Straffe pre-odds bij bookmakers in kwartfinalematches Croky Cup

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 maart 2021     3 REACTIES

Deze voetbalweek staat geheel in het teken van de kwartfinales in de Croky Cup. Acht Belgische ploegen gaan strijden om een ticket voor de halve finales van dit bekerseizoen. Woensdagavond beginnen onder andere Anderlecht en AA Gent al aan hun matches. Donderdagavond staat de kraker Standard Luik – Club Brugge op het menu. Ook KRC Genk is nog in de run om een ticket. Welke teams hebben er volgens u de beste papieren voor? Check alvast de gemiddelde pre-odds van de Belgische wedkantoren bij VoetbalGokken.be en doe vandaag alvast mee!

Statistieken KAS Eupen – KAA Gent

Woensdag beginnen KAS Eupen en KAA Gent aan de eerste bekerwedstrijd van deze week. KAS speelt thuis en versloeg daar een ronde eerder OC Charleroi met 5-1. KAA Gent nam het in de achtste finales ook al op tegen een ploeg uit Charleroi. De Buffalo’s versloegen in Gent het Royal Charleroi Sporting met 3-1.

Club Brugge wint van Standard Luik
2.33
Mechelen boekt overwinning tegen KRC Genk
3.55
Anderlecht absoluut favoriet tegen Cercle Brugge
1.51

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen wist voorbije weekeind een goed begin te maken aan de bekerweek door in de Pro League Sint-Truiden VV met 0-2 te verslaan. De ploeg van coach Benat San Jose won twee matches op een rij niet en staat op de veertiende plek in de competitie.

Huidige vorm KAA Gent

In de Jupiler Pro league staat KAA Gent er niet al te best voor met de huidige twaalfde plek, maar in de Belgische beker schopt de ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck het tot de laatste acht. Voorbije weekeinde wist de ploeg uit Gent niet te winnen van KV Mechelen: 1-1. Met die magere match op verplaatsing gaat de ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck de bekerweek in.

Quoteringen KAS Eupen – KAA Gent

Voor de eerste match van de bekerweek knallen de Belgische wedkantoren de quoteringen er meteen hoog in. De hoogste odd van deze kwartfinale tussen de teams uit Eupen en Gent wordt uitgekeerd als de match gelijkgespeeld wordt. Gemiddeld krijgt u x3.70 keer de inleg terug als het een verlenging wordt in het Kehrwegstadion.

Een zege van KAS staat genoteerd op een quotering van x3.55 keer uw speelbedrag. Bekert KAA Gent door? Dan ontvangt u x1.90 keer het speelbedrag retour als u hierop hebt gespeeld bij de bookies.

Statistieken RSC Anderlecht – Cercle Brugge

In de voorbije ronde trof RSC Anderlecht geen Pro League-ploeg om door te stoten naar de kwartfinales. De ploeg van coach Vincent Kompany trof Union en zegevierde met 0-5 op verplaatsing. Met KV Oostende trof Cercle Brugge een sterkere tegenstander in de voorgaande bekerronde. De ploeg van nieuwbakken coach Yves Vanderhaeghe versloeg de Kustploeg met 3-1 op Jan Breydel.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Voorbije weekeinde won RSCA knap van Standard Luik met 1-3. Die zege was hard nodig voor Paars-wit om in de Pro-League mee te kunnen strijden om een plek in de PO1. De ploeg uit Brussel staat vijfde in de competitie en het winnen van de beker zal een positieve afsluiting van het seizoen kunnen betekenen.

Huidige vorm Cercle Brugge

Ook Cercle Brugge begon sterk aan deze week. Voorbije weekeinde speelde de nummer zestien van de competitie tegen Rode Lantaarn Waasland-Beveren. Deze match werd met 2-0 gewonnen en dat was hard nodig voor Cercle om uit de gevarenzone te blijven.

Quoteringen RSC Anderlecht – Cercle Brugge

Voor straffe odd zit u bij de match van Anderlecht-Cercle Brugge wel goed. De hoogste odd van deze match in het Lotto Park Stadion staat genoteerd op x 5.60 keer uw inleg en wordt uitgekeerd als Cercle wint.

Een gelijkspel en dus verlenging van de match betekent voor u een straffe odd van x 4.20 keer uw inleg. In het 1X2 spelsysteem levert een zege van RSCA gemiddeld x 1.51 keer uw speelbedrag op.

Statistieken KRC Genk – KV Mechelen

De donderdagavond begint met de match KRC Genk – KV Mechelen. Beide teams hadden het in de achtste finales niet makkelijk. Genk trof in eigen Luminus Arena STVV aan en die match werd met 1-0 nipt gewonnen. Ook KV Mechelen won met maar één doelpunt. De ploeg van coach Wouter Vrancken wist op verplaatsing te zegevieren van Beerschot VA met 0-1.

Huidige vorm KRC Genk

In de Jupiler Pro League staat KRC Genk op de derde plek. De ploeg van coach John van den Brom zegevierde voorbije weekeinde met 1-2 van Royal Charleroi. De twee voorgaande matches werden verloren (Beerschot 1-2 en Oostende 3-1) dus een zege kwam voor de Genkies niet slecht uit nu het de kwartfinale van de beker gaat spelen.

Huidige vorm KV Mechelen

KV Mechelen verloor voorbije weekeinde met 2-0 van Oostende en dat kwam de ploeg van coach Vrancken duur te staan. Met een zege had het de achtste plek dat play-offs betekent, kunnen afdingen van OH Leuven die nu op plek acht staat.

Quoteringen KRC Genk – KV Mechelen

Voor de donderdagavond match van Genk tegen Mechelen staan er in het 1X2 spelsysteem van de bookies straffe odds voor u gereed. De hoogste quotering van deze match wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in de Luminus Arena: x 3.65 keer uw inleg.

De pre-odd voor een zege van Mechelen staat op x 3.55 keer uw inleg. Een overwinning van Genk staat bij de weddies genoteerd op x 1.91 keer uw wedbedrag.

Statistieken Standard Luik – Club Brugge

De bekerweek sluit met een match tussen Standard Luik en Club Brugge. In de voorbije speelronden kreeg Standard Luik het moeilijk tegen KV Kortrijk. De ploeg van coach Mbaye Leye had een verlenging van de match nodig om KVK over de knie te krijgen: 1-2. Club Brugge kreeg in de voorbije ronde al een lastige tegenstander voor de kiezen. Echter werd Royal Antwerp met 3-1 op Jan Breydel vrij simpel uit het bekertoernooi geknikkerd.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik steekt momenteel niet in haar beste vorm. In de Pro League kwam de ploeg van coach Leye voorbije weekeinde niet voorbij RSC Anderlecht: 1-3. Ook op bezoek bij Zulte Waregem viel een week eerder niets te halen voor de Rouches die met 3-2 verloren van Essevee.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge werd voorbije week door Dinamo Kiev uit de Europa League geknikkerd. Dat kwam hard aan bij de Bruggenaren die het in de competitie zeer goed doen. In de Pro League loopt de koploper uit Brugge al zo ver vooruit op de rest dat het kampioenschap voor dit seizoen haast niet meer mis kan gaan. Ook in de Croky Cup worden de Bruggenaren nu al als finalist bestempeld.

Quoteringen Standard Luik – Club Brugge

De bookmakers willen voor de match van Standaard – Club Brugge ook diep in de buidel tasten. Gemiddeld wordt er x 3.30 keer uw speelbedrag uitgekeerd als het een gelijkspel wordt op Sclessin.

Denkt u dat de Rouches doorstoten? Een zege van Standaard levert u met x 2.90 keer de inleg een hoge odd op. De quotering voor een overwinning van Club Brugge wordt op x 2.33 keer uw inleg zeer straf ingeschaald.

De kwartfinales van de Croky Cup begint woensdag 3 maart om 18:00 uur met de match KAS Eupen – KAA Gent in het Kehrwegstadion. RSC Anderlecht – Cercle Brugge beginnen er op 20:45 uur op diezelfde avond nog aan in het Lotto Park Stadion.

Donderdag 4 maart om 18:00 uur starten KRC Genk – KV Mechelen in de Luminus Arena te Genk. De clubs Standard Luik – Club Brugge sluiten de bekerweek af met hun match om 20:45 uur op Sclessin. Welke ploeg stoten er volgens u door naar de halve finales van de Belgische beker? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

casinoking
3 maart 2021

Vanavond maar eens straffe odds scoren.

3 jaar geleden

realmadrid
3 maart 2021

Anderlecht en Gent gaan door!

3 jaar geleden

bobgok
4 maart 2021

Vanavond een avondje vrij dus ik ga opzoek naar straffe odds voor deze bekermatches bij de bookies.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN