Odds halve eindstrijd Belgische beker KAS Eupen – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 januari 2022     0 REACTIES

Deze week worden de halve finales van de Belgische beker gespeeld. KAS Eupen en RSC Anderlecht nemen het donderdag in de heenmatch van dit tweeluik tegen elkander op in het Kehrweg Stadion te Eupen. Over een maand volgt de return in Brussel. Voorspel de uitslag van deze heenmatch bij de Belgische wedkantoren of scoor bij Eupen – RSCA!

Stefan Krämer: “Goed presteren tegen RSC Anderlecht”

Deze donderdag ontvangt KAS Eupen in eigen stadion RSC Anderlecht in de halve eindstrijd van de Belgische beker. In de Croky Cup is KAS al ver geraakt, maar de jongste weken worden weinig duels gewonnen. Toch denkt KAS Eupen-coach Stefan Krämer dat er donderdag wel wat mogelijk is tegen RSCA. “Het is aan ons om goed te presteren tegen RSC Anderlecht en dan is niets onmogelijk”, zegt coach Krämer in zijn persconferentie.

“Sterkhouder tijdig klaar geraken”

De coach van KAS Eupen hoopt donderdag over centraal verdediger Jonathan Héris te kunnen beschikken. Tegen Seraing liep Héris voorbije weekeinde een blessure op. Ook Amat zit in de lappenmand: “We hopen dat een aantal sterkhouder tijdig fit geraakt. Héris raakte gewond nadat hij in zijn been was geraakt. Ik hoop dat het meevalt en dat hij klaar is voor de bekerwedstrijd van donderdag tegen Anderlecht. Wat Jordi Amat betreft, heeft hij dinsdag een afspraak in het ziekenhuis. Als het positief is, zal hij er donderdag bij zijn”, voegt de coach toe.

Vincent Kompany: “Tegen KAS Eupen weer op ons best zijn”

RSC Anderlecht begon de bekerweek niet al te best. Van Royale Union SG werd de derby verloren met 1-0 dat komt bij RSC Anderlecht hard binnen. RSCA-coach Vincent Kompany moet de rug rechten en uitkijken naar de bekermatch tegen KAS Eupen. “Wij moeten voorbereid zijn op de volgende match en dat is tegen KAS Eupen. Dan moeten we weer op ons best zijn. We hopen dat wij het donderdag beter gaan doen in de Cup dan tegen Royal Union het geval was”, aldus coach Kompany.

“Altijd alles geven”

De coach voorspelt geen makkelijke halve finale tegen KAS Eupen. “In een bekermatch moet je altijd alles geven. Het is een kans op een prijs, maar ik houd wel van bekerwedstrijden”, zegt Kompany die ook KAS Eupen niet zag winnen tegen RFC Seraing (0-0). “Ik focus mij niet te veel op de tegenstander, maar we bereiden ons voor op hun beste versie”, besluit de T1 van RSC Anderlecht.

Statistieken

Donderdag spelen KAS Eupen en RSC Anderlecht de heenmatch van de halve bekerfinale. Een maand later volgt de return in Brussel en op 16 april zal de finale plaatsvinden. Deze woensdag gaan KAA Gent en Club Brugge elkander bekampen in de halve eindstrijd.

Head 2 Head

KAS Eupen en RSC Anderlecht speelden op 31 juli 2021 voor de laatste keer tegen elkaar. In het Kehrweg Stadion werd het een 1-1 gelijkspel. De ontmoeting daarvoor waren de Panda’s de primus. KAS won in eigen huis met 2-0 van Paars-wit. Begin 2020 zegevierde Anderlecht voor de laatste keer op de equipe uit Eupen. In eigen huis werd het liefst 6-1 voor Paars-wit.

Huidige vorm KAS Eupen

De kwartfinale van de Belgische beker tegen KV Mechelen op 22 december is ook de laatste match die KAS Eupen nog won. KVM werd met 1-3 langszij gezet, maar sindsdien lukt het de ploeg van coach Krämer niet meer om te zegevieren. In de Jupiler Pro League staat de ploeg op de veertiende plaats en wist voorbije zaterdag niet te zegevieren van RFC Seraing (0-0).

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht had voorbije zondag de handen vol aan koploper Royale Union SG. De loodzware derby ging verloren met 1-0. Een speelronde eerder wist de ploeg van coach Kompany ook niet te winnen van Cercle Brugge. In eigen Lotto Park werd het 0-2 voor de Brugse formatie. De laatste keer dat de huidige nummer vier van de Belgische competitie won, was op 23 januari tegen KV Mechelen (0-1).

Lappenmand

KAS Eupen speelt zonder de geblesseerde spelers Carlos Embalo, Tyreek Magee, Isaac Nuhu en Leonardo Rocha Miramar. James Jegg is door interlandverplichtingen afwezig.

RSC Anderlecht mist de geblesseerde Hannes Delcroix voor de halve finale van de Belgische beker, maar beschikt verder over een fitte kern.

Prognose

En dan de prognose voor KAS Eupen – RSC Anderlecht. Onze verwachting is dat Anderlecht de heenmatch wint met 0-1. Wat is uw voorspelling voor deze halve finale van de Belgische beker?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in het Kehrweg Stadion.

Quoteringen KAS Eupen – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds het hoogst ingedeeld bij een zege van KAS Eupen. U kunt in het 1X2 spelsysteem maximaal x 4.25 keer uw speelbedrag verdienen met een overwinning van de Panda’s.

Wordt het een gelijkspel in Eupen, dan kunt u rekenen op een uitkering van x 3.90 keer uw speelbedrag. De bookmakers zien RSC Anderlecht als favoriet van deze match. Wint Paars-wit dan staat daar een maximale quotering van x 1.69 keer de inleg tegenover.

De halve finale van de Belgische beker KAS Eupen – RSC Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 3 februari om 20:45 uur in het Kehrweg Stadion te Eupen. Voorspel deze halve finale van de Croky Cup en win straffe quoteringen en ferme bonussen als uw voorspellingen uitkomen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN