Kraker in Belgische Cup zorgt voor torenhoge odds

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 december 2019     4 REACTIES

De Belgische beker heeft deze week wel een hele mooie match op het programma staan. RSC Anderlecht speelt tegen Club Brugge in het Lotto Park. Voor de Belgische wedkantoren een prima gelegenheid om de quoteringen eens flink op te schroeven. Durft u vooraf te voorspellen welk team er volgend jaar door kan spelen in de Croky Cup? Bereidt u voor met voorbeschouwing op de kraker van deze week: Anderlecht tegen Club Brugge.

Frank Vercauteren: “Club beste ploeg van het land”

Anderlecht-trainer Frank Vercauteren kent nog geen rooskleurige tijden bij zijn huidige ploeg. Wedstrijden winnen blijft lastig voor RSCA. Komende donderdag moet Vercauteren zijn team gereed zien te krijgen voor de echte kraker in de Croky Cup. Club Brugge komt naar het Lotto Park toe en Vercauteren wil niets liever dan de weg naar Europees voetbal verkorten door de beker te winnen, maar daar zijn de Bruggenaren geen gemakkelijke ploeg voor. “Club Brugge is momenteel de beste ploeg van het land”, zegt Vercauteren bij Radio 1. “Men zegt altijd dat de beker de kortste weg is naar Europa, maar het is ook de moeilijkste weg”, zo bestempeld de trainer de wedstrijd van donderdag nog even extra.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
4.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Club Brugge wint de wedstrijd
1.78
EXCLUSIEF VOOR ANDERLECHT - CLUB BRUGGE!
ACTIE

“Beter nu al Club tegenkomen”

Ondanks dat er de laatste vijf wedstrijden maar een keer werd gewonnen kent Vercauteren geen angst voor de komst van Club. “Als we de beker willen winnen, zullen we de beste teams moeten kloppen. Misschien is het zelfs beter dat we nu Club tegenkomen dan in de finale”, aldus de trainer van RSCA.

Philippe Clement: “Donderdag wordt een mooie match”

Ook bij Club Brugge wordt er niet gevreesd voor de kraker in het Lotto Park. Ook trainer Philippe Clement is ergens wel blij dat zijn ploeg zo vroeg in het seizoen Anderlecht al tegen het lijf loopt. “Om eerlijk te zijn maakt het me echt niet uit tegen wie we spelen. Je hoopt natuurlijk altijd op een thuismatch, want dat maakt een verschil. Uit hebben we het dit seizoen ook goed gedaan. En als je de beker wil winnen, dan moet je iedereen kunnen verslaan. Het is een mooie match”, zegt Clement bij HLN.

“Het gaat om winnen”

De trainer hoopt dat zijn ploeg het donderdagavond weer waar gaat maken. “Het gaat niet om balbezit, maar wel om wedstrijden te winnen. Ik ben een coach die houdt van voetballen, opbouwen van achteruit en lef hebben om tot doelpunten te komen. Ik kan de manier waarop Anderlecht het wil doen, dan ook appreciëren”, besluit Clement.

Statistieken

Club Brugge had het zwaar in de laatst gespeelde bekerwedstrijd om door te kunnen naar deze ronde. Oostende was de taaie ploeg die niet zomaar wilden toegeven. Er was een verlenging voor nodig om het gelijke spel (1-1) om te kunnen zetten naar een 1-2 zege van Club. Van het Francs Borains werd vele malen makkelijker gewonnen (0-3). Ook RSCA heeft er dit seizoen al twee bekerwedstrijden op zitten. Moeskroen werd begin deze maand door Anderlecht uit de beker geknikkerd (2-3) en eind september moest Beerschot VA er al aan geloven (2-3), maar daar moet wel bij gezegd worden dat RSCA daar extra tijd voor nodig had.

Head 2 Head

In de Jupiler Pro League mogen Club Brugge en RSC Anderlecht elkaar zich zeer regelmatig bewijzen. In de Croky Cup is dat deze eeuw nog maar een keer gebeurd. De laatste keer dat de ploegen tegen elkaar speelden in het bekertoernooi was in maart 2015. Club Brugge speelde toen thuis en dat thuisvoordeel werd goed uitgebuit, want de ploeg uit Brugge won met 2-1.

Huidige vorm Anderlecht

Over de huidige vorm kunnen we kort maar krachtig zijn. RSC Anderlecht worstelt al enige tijd aan zijn vorm. Voorbije weekend werd er bij Standard Luik niet gewonnen. Met een gelijkspel 1-1 kwamen de Paars-witte er nog goed vanaf. Die week ervoor was dat hetzelfde geval tegen Charleroi. In de wedstrijd die in eigen huis werd gespeeld tegen de Zebra’s werd er door beide teams niet gescoord en bleef het scorebord op 0-0 staan. RSCA won de bekerwedstrijd tegen Moeskroen nadat het een paar dagen daarvoor had verloren van Oostende (3-2). Alles bij elkaar opgeteld is de buit deze maand nog wat mager.

Huidige vorm Club Brugge

Vorige week speelden de Bruggenaren een loodzware thuiswedstrijd tegen Real Madrid in de Champions League. De Spaanse ploeg wist met een 1-3 overwinning ruimschoots af te rekenen met Club. Die verloren wedstrijd was echter geen moment om de kopjes te laten hangen. Direct daarna zette Club zijn vizier op de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen en dat werd met 3-0 een straffe zege. In de Jupiler Pro League staat de ploeg van Clement dan ook nog steeds fier bovenaan.

Lappenmand

Het zit RSCA ook niet mee als het om de lappenmand gaat. Tegen Standard speelde Yari Verschaeren zijn beste wedstrijd in weken, maar geraakt daarin wel geblesseerd aan zijn enkel. Er wordt gevreesd voor een lange afwezigheid van Verschaeren. Ook Vincent Kompany en Nacer Chadli  bevinden zich in de lappenmand, maar of ze er tegen Club bij zullen zijn is nog de vraag. “We hopen tegen donderdag een beter idee te hebben rond hun toestand”, gaf Vercauteren aan in HLN.

Club Brugge kan mogelijk terug rekenen op Krépin Diatta. Donderdag is al snel, maar volgens Clement is het niet uitgesloten dat hij speelt. “De kans bestaat dat hij Anderlecht haalt”, vertelt ook hij in het HLN.

Prognose

De huidige vorm van Club Brugge weegt in onze prognose het zwaarst en wij voorspellen dan ook een zege van Club. Een 0-3 overwinning lijkt ons niet overdreven voorspelt. Denkt u er anders over of bent u gewoon benieuwd naar de hoogste odd? Check de bookmakerspage voordat u inzet op uw favoriet.

Quoteringen RSC Anderlecht – Club Brugge

De quoteringen zijn torenhoog ingeschaald voor deze kraker in de Croky Cup. Voor winst van RSCA keren de bookmakers de hoogste odd van deze wedstrijd uit. Mocht u ingezet hebben op een zege van de thuisploeg dan kunt u uw inleg x 4.25 keer retour verwachten als Anderlecht inderdaad wint.

In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel met x 3.75 keer de inleg ook zeer straf beloond. Een overwinning van Club Brugge kan u x 1.78 keer de inleg opleveren.

De Croky Cup wedstrijd RSC Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op donderdag 19 december om 20:45 uur in het Lotto Park te Anderlecht. Deel je kennis op VoetbalGokken.be en voorspel deze kraker bij uw favoriete bookmaker. Voorspelt u deze match goed? Dan trakteert u zichzelf op een mooie kerstbonus!


Reacties

goktopper
18 december 2019

Wauw, wat een wedstrijd! Hier ga ik zeker op spelen voor een extra kerstbonus!

4 jaar geleden

weddens...
18 december 2019

Gokje gedaan op Club. Zij zijn toch onverwoestbaar ;)

4 jaar geleden

weddendat
19 december 2019

Ik heb zo'n voorgevoel dat RSCA dit potje gaat winnen.

4 jaar geleden

allesof...
20 december 2019

Yes! Club pakt de overwinning en ik een bonus!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN