Straffe odds bij Croky Cup finale: Club Brugge – Royal FC Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 juli 2020     3 REACTIES

Dit weekeinde wordt de finale van de Beker van België gespeeld en gaat de bal ook in ons land eindelijk weer rollen! Club Brugge neemt het in de eindstrijd op tegen Royal Antwerp. In het Koning Boudewijn stadion te Brussel zal er – zonder publiek – fel gestreden worden voor deze prijs. De Belgische wedkantoren zijn fier op de herstart en beginnen subiet met straffe odds!

Philippe Clement: “Meteen hard werken tegen Royal Antwerp”

Na lange tijd naar buitenlands voetbal te hebben gekeken, staat er dit weekeinde weer een Belgische pot geprogrammeerd. De finale van de Croky Cup tussen Club Brugge en Antwerp is voor Brugge-trainer Philippe Clement direct een hoogtepunt: “We weten dat we in de finale tegen Royal Antwerp meteen hard moeten werken. Hoe we dat gaan aanpakken? Zoals altijd. Goed en snel proberen te voetballen en diepgang proberen te creëren. Antwerp is een moeilijke ploeg om de bekerfinale tegen te spelen, aldus Clement.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.60
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
Royal Antwerp wint de wedstrijd
5.05
Win €50 euro als Club Brugge wint!
ACTIE

“Efficiëntie, vertrouwen en lef!”

De finale wordt zonder publiek gespeeld en dat kan nog best eens lastig worden voor de spelers denkt Clement. “Voetballen zonder publiek beïnvloedt vooral de creatieve spelers.”, zegt Clement die een felbevochten finale verwacht. “Tegen Antwerp ga je geen vijftien kansen krijgen. Efficiëntie is dus heel belangrijk, net als vertrouwen en lef”, aldus Clement.

Ivan Leko: “Club Brugge is uiteraard favoriet”

Terwijl in België het voetbal stil stond het Royal Antwerp besloten niet verder te gaan met trainer Laszlo Bölöni. Medio mei werd de Roemeense coach de laan uitgewezen. Trainer Ivan Leko neemt het stokje over van Bölöni en krijgt zaterdag met zijn oude werkgever Club Brugge meteen een moeilijke tegenstrever voorgeschoteld. “Het is maar één match en daarin is alles mogelijk. Al is Brugge natuurlijk de beste club in België op dit moment. Ze zijn uiteraard favoriet, maar de favoriet wint niet altijd”, zo zegt Leko strijdvaardig in zijn perspraatje.

“Club Brugge heeft ijzersterke ploeg”

De nieuwbakken coach van Antwerp wil goed van start gaan bij zijn nieuwe ploeg en de beker winnen van zijn oude werkgever. “Club Brugge verdient alle respect, want het is een sterke ploeg. Hopelijk bereiken wij hun niveau ook over een paar maanden of een paar jaar. Ik heb in Brugge als speler en coach een fantastische tijd gehad, maar nu wil ik er alles aan doen om deze match te winnen en de beker te pakken met Antwerp”, zo besluit Leko zijn relaas op de clubwebsite van Antwerp.

Statistieken

De beker van België werd voor het eerst in 1912 gespeeld en werkt volgens een knock-out systeem. De winnaar plaatst zich voor groepsfase van de Europa League. Club Brugge heeft 18 keer de finale gespeeld: 11 maal werd er gewonnen, zeven maal moest het buigen. Royal Antwerp gaat deze zaterdag haar vierde finale in. In de voorbije drie edities won het twee keer.

Head 2 Head

De duels tussen Club Brugge en Royal Antwerp staan garant om felbevochten ontmoetingen. In de Jupiler Pro League is dat de laatste jaren wel gebleken, maar de teams hebben al lange tijd niet meer in het bekertoernooi tegenover elkaar gestaan. In 2002 was dat voor het laatst in de achtste finale. Het duel eindigde in 1-1 en er moesten strafschoppen genomen worden om te kunnen bepalen welk team er door mocht naar de halve eindstrijd. Uiteindelijk was het Club Brugge dat vanop de elf meterstip de betere bleek: 4-5.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge kreeg het nog zwaar te voortduren in de halve finale van de Croky Cup. Van Zulte Waregem werd moeizaam gewonnen. De heenmatch in Brugge werd met 1-1 een gelijkspel. Op verplaatsing in Waregem werd het 1-2 voor de Bruggenaren.

Huidige vorm Royal Antwerp

Ook Royal Antwerp had een pak moeite om de halve finale door te komen. De ploeg uit Antwerp moest de finaleplek tegen KV Kortrijk echt verdienen. In Kortrijk werd de terugmatch met 0-1 gewonnen. Dat bleek hard nodig, want twee keer winnen van KVK is een ander paar mouwen. De heenmatch was namelijk bij een 1-1 stand afgefloten.  Al bij al was het toch genoeg voor Antwerp om deze zaterdag deelnemer te zijn van de eindstrijd.

Lappenmand

Bij Club Brugge hoopt men op een terugkeer van Ruud Vormer. De captain kreeg in februari dit jaar te maken met een kwetsuur. Of vormer weer volledig inzetbaar is, moet zaterdag blijken. Clinton Mata en Simon Deli hebben nog wat kleine ongemakken en ook Mitrovic zal nog niet volledig wedstrijdfit zijn.

Royal Antwerp kan zaterdag niet beschikken over Alexis De Sart die tijdens een training een gescheurde binnenband in het spronggewricht opliep. Ook Sander Coopman is door een gescheurde kruisband lange tijd uit de running. Matheus (kuitblessure) en Robbie Quirynen (enkelblessure) zullen er zaterdag ook nog niet bij zijn.

Prognose

Club Brugge zit wel goed in vorm en Royal Antwerp komt met een nieuwe coach die al net zo gebrand zal zijn als zijn team naar Brussel om te winnen. Wie gokken op 2-2. Benieuwd wat een gelijkspel u kan opleveren? Check onderstaand odds overzicht om een indicatie te krijgen van de quoteringen bij de bookmakers.

Quoteringen Club Brugge – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren staan te popelen om de voorspellingen voorbij te zien komen. De juiste voorspelling wordt dan ook rijkelijk beloond. Voor een finaleoverwinning van Royal Antwerp hanteren de bookies de hoogste odd van dit duel: x 5.05 keer je inleg.

Wordt het volgens u een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd? Een gelijkspel is goed voor een beloning van x 3.85 keer uw speelbedrag. Gaat de beker naar Brugge? Vul dan een 1 in op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en ontvang uw inleg x 1.60 keer retour als de Bruggenaren inderdaad zegevieren.

De Croky Cup finale Club Brugge – Royal Antwerp wordt gespeeld op zaterdag 1 augustus om 20:30 uur in het Koning Boudewijn Stadion waar geen zonder publiek aanwezig zal zijn. Kon u ook niet wachten op het moment dat er in België weer gevoetbald mag worden? Deze zaterdag is het eindelijk weer zover en de voorpret kan alvast beginnen bij VoetbalGokken.be! Ga naar de bookmakerspagina, check de hoogste odd die past bij uw voorspelling, zet in en win!


Reacties

voetbal...
30 juli 2020

Eindelijk weer wat voetbal in België. Hier ga ik van profiteren.

4 jaar geleden

hansd
30 juli 2020

Leko bij Antwerp, dat zie ik wel zitten. Zij pakken de beker.

4 jaar geleden

mignole...
31 juli 2020

Club gaat gewoon door met waar het gebleven is: de beste ploeg van België zijn.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN