussen”

Club Brugge heeft met de bekermatch tegen Royal Antwerp en de Jupiler Pro league match van deze zaterdag tegen Charleroi een drukke agenda. Volgende week gaat ook de Europa League terug van start. Clement wil dat zijn team daar nog niet mee bezig is. De beker winnen, vindt Clement ook belangrijk. “De volgende match winnen, daar moet iedereen op focussen. De spelers moeten altijd gemotiveerd zijn en altijd de ambitie hebben om beter te doen. Dat is wat telt”, zegt de coach van Blauw-Zwart op de website van Club.

Frank Vercauteren: “Geen twijfel over ambities Royal Antwerp”

Royal Antwerp won voorbij jaar de beker tegen Club Brugge en de ploeg heeft de ambitieus om dat kunststukje nog eens over te doen. Volgens Antwerp-coach Frank Vercauteren is die mogelijkheid er ook. “Dat moet altijd aanwezig zijn, bij elke ploeg die deelneemt aan een competitie, welke dan ook. Wat dat betreft mag er geen twijfel bestaan over de ambities van Antwerp”, legt de coach van The Great Old uit.

“Natuurlijk is Club de favoriet”

Club Brugge speelt in eigen huis en wordt dit seizoen door weinig teams overmeesterd. De Bruggenaren worden voor velen als favoriet bestempeld en daar is Vercauteren het mee eens. “Of zij favoriet zijn? Natuurlijk hebben zij dit seizoen al uitstekend gepresteerd. Maar een goed resultaat tegen Club kan ons een serieuze boost geven”, zo besluit Vercauteren zijn relaas over de komende bekermatch.

Statistieken

In de voorbije ronde van Club Brugge het thuis op tegen Olsa Brakel. De ploeg uit Brakel werd met 6-1 verslagen door Club.

Royal Antwerp trof RAAL La Louviere aan voorafgaand aan de match tegen de Bruggenaren. RAFC had wat meer moeite om de ploeg uit La Louvière over de knie te tillen. Uiteindelijk werd het toch 2-1 waardoor coach Vercauteren met zijn team voor de volgende bekerronde naar Brugge mag afreizen.

Head 2 Head

Voorbije jaar speelden Club Brugge en Royal Antwerp de finale van de beker tegen elkaar. Op 1 augustus 2020 wist Royal Antwerp in het Koning Boudewijn Stadion te winnen met 0-1 van Club Brugge. De Israëlische middenvelder Lior Refaelov maakte het winnende goal al in de 25ste minuut van de match.

Huidige vorm Club Brugge

Voorbije weekeinde speelde Club Brugge op verplaatsing bij rode lantaarn Waasland-Beveren. De ploeg van coach Clement won er met 0-2. Daarmee zijn de Bruggenaren nu negen matches op rij ongeslagen. De laatste maal dat er verloren werd door de ploeg van coach Clement dateert van 20 december voorbije jaar toen Blauw-Zwart KAA Gent op bezoek kreeg. De Buffalo’s wonnen met 0-1 op Jan Breydel.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Ook Antwerp FC wint de laatste speelronden. Voorbije weekeinde werd de derby tegen Beerschot VA met 1-2 gewonnen. Met de bekermatch tegen RAAL La Louviere meegeteld, is RAFC viermaal op rij ongeslagen. De laatst verloren match was de thuismatch tegen KV Oostende 1-2.

Lappenmand

Club Brugge moet nog afwachten of Hans Vanaken en Clinton Mata woensdag terug van de partij kunnen zijn. Beide sterkhouders vielen uit in de match tegen Waasland-Beveren. Ook de al lang geblesseerde Cisse Sandra is er door een spierblessure nog altijd niet bij.

Het lijstje met geblesseerde spelers is bij Antwerp FC wat langer. Zo kan Coach Vercauteren geen beroep doen op Faris Haroun, Dieumerci Mbokani  (beiden kuitblessure), Jean Butez (enkelblessure), Sander Coopman (gescheurde kruisband) en de al zeer lang geblesseerde Matheus (kuitblessure).

Prognose

Onze wedtip bij Unibet is een gelijkspel op Jan Breydel. Benieuw hoe straf de quoteringen voor u kunnen zijn? Check onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde quoteringen bij de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Club Brugge – Royal Antwerp

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers zijn voor deze bekermatch als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Royal Antwerp wint op Jan Breydel x 4.65 keer het speelbedrag valt u dan ten deel.

Een gelijkspel betekent verlenging van de match, maar ook een hele straffe beloning als u dit van tevoren al had voorspeld bij de bookmakers. Uw inleg wordt x 4.00 keer verviervoudigd als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is. Een overwinning van Club Brugge staat op x 1.63 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De Croky Cup match Club Brugge – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op woensdag 10 februari om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Welke ploeg stoot er door naar de kwartfinales? Laat uw voorspelling achter bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds!


Reacties

bluearmy
9 februari 2021

Club gaat knallen in de Croky Cup! 3-0 voor Blauw-zwart!

3 jaar geleden

teamspeler
10 februari 2021

Gegokt op The Great Old ;)

3 jaar geleden

weddendat
10 februari 2021

Gelijkspel ingevuld bij de bookies! 4x20 euro = niet dat niet fier!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN