Return halve finale Belgische Cup: Club Brugge – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 februari 2022     0 REACTIES

Deze woensdag gaan Club Brugge en KAA Gent uitmaken welke ploeg er doorgaat naar de finale van de Belgische beker. De Slag om Vlaanderen in Gent leverde de Bruggenaren een lichte voorsprong op die Club nu mag verdedigen op Jan Breydel. Gaan De Buffalo’s de 1-0 voorsprong van Blauw-zwart nog goedmaken of zien we Club Brugge terug in de finale? Voorspel de match bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Alfred Schreuder: “AA Gent heeft duidelijke manier van spelen”

Club Brugge wist de heenmatch van de halve bekerfinale in Gent met 0-1 te winnen en dus staan de Bruggenaren met een been in de finale van de Croky Cup. Deze woensdag wordt het beslist en vindt de Slag om Vlaanderen plaats op Jan Breydel. Club Brugge-coach Alfred Schreuder is er klaar voor om de Buffalo’s te ontmoeten. “AA Gent heeft een duidelijke manier van spelen. Ik verwacht een hele intense en fysieke wedstrijd. Wij willen alles winnen wat we kunnen winnen, dus ook de beker”, blikt  de coach van Club Brugge vooruit.

“Dubbel winnen”

Club Brugge strijdt in de Jupiler Pro League nog mee voor de titel en ook de beker kan gewonnen worden. Dat de Bruggenaren beide prijzen wonnen, dat is al 26 jaar niet meer gebeurd. “We willen alles winnen wat er nog te winnen valt”, zegt Schreuder. “De eerste dubbel sinds ’96? Zou ik voor tekenen”, aldus de Nederlandse coach van Blauw-zwart.

Hein Vanhaezebrouck: “Alles is nog mogelijk in Brugge”

KAA Gent verloor de heenmatch met een tegengoal van Club en dus is er nog niets beslist. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck wil woensdag dat zijn team alles gaat geven op Jan Breydel. “Alles is nog mogelijk. Maar we zitten in de halve finales van de beker, we gaan daar vol voor”, zo blikt de coach van de Buffalo’s vooruit in zijn persconferentie.

“Stunten in Brugge”

Dat de Slag om Vlaanderen er in de Ghelamco Arena verloren werd, was volgend de coach niet nodig. “Je creëert kansen, maar mist ze. Aan de overkant geef je dan onnodige doelpunten weg. De jongens verdienen meer, dat is duidelijk, maar we kunnen ook nog veel beter. We moeten stunten in Brugge”, zo besluit coach Vanhaezebrouck.

Statistieken

De ploeg die doorgaat naar de finale van de Croky Cup gaat het opnemen tegen RSC Anderlecht of KAS Eupen. In de heenmatch werd het met 2-2 een gelijkspel in Eupen. Donderdag volgt de return in Brussel. De finale van de Belgische beker wordt op 16 april gespeeld in het Koning Boudewijnstadion.

Head 2 Head

De Bruggenaren versloegen KAA Gent in de heenmatch van de halve bekerfinale. Charles De Ketelaere scoorde in de 56ste minuut voor Blauw-zwart. Het was de enige speler die in dit duel het net wist te geraken. Hierdoor is nog niets beslist en kan het woensdag op Jan Breydel nog alle kanten op.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije zondag thuis tegen Royal Antwerp FC. De Bruggenaren wonnen deze kraker van een match met 4-1 van de ploeg uit Antwerpen. Een match daarvoor versloeg de ploeg van coach Schreuder KAS Eupen met 1-3. Blauw-zwart staat op de tweede plaats van de Belgische competitie.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent zegevierde vier matches op rij. Voorbije weekeinde werd Standard Luik aan de zegekar geknoopt. In Liege werd het 0-1 voor de Buffalo’s. Een match daarvoor was de ploeg van coach Vanhaezebrouck met 4-0 veel te sterk voor RFC Seraing. In de Jupiler Pro League staat KAA Gent op de vijfde plaats.

Lappenmand

Bij Club Brugge hoopt men woensdag te kunnen beschikken over Charles De Ketelaere. De topschutter heeft een schouderblessure, maar coach Schreuder heeft hoop zijn speler te kunnen opstellen tegen Gent.

KAA Gent komt zonder de geblesseerde verdediger Nurio Fortuna en aanvallers Gianni Bruno en Yonas Malede naar Brugge.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren zetten voorzichtig in op een zege voor Club Brugge. Echter wij voorspellen een gelijkspel 2-2 in Brugge. Wat is uw voorspelling voor deze halve bekerfinale?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de terug matches in de Croky Cup.

Quoteringen Club Brugge – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds voor de return in Brugge genoteerd bij een gelijkspel. Dit betekent dat Club Brugge dan doorstoomt naar de finale en dat u x 3.40 keer uw inleg ontvangt als u ook een gelijkspel had aangevinkt bij de bookmakers.

Bij een overwinning van KAA Gent kan het allemaal nog heel anders verlopen, maar een ding is zeker, de bookmakers keren gemiddeld een pre-odd van x 3.00 keer uw inleg uit als u had gewed op een zege van De Buffalo’s.

Bij een overwinning van Club staat een straffe quotering van x 2.21 keer uw inleg ingedeeld in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren.

De return van de halve bekerfinale Club Brugge – KAA Gent wordt gespeeld op woensdag 2 maart om 20:45 uur op Jan Breydel. Welke ploeg zien we terug in de finale van de Croky Cup? Voorspel de Slag om Vlaanderen bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak de fermste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN