Straffe odds bekerduel KRC Genk – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 januari 2023     0 REACTIES

In de beker van België spelen KRC Genk en Royal Antwerp FC deze woensdag tegen elkander. In de Cegeka Arena wordt de kwartfinale van de Croky Cup gehouden en strijden de teams om een plaatsje in de halve finale. Welke ploeg zien we terug bij de beste vier van dit bekerseizoen? Bezoek de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak de strafste bookmakerdeals bij uw favoriete bookmakerskantoor.

Wouter Vrancken: “De focus gaat naar bekermatch Royal Antwerp”

Racing Genk speelde voorbije weekeinde al een straffe match in de Jupiler Pro League tegen Club Brugge. De ploeg van coach Wouter Vrancken wist de topper te winnen met 3-1 en blikt nu vooruit naar de clash met Royal Antwerp. “De focus gaat nu naar de bekermatch tegen Royal Antwerp. We gaan ons goed voorbereiden op deze belangrijke wedstrijd”, zegt de coach van de Genkies.

“Antwerp is zowel collectief als individueel sterk”

Met Royal Antwerp als tegenstander in de kwartfinale van de Croky Cup voorspelt coach Vrancken een zware klus te moeten gaan klaren. “We kijken uit naar de match. Antwerp is zowel collectief als individueel sterk. Ik denk dat wij de kwaliteiten hebben om te winnen van RAFC en vervolgens door te gaan naar de volgende bekerronde. Het geloof is er in ieder geval”, aldus coach Vrancken.

Mark van Bommel: “Genk is bezig met een sterke reeks”

Ook Antwerp FC coach Mark van Bommel wil zijn team optimaal voorbereiden op de kwartfinale van de Belgische beker in Genk. “Royal Antwerp en Racing Genk zijn twee teams met zulke sterke reeksen. Ik hoor ook dat ze goed spelen. En ik zie het ook.”, vertelt de trainer van de Great Old.

“We kijken uit naar de match tegen Genk”

De topper in de beker van België ziet coach Van Bommel als een mooi meetmoment. “Dit is als een proefwerk en als je verliest, ben je gezakt. We kijken uit naar de match tegen Genk in de kwartfinale van de beker. Want als we dit duel winnend weten af te sluiten hebben we weer een examen gehaald en kunnen we vandaaruit stappen gaat zetten”, zo besluit de coach van RAFC.

Statistieken

Racing Genk en Royal Antwerp treffen elkander in de kwartfinales van de beker van België. De ploeg die wint in de Cegeka Arena mag zich gaan opmaken voor de halve finale van de Croky Cup.

Head 2 Head

Op 19 december 2021 speelden Racing Genk en Royal Antwerp voor de laatste maal tegen elkander in de Cegeka Arena. Beide ploegen waren toen aan elkander gewaagd in deze competitiematch. Het werd toen 1-1 in Genk. In 2019 speelden de teams de achtste finales van de beker tegen elkander. Het duel vond toen plaats in het Bosuil Stadion en werd na penalty’s met 4-3 gewonnen door de Great Old.

Huidige vorm KRC Genk

KRC Genk is de koploper van de Jupiler Pro League en wist de eerste plaats op de tabel voorbije weekeinde te bewijzen tegen Club Brugge. De ploeg van coach Vrancken zegevierde met 3-1 van Club Brugge. Ook die topper werd gespeeld in de Cegeka Arena. In de achtste finales van de Belgische beker versloegen de Genkies RSC Anderlecht met 1-0.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Ook Royal Antwerp wist voorbije weekeinde punten te pakken in de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Van Bommel zegevierde met 2-0 van KAA Gent. De achtste finale van de Belgische beker werd op 20 december met 4-0 gewonnen van Standard Luik.

Lappenmand

Genk-speler Luca Oyen kan woensdag nog niet aantreden tegen Royal Antwerp. De aanvallers verblijft door een knieblessure in de lappenmand van de Genkies.

Royal Antwerp-verdediger Sam Vines, middenvelders Jurgen Ekkelenkamp, Pieter Gerkens, Faris Haroun, Kojil Miyoshi en Christopher Scott, zijn de geblesseerden bij de ploeg uit Antwerpen die woensdag nog niet inzetbaar zullen zijn.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor deze Belgische bekerwedstrijd KRC Genk – Royal Antwerp. De Vlaamse voetbalwedkantoren wijzen de Genkies aan als favoriet voor deze kwartfinale kraker. Wij verwachten een draw na de reguliere speeltijd en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 gelijke stand in Genk. Wat is uw voorspelling voor dit Croky Cup duel?

Quoteringen KRC Genk – Royal Antwerp FC

De pre-odds zijn niet aan te slepen bij deze kraker in de kwartfinale van de Croky Cup. De hoogste bookmakersbeloningen kunt u scoren bij een gelijkspel. Als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is die doorstoot naar de halve finale, dan kun je bij de Belgische wedkantoren odds scoren die oplopen tot maximaal 3.85 keer de inleg.

Nog meer straffe odds keren de wedkantoren uit bij een overwinning van Royal Antwerp. Mochten de Antwerpenaren zegevieren, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.80 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Verwacht u dat de Genkies zegevieren? Zet dan in het 1X2 spelsysteem in op een zege van KRC Genk en ontvang 1.90 keer de inleg terug als uw voorspelling op winst van Genk uitkomt.

De kwartfinale van de beker van België KRC Genk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld woensdag 11 januari om 20:45 uur in de Cegeka Arena te Genk. Vergelijk de strafste pre-odds, zet in en win bij de beste Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN