Midweekse Belgische bekermatches zorgen voor hoge odds

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 september 2019     4 REACTIES

Deze week wordt de eerste speelronde in de Belgische Cofidis Cup of tegenwoordig ook wel beter bekend onder de naam Croky Cup, afgewerkt. Landskampioen KRC Genk staat dinsdagavond al bij Ronse op de stoep. Ook op woensdag en donderdag vinden er diverse bekerduels plaats. VoetbalGokken.be blikt vooruit op enkele matches van topteams uit de Jupiler Pro League.  

KSK Ronse – KRC Genk

Regerend landskampioen KRC Genk wist voorbije seizoen niet verder dan de kwartfinales te geraken. Tegen Union St. Gilloise werd een pijnlijke nederlaag geleden die ze tegen KSK Ronse kosten wat kost willen voorkomen.

Speciale acties voor Croky Cup wedstrijden
Actie
Aalst stunt tegen KAA Gent
14.81
Anderlecht wint van Beerschot VA
1.70

Statistieken

Genk tankte voorbije weekend vertrouwen door in de Jupiler Pro League een overtuigende zege te pakken op Oostende: 3-1. Dat was ook nodig, want na nederlagen tegen Red Bull Salzburg (6-2 in de Champions League) en Charleroi (2-1 in de Jupiler Pro League) had het zelfvertrouwen een flinke knak gekregen. Felicu Mazzu zal hopen op een monsterscore, maar vanzelfsprekend is dat voor kampioenen van voorbije jaar op dit moment bepaald niet.

Prognose

Onze voorspelling voor de bekermatch KSK Ronse – KRC Genk is 1-3. We verwachten geen clean sheet of pandoering voor Ronse. Wel verwachten we dat Genk uiteindelijk de maat zal nemen van de thuisploeg. Ons speelformulier voor het 1×2 spelsysteem wordt dan ook opgefleurd met een 2!

Pre-wedstrijdquoteringen voor KSK Ronse – KRC Genk

Winst van Ronse krijgt uiteraard de hoogste odd mee van deze wedstrijd x 13.00 keer de inleg. Een gelijkspel wordt met x 8.00 keer uw speelbedrag ook nog hoog ingeschaald. Voor een overwinning van Genk staat x 1.12 keer de inleg genoteerd.

Beerschot VA – RSC Anderlecht

RSC Anderlecht heeft de seizoenstart gemist en zit in de hoek waar de klappen vallen. Met de dertiende plek staat RSCA er allesbehalve goed voor. Voorbije zondag werd er in de Jupiler Pro League weeral verloren. Dit keer op verplaatsing bij Club Brugge (2-1).

Het bekertoernooi zou voor een ommekeer kunnen zorgen, maar afgaande op de statistieken wordt het geen sinecure om de neuzen dezelfde kant op te krijgen bij het zwalkende Anderlecht.

Beerschot VA – min of meer de opvolger van het in 2013 failliet verklaarde Germinal Beerschot – komt uit in de Proximus League en is op papier dus een ideale tegenstander voor Anderlecht om eens flink uit te halen in positieve zin.

Statistieken

Van onderschatting mag geen sprake zijn, Beerschot behaalde voorbije seizoen nochtans de achtste finales in de Belgische beker en moest KAA Gent eraan te pas komen om het bekersprookje te beëindigen. Met die gedachten in het achterhoofd zullen de spelers van Beerschot Wilrijk met veel goesting naar woensdagavond uitkijken.

Die zin zal bij RSCA een pak minder zijn, want naast de 2-1 nederlaag bij Club Brugge verloor Anderlecht voorbije weken ook thuis van Antwerp (1-2), op verplaatsing bij Genk (1-0) en Kortrijk (4-2). De enige zege waarop de Brusselaren kunnen bogen is de 1-0 winst op Standaard.

Prognose

Het moet wel heel raar lopen wil Anderlecht niet doorstoten naar de volgende bekerronde. Beerschot heeft echter bewezen best iets te kunnen en het treft een club in crisis, dus een verrassing ligt op de loer. Wij kiezen echter eieren voor ons geld en mikken op een nipte zege voor RSCA: 0-1.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Beerschot VA – RSC Anderlecht

Kan Beerschot wederom ver geraken in de beker? Dan moet het RSCA verslaan en als dat lukt zullen spelers op de thuisploeg een straf feest kunnen houden, want de bookies keren dan x 4,20 uw inleg uit. Een gelijkspel na 90 minuten zorgt voor een gemiddelde uitkering van x 3,80. Wint Anderlecht? Dan is de pre-wedstrijdquotering in het 1×2 spelsysteem x 1,70.

SC Eendracht Aalst – KAA Gent

KAA Gent gaat op bezoek bij SC Eendracht Aalst. De ploeg van trainer Jess Thorup wil in het Pierre Cornelissstadion van Aalst revanche nemen op het puntverlies van voorbije zondag tegen Zulte Waregem (2-2). Thorup eist dan ook een ‘overtuigende overwinning’ , zodat het bekertoernooi geen lastige opdracht wordt voor de Buffalo’s.

Statistieken

Zoals gezegd werd er bij Essevee niet gewonnen door Gent, maar de drie voorgaande competitiematches leverden wel negen punten op. Respectievelijk Oostende (2-0), Cercle Brugge (3-2) en KVM (3-0) werden aan de zegekar gebonden. Bovendien boekten Gent nog een straffe overwinning op Saint Etienne in de eerste groepsmatch van de Europa League: 3-2.

Prognose

Onze voorspelling gaat ook dit keer richting winst voor de Jupiler Pro League ploeg. Normaal gezien mag SC Eendracht Aalst geen belemmering vormen voor Gent, dus gokken wij voor deze match op een simpele zege: 0-6.

Pre-wedstrijdquoteringen voor SC Eendracht Aalst – KAA Gent

De odds voor winst van Aalst zijn explosief hoog: x 14,81. Gaat het duel richting extra time, dan ontvangen spelers op een draw: x 7,66 keer hun inleg. De meest logische gok is uiteraard een overwinning van Gent. De bookies hebben hier x 1,13 keer het ingelegde speelbedrag voor over.

Francs Borains – Club Brugge

Club Brugge reist voor de beker af naar derdeklasser Francs Borains uit Boussu-Bois in de Borinage. De ploeg van trainer Philippe Clement zou deze horde zonder enige problemen moeten kunnen nemen, maar het charmante van bekervoetbal is dat dat nooit echt helemaal zeker is.

Statistieken

Uiteraard komt Brugge met de beste adelbrieven over: voorbije weekend nam het nog de maat van Anderlecht (2-1) en speelden het in de Champions League gelijk tegen Galatasaray (0-0).

Ook in de cup van 2007 – 2008 kwamen beide ploegen tegen elkaar uit. Toen werd de match aan de kust afgewerkt. Francs Borains wist straf van zich af te bijten en scoorde tweemaal. Omdat Brugge vier keer het net wist te vinden gingen de Bruggenaren toch gewoon door naar de volgende ronde.

Prognose

Omdat prognostiek vooral geënt is op de huidige krachtverhoudingen. Normaal gezien is Brugge veel te sterk voor deze derdeklasser. We spelen dan ook op winst voor de uitspelende formatie en zetten fors in op: 0-5.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Francs Borains – Club Brugge

De odds voor de wedstrijd van Club Brugge lopen hoog op. Vooral als Francs Borains weet te stunten tegen de Bruggenaren wordt elke inleg hierop x 17.00 keer de inleg rijkelijk beloond. Een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem x 10.00 keer het speelbedrag op. Voor winst van Club krijgt u x 1.07 keer de inleg terug.

Standaard Luik – Lommel

Tot slot komt ook competitieleider St. Luik het veld op. Donderdagavond is Lommel SK, afkomstig uit de Limburgse Kempen en spelend in de eerste klasse B, de tegenstander van de fiere koploper uit Luik.

Statistieken

Lommel SK worstelt met de vorm en ging de voorbije twee matches onderuit in de eigen competitie. Luik blijft zege op zege knopen en moest begin deze maand enkel haar meerdere erkennen in RSC Anderlecht.

Head 2 Head

Ook in 2007 kwam de match Luik – Lommel uit de koker gerold. De winst was toen ook voor Standaard dat met 3-0 simpel de volgende bekerronde wist te bereiken.

Prognose

Eerlijk gezegd verwachten wij bij VoetbalGokken.be weer een simpele avond voor Luik, een soort walk-over. Onze wedtip voor deze match luidt: 4-0.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Standaard Luik – Lommel

De pre-wedstrijdquoteringen zijn als volgt ingedeeld. Winst van Lommel levert u de hoogste beloning op x 13.00 keer de inleg. Een gelijkspel krijgt met x 7.00 keer uw speelbedrag ook een prima odd mee voor deze match. Winst van Standaard staat op x 1.14 keer de inleg.

Alle bekermatches uit de eerste ronde van de Belgische Cofidis Cup worden deze week afgewerkt. KSK Ronse en KRC Genk starten op dinsdag 24 september om 20:30 uur in Ronse. Beerschot VA – RSC Anderlecht spelen woensdagavond om 20:45 uur, Club Brugge trapt ook om die tijd af.

Het bekerbal wordt afgesloten op donderdagavond, wanneer onder meer ook Standaard Luik en Lommel SK de degens kruisen. Die match begint om 20:30 uur.


Reacties

progokker
24 september 2019

De odds zijn prima! Ik doe mee en doe een gokje op winst van Genk ;)

5 jaar geleden

belga
24 september 2019

Die speciale acties lijken mij wel wat ;)

5 jaar geleden

bluearmy
25 september 2019

Het is niet de vraag of Club wint, maar hoe vaak ze zullen scoren. Borains heeft geen schijn van kans.

5 jaar geleden

ysentje
27 september 2019

Gespeeld op Luik en dat was nog best spannend!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN