Odds halve finale Belgische beker: RSC Anderlecht – KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 maart 2022     0 REACTIES

In de Belgische beker worden deze week de returns van de halve finales gespeeld. Deze donderdag komen RSC Anderlecht en KAS Eupen in actie voor een ticket naar de finale. De heenmatch in Eupen werd met 2-2 een gelijkspel en dus is er nog niets beslist. Voorspel de winnaar van deze halve finale bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds.

Vincent Kompany: “KAS Eupen gevaarlijke bekertegenstander”

RSC Anderlecht krijgt deze donderdag KAS Eupen op bezoek. De ploeg van coach Vincent Kompany moet het 2-2 gelijkspel in de heenmatch omzetten tot een finaleplek in de Croky Cup. Volgens de coach van RSCA wordt dat niet gemakkelijk. “KAS Eupen is een ploeg met intrinsiek veel talent”, vindt de coach van Anderlecht. “Plus het feit dat het een bekermatch is, maakt van hen een gevaarlijk tegenstander”, vertelt Kompany in zijn persconferentie.

“Finale van maken”

Sinds 2008 heeft RSC Anderlecht de beker niet meer gewonnen. Een finaleplek behaalde Paars-wit nog in 2015, maar verloor de eindstrijd toen van Club Brugge. Kompany wil er met zijn ploeg hard voor werken de beker naar Brussel te krijgen. “Laat er ons een finale van maken en voluit gaan voor de winst en de beste versie van onszelf”, aldus de coach van RSC Anderlecht.

Michaels Valkanis: “Energie en houding behouden tegen Anderlecht”

Coach Michaels Valkanis nam enkele weken terug het stokje over van de ontslagen coach Stefan Kramer. Met KAS heeft coach Valkanis nog niet gezegevierd, maar dat kan volgens de Australiër niet lang meer duren. “We moeten zo doorgaan, met deze gemoedstoestand de return bij RSC Anderlecht spelen. De resultaten zullen volgen als we deze energie, deze houding behouden”, zegt coach Valkanis overtuigend.

“Kans op bekerfinale”

De nieuwbakken coach van de Panda’s gelooft erin dat dit seizoen nog veel te bereiken is voor de Duitstalige ploeg. “Succes voor ons zal zijn om overeind te blijven in de Pro League en er is ook een mooie kans om de bekerfinale te halen. Dat zou aan het einde van het seizoen een mooi verhaal zijn”, vertelt coach Valkanis over zijn bekerambities met KAS Eupen.

Statistieken

De heenmatch van de halve finale vond op 3 februari plaats in het Kehrweg Stadion. Het werd met 2-2 een gelijkspel in Eupen en dus is er nog niets beslist. De andere halve finale bestaat uit Club Brugge – KAA Gent. Zij treffen elkander woensdag op Jan Breydel waar Club een voorsprong van 1-0 verdedigt. De finale van de Croky Cup vindt plaats op 16 april in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel.

Head 2 Head

RSC Anderlecht en KAS Eupen speelden drie dagen na de bekermatch in Eupen alweer een duel in de Jupiler Pro League tegen elkander. In het Lotto Park Stadion versloeg RSC Anderlecht de bezoekers uit Eupen met 4-1.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht speelde voorbije weekeinde een match op verplaatsing bij OH Leuven. De ploeg van coach Kompany wist niet te winnen van OHL. Het werd met 0-0 een gelijkspel en RSCA reisde met een punt op zak terug naar Brussel. Paars-wit staat op de vierde plaats van de Belgische Pro League.

Huidige vorm KAS Eupen

In de Croky Cup schopte KAS Eupen het tot nu toe tot de halve finale, maar in de Pro League gaat het de ploeg van coach Kramer minder voor de wind. KAS staat pas zestiende, maar wist voorbije weekeinde knap een punt over te houden aan de match tegen koploper Royale Union SG. In Stade Joseph Marien te Brussel werd het met 0-0 een gelijkspel.

Lappenmand

RSC Anderlecht speelt donderdag zonder nog Hannes Delcroix. De verdediger liep eind januari een blessure op en is daar nog niet van hersteld. Michael Murillo is geschorst door twee keer geel en mag de bekermatch tegen KAS niet meespelen.

KAS Eupen-coach Kramer kan met een fitte basiskern van start gaan in deze returnmatch van de halve bekerfinale tegen RSC Anderlecht.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren zetten in op een zege voor RSC Anderlecht. Ook wij voorspellen een 2-0 zege van Anderlecht. Wat is uw voorspelling voor deze halve bekerfinale?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de terug matches in de Belgische Croky Cup.

Quoteringen RSC Anderlecht – KAS Eupen

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds genoteerd bij een zege van KAS Eupen. U kunt maximaal x 8.00 keer uw speelbedrag verdienen bij een correcte voorspelling op winst van de Panda’s.

Een gelijkspel is ook een straffe pre-odd waard bij de bookmakers. De match wordt verlengd als het een gelijkspel wordt, maar u kunt alvast x 5.25 keer uw speelbedrag scoren bij een juiste voorspelling.

Voetbalgokkers die een zege van RSC Anderlecht voorspellen kunnen het in de pre-fase doen met een maximale quotering van x 1.28 keer het speelbedrag.

De terugmatch van de halve finale van de Belgische beker RSC Anderlecht – KAS Eupen wordt gespeeld op donderdag 3 maart om 20:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Welke ploeg gaat er naar de finale van de Croky Cup. Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN